luni, 1 iulie 2013

Ultimele achiziții

Am fost acuzată recent într-un e-mail, cum că mă dau mare cu ceea ce-mi cumpăr. Nu știam că a devenit motiv de laudă că ți-ai cumpărat geluri de duș cu 6 lei și demachiant cu 8 lei, dar na. :))
Eu vă arăt ce mi-am mai luat, pentru că și mie îmi place mult genul ăsta de postări pe alte bloguri, îmi dau idei, mă inspiră.

Așa că, dragelor, permiteți-mi să mă dau mare cu ieftinachele pe care le-am pescuit în săptămâna ce a trecut:
Din DM de la ofertă (cu 13,99 lei) vopseaua Syoss Oleo Intense - Gold Brown. Nu, nu sunt încântată neapărat de această vopsea, dar nu am curaj să mai pun amoniac pe părul meu, așa că asta e una din puținele alternative. Eu sunt blondă, ultima dată m-am făcut cu Sweet Brown, care e doar o idee mai deschisă decât Gold Brown și am ieșit un fel de șaten deschis-alună, care s-a dus într-o săptămână jumate(cu spălări aproape zilnice). Deci știu că ceva de genul o să-mi iasă și acum, indiferent ce-mi arată pe cutie. O să fac poze când mă vopsesc cu asta.
Șamponul uscat GoGo Kallos - l-am văzut printre ultimele achiziții ale Alexandrei și a doua zi tzup-tzup, eram la standul Kallos din Unirea și mi l-am luat și eu. Preț: 10,50 lei. Urmează review. Apropo, la etajul 3 în Unirea, cum urci pe scările din mijloc, este un stand cu cosmetice unde găsiți și vopsele de păr Bes (3 tipuri de vopsele Bes am văzut)
Șamponul L'Oreal Total Repair Extreme -l-am luat pentru că sunt cucerită de tratamentul Instant Miracle din aceeași gamă. Mi-aș fi luat tot un șampon Alverde, dar m-am săturat să se termine în două săptămâni, așa că am luat L'Oreal.
Un gel de duș Balea Limette&Aloe Vera - perfect pentru vară și două deodorante, primul se numește, atenție "dragostea e un câmp de luptă" :)) și miroase a gumă cu pepene, iar cel de-al doilea miroase a cireșe. Le-am luat pentru a le pulveriza deasupra atunci când folosesc piatra de alaun. Piatra de alaun este excelentă, dar în zilele super-călduroase mai cedează și având în vedere că nu are parfum, simt un miros discret, dar neplăcut. Deodorantele Balea vor neutraliza și sper să meargă combinația vara asta. Prețul unui deodorant este de 6 lei.
Se mai vede o ojă Rimmel 60 seconds, tot din DM, cu 7 lei. Este groaznică, nu v-o recomand, sare repede de pe unghii.
Apoi, de la Axelle, un magazin de care v-am tot spus, mi-am luat un cartuș de ceară. Am ales-o la întâmplare, după culoare, pentru că nu se menționa care ar fi diferența între ele. Din păcate asta albastră nu are o putere prea mare de smulgere, e potrivită mai mult pentru zonele mai sensibile. 6 lei. Și o pilă de unghii, care era cea mai puțin abrazivă din magazin, după spusele vânzătoarei, dar pe care eu nu v-o recomand dacă aveți unghii naturale, fiindcă e prea dură.
Din DM pastilele mele preferate cu Omega 3 și dintr-un magazin de ceaiuri pe care l-am descoperit de vreo lună (Kaffa Tea - au magazin la Hala Traian și în Sun Plaza) mi-am luat un ceai negru cu aromă de trandafiri. Data trecută am avut cu marzipan, sunt delicioase. 100 grame costa între 10 și 12 lei, dar dacă vreți să vă luați, luați-vă un gramaj mai mic, pentru că țin mult și vă plictisiți de ele. Mai ales că sunt atât de multe arome, merită să testați cât mai multe.
cam atât! :-)

11 comentarii:

  1. Hai, ma, cum sa te lauzi? :)))
    Mie-mi plac mult postarile acestea, mai ales daca produsele au si descrieri detaliate. Mai sunt fete care doar "trantesc" cateva poze si gata, uite haul-ul.
    Asa ca "keep up the good work"!
    Era sa uit: ai apucat sa incerci samponul uscat Kallos? Cum ti se pare? :D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. :))) Ms
      Da, am apucat sa-l incerc de vreo 2-3 ori, e ok, dar are un miros dubios de ceva chimicala, ceva destul de bleah, o sa ma mai lamuresc eu care-i treaba si o sa scriu despre el.

