joi, 15 noiembrie 2012

Evitaţi Palette Color & Gloss!

Ştiţi cum este să te decolorezi de 3 ori ca să ajungi la nuanţa dorită, apoi să-ţi îngrijeşti părul cu sfinţenie 3 luni şi să strici totul într-o oră, din cauza unei vopsele IDIOATE? Ştiu eu.


Se face că părul meu e cam slăbit şi în acelaşi timp culoarea începuse să se cam ducă, astfel că aveam în cap ceva urât: o nuanţă spălăcită şi nesuferitele reflexe galbene, clar trebuia să mă vopsesc. Dar nu voiam să aplic iar o vopsea cu amoniac, îmi doresc ca o perioadă să folosesc doar fără amoniac, mi-am intoxicat părul exagerat de mult în ultima vreme.
Şi când m-am dus la Cora şi am văzut acolo un stand special cu Palette Color & Gloss şi scria mare NEW şi când am mai văzut şi FĂRĂ AMONIAC, gata, a fost în coş. Eu am avut nişte experienţe foarte plăcute cu vopseaua Perfect Mousse de la aceeaşi firmă, tot fără amoniac, dar din păcate are cam puţine nuanţe, aşa că n-am mai luat-o de ceva timp, fiindcă nu mi se mai potriveşte.

Oricum, din Color & Gloss mi-am ales o nuanţă foarte simpatică pe cutie, nu-i aşa?:))


Cam aşa aveam eu nuanţa înainte să fiu foarte deşteaptă şi să cumpăr această vopsea(in realitate e putin mai inchis, iar nuanta asta de vopsea am ales-o ca sa scap de tonurile galbui mai usor, pe principiul ca oricum o sa se duca in 3 saptamani)

Ce a ieşit? Un ciocolatiu străveziu cu reflexii roşcate şi galbene! Exact aşa. Dacă influenţele galbene erau din cauză că n-a acoperit bine, influenţele roşcate chiar nu ştiu de unde până unde!
Dezastru, eu chiar nu pot ieşi aşa din casă.
Am făcut o poză, dar în realitate e mult mai urât, în poză pare un şaten aproape banal, aparatul meu foto chiar nu poate reda fidel nuanţa, mai ales din cauza luminii. Oricum, se poate vedea asemănarea izbitoare cu nuanţa de pe cutie, nu?!


Să mai zic că aproape îmi venea să plâng, după ce mi-am uscat părul?! 
Mâine dimineaţă voi merge(cu părul prins)  şi îmi voi lua o vopsea cu amoniac, sper să pot repara ceva :(.
Sfatul meu e să vă feriţi de această vopsea.



10 comentarii:

  1. Imi pare rau de experienta ta. Chiar ma batea gandul sa imi iau o culoare din gama asta. Nici parul meu nu e intr-o conditie foarte buna si cred ca o sa incerc nuantatorul de la trendy-cel in ambalaj mov (am vazut o nuanta de saten frumoasa). Eu am decis sa ii dau o pauza de la decolorat/vopsit cu vopsea cu amoniac....macar vreo 2 luni.

    RăspundețiȘtergere
  2. vaaai, ce nervoasa eram atunci cand am scris, imi vine sa rad cand recitesc :)) Si eu am tot luat pauze de la vopsit cu amoniac, dar fara amoniac, ne raman putine optiuni cand vine vorba de nuante, din pacate :(

    RăspundețiȘtergere
  3. Si eu mi-am luat odata o vopsea fara amoniac de la Palette , blond foarte deschis si mi-a iesit MOV ... Nustiu ce s-a intimplat , poate nu am folosit-o eu cum trebuia , prietena mea cand m-a vazut a ramas uimita ! Oribil -> dupa cateva zile l-am vopsit iar ... Colegi si prieteni ziceau ca e super , cum am reusit sa fac culoarea asta? Asta era vopseaua : http://www.google.ro/imgres?q=palette+fara+amoniac&num=10&hl=ro&tbo=d&biw=1024&bih=677&tbm=isch&tbnid=QYewSZB80R6xrM:&imgrefurl=http://www.envy.ro/colectii/Palette-Color-Gloss&docid=L_qYVLBCBxMB_M&imgurl=http://img.envy.ro/img/products/123x123_10580.jpg&w=123&h=184&ei=wWX6ULvOBebH0QWq74CADQ&zoom=1&iact=rc&dur=6&sig=109639555663568435858&page=1&tbnh=147&tbnw=97&start=0&ndsp=20&ved=1t:429,r:6,s:0,i:97&tx=52&ty=61

    RăspundețiȘtergere
  4. Vaai! :)) hai ca mai inteleg sa iasa mai inchisa cu cateva tonuri, dar de la blondul ala sa iasa mov... :)) Doamne fereste, ceva e putred cu vopseaua asta! :)) Bine ca ti-a iesit misto pana la urma.

    RăspundețiȘtergere
  5. Si eu tot vopseaua asta am incercat-o, si in loc sa-mi iasa ciocolatiu, mi-a iesit negru albastrui! Of, n-o mai cumpar ever!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. horror! :| cred ca e cea mai proasta vopsea de pe piata, la ora actuala

      Ștergere
  6. Prea tarziu am citit....eu eram blonda si am vrut sa inchid un pic, am zis sa iau fara amoniac sa nu mai agresez inutil si sa curga daca nu imi place. Am luat caramel si am iesit castaniu, destul de rosiatic pe primii 10 cm. Se tot duce la spalat, dar nu asa mult cum mi-as dori, si nu inteleg de ce e atat de roscat. Plus ca mi-a deteriorat parul, se incurca foarte tare la spalat, asta nu am patit-o nici cand ma vopseam blond cu cea mai deschisa nuanta.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. :( te inteleg, dupa cum vezi asa ceva a fost si la mine. Ma enerveaza atat de rau cand vad cate au patit-o, ca aproape imi vine sa le scriu celor de la Schwarzkopf!

      Ștergere
  7. buna fetele, si eu patit-o rau de tot anul trecut, Aveam un par mediu ca lungime si tuns in scari , blond inchis (culoarea mea naturala:) pe care foarte greu am obtinut-o in sfarsit dupa vreo 2 ani de tuns insistent in scari ca sa scap mai repede de negru albastrui vopsit.... Bun, in sfarsit aveam o minune de blond inchis natural si un par foarte sanatos....mi-a trebuit nuanta "Capsuna mieroasa" de la Palette fara amoniac...peste blondul meu inchis a iesit o uratenie de ...visiniu-movuliu urat ca naiba in genul roscatului cu care se fac anumite persoane mai in varsta. Am crezut ca turb, ma spalam cu infuzie de musetel, sampon de musetel, orice numai sa imi mai iasa mai repede din par prostia aia de visiniu. Iarna fiind culoarea aia arata si mai urata si nici vorba sa iasa dupa nu stiu cate spalari dupa cum sustin ei pe cutie. Primavara asta mi-am facut curaj si am mers la un salon f bun sa ma decolorez....imi era f frica dar m-am dus, pe radacinile mele crecute (4-5 cm) m-a dat cu un decolorant slab iar pe lungimi cu unul puternic (imi pare rau ca nu tin minte ce decolorant a folosit si in ce concentratii). Am ales