joi, 4 iulie 2013

Șampon Alverde Nutri-care cu ulei de argan și migdale pentru păr deteriorat

Toate șampoanele de la Alverde pe care le-am folosit, mi-au plăcut foarte mult. Iar acesta este chiar unul dintre cele două favorite ale mele (alături de cel cu cafeină).
L-am avut și pe cel cu avocado și struguri, tot pentru păr deteriorat, dar acesta mi se pare mult mai bun. În primul rând, spre deosebire de frățiorul lui cu struguri și avocado, acesta nu îngrașă rădăcinile atât de mult!
Este foarte blând, nu agresează, nu usucă părul, este soluția perfectă pentru un păr deteriorat, completează cu succes orice tratament și nu ți-e teamă că te speli prea des pe cap și torturezi firul (asta cred că am zis și despre cel cu struguri și avocado, dar șampoanele astea două chiar seamănă mult).
SINGURUL și foarte marele dezavantaj este că se termină foarte repede (m-a ținut două săptămâni cu spălări aproape zilnice, cu două șamponări)... :( Și tocmai de aceea nu l-am mai cumpărat, deși dacă stau să mă gândesc, o sticlă costă vreo 12 lei => 24 lei pe lună pentru un șampon atât de bun, chiar nu e mult deloc.
Șamponul nu are vreun miros dulce, ci unul natural, aș spune eu, face spumă și pur și simplu nu îi pot găsi vreun alt minus în afară de faptul că se termină repede. Nu ia din volum, nu încurcă părul, nu conține prostii, e ieftin etc.
În această lună în care am folosit numai Alverde (pe acesta și pe cel cu struguri), părul meu și-a îmbunătățit mult starea. Sigur, am folosit și multe tratamente, dar mereu foloseam tratamente, deci sunt convinsă că au contribuit și șampoanele, mizez în special pe faptul că ajută mult pentru că sunt foarte blânde.
Pot să spun că alături de Vivanatura, Alverde sunt șampoanele mele preferate (apropo, am văzut că au băgat produse Vivanatura pentru păr în DM, chestie care mă bucură tare, abia aștept vreo promoție) :-) Am mai văzut cel puțin două șampoane Alverde pentru părul deteriorat, pe care le voi cumpăra negreșit și voi lua și niște balsamuri și măști, așa că stați pe aproape, vă țin la curent cu tot ce descopăr bun.

Ingredientele:

15 comentarii:

  1. Of daca in Iasi nu gasesc asa ceva...tare as fi curioasa sa vad cum e ,dat fiind ca am auzit numai cuvinte de lauda :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Si eu am avut o perioada in care foloseam sampoanele alverde dar il foloseam cel mai des pe cel cu floare de lotus daca nu ma insel-in ambalaj roz..consumam f mult la o spalare pt ca nu facea spuma aproape deloc si mereu puneam mult ca sa simt ca imi curata bine parul...incet incet am descoperit si alte sampoane bune de la dm, iti recomand pe cel pt copii-babylove si bubuchen...isi fac treaba mai bine decat cele de la alverde, mie cel putin asa mi se pare si sunt mai ieftine. In ultima perioada le-am abandonat si pe ele si am folosit ceva de la favisan care nu mi-a placut iar acum astept comanda iherb cu un sampon nature's gate-care este f bine formulat si cantitate/pret super ok-in jur de 5$ pt 500 ml de sampon.of ma scuzi pe postul kilometric. Te pup. R

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. depinde si ce nevoi are parul tau, al meu fiind atat de degradat si poros, nu cred ca ar face fata un sampon de copii..... favisan nu mi-as lua, am vazut ca au sodium lauryl sulfate. De Nature's Gate am mai auzit, dar inca nu m-am mobilizat pt o comanda. Multumesc pt sugestii :*

      Ștergere
  3. Trebuie sa il gasesc si eu!
    Te pup!

    RăspundețiȘtergere
  4. nu am folosit decat geluri de dus Alverde si imi plac !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. n-am avut niciunul, nu mai apuc sa ma uit si la ele, mereu iau Balea :)

      Ștergere
  5. Te-am nominalizat la iebster blog award.
    http://glowingliciouslove.blogspot.ro/2013/07/liebster-blog-award.html

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. multumesc, dar am mai primit acest award mai de mult si l-am completat deja. Multumesc oricum :*:*

      Ștergere
  6. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  7. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  8. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  9. Buna!
    Acum am vazut ca deja ai fost si nominalizata si ai si facut tagul :D. Daar te-am nominalizat si voiam sa te anunt :P.
    http://thoughts-from-a-butterfly.blogspot.ro/2013/07/tag-liebster-blog-award.html

    RăspundețiȘtergere

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...