      Ștergere
  2. Si mie imi plac enorm posturile astea, cine zice ca te lauzi are probleme la motoras, cred!
    Am folosit si eu Oleo Intense nuanta 6-10, cel mai inchis blond pe un par decolorat platinat, care a iesit saten deschis la final! Eu mi-am lasat si cateva suvite platinate si arata chiar fain. Dupa 2 saptamani insa a curs din culoare, insa nu toata! S-a oprit la un prag pe care il ador! Arata superb nuanta care o am acum si pot zice ca sunt super-multumita de vopsea, chiar daca nu a ramas culoarea initiala in par!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pai da, e problema cu motorasele grav :))
      De vopsea, da, depinde ce culoare ai inainte si cum prinde, ca poate dupa ce se duce, la unele arata bine, dar la mine nu prea :( Oricum imi place vopseaua ca nu agreseaza parul.

      Ștergere
  3. Inchipuie-ti ca am facut ochii cat cepele cand am vazut deodorant cu miros de pepene. Trebuie achizitionat neaparat :D
    PS: Acum iti reproseaza ca te lauzi cu ce cumperi, maine-poimaine o sa iti reproseze ca primesti produse gratis :))
    Mie imi plac foarte mult asemenea postari, simt ca fac o vizita virtuala in magazine, asa ca nu baga lumea rea in seama si nu te opri. Kiss Kiss.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. E mai mult bubble gum cu pepene, e dulce tare. Eu asa il simt, sper sa iti placa.
      A, pai nu bag lumea rea in seama, doar ca am ramas masca cand am citit asa ceva :)))) Vorba lu' bunica-mea: "in ziua de azi parca toata lumea a innebunit" :)) :*

      Ștergere
  4. Hey, deodorantele alea au cumva aluminiu? Can you check? Ca daca nu, mi-as lua si io.

    Am avut si eu lacuri de unghii Rimmel inainte de schimbarea de look si nici mie nu imi placeau ca aveau o consistenta vascoasa si se uscau greu.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. hey, da, din pacate au aluminiu. Stiu ca era la Balea si deodorant care n-avea aluminiu, nu mai stiu care, de obicei scrie mare pe ele, pe astea scrie mare ca n-au alcool.

      Ștergere
  5. Şi mie îmi plac foarte mult articolele de acest fel, mai pun ochii pe ceva, mai aud o părere...am căutat si eu magazinul cu chestii Axelle, m-am uitat şi pe net pe unde ar fi cel de la Unirea... voiam sa iau benzile cu ceară rece... te rog frumos, poţi explica un pic mai ca pentru proşti unde este localizat? :D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. :D Deci. La inceputul bulevardului Regina Maria. De la statia din care se iau tramvaiele spre Rahova te uiti inspre bulevardul regina maria si o sa vezi pe partea dreapta magazinul, scrie mare. Daca nu stii care e Regina Maria, atunci de la Gogoasa Infuriata de la Unirii o iei tot inainte, spre Bulevardul Unirii(paralel cu Splaiul) . Traversezi acolo la fantani intersectia aia mica - pe partea dreapta o sa se vada casa poporului (deja o sa vezi tramvaiele), mai mergi putin inainte si o sa-l vezi. Sper ca ai inteles :)

      Ștergere
    2. a, si benzile pe care le-am prezentat eu sunt simple, nu cu ceara rece. Nu stiu daca au si cu ceara rece, probabil, dar nu stiu sa spun despre ele.

      Ștergere

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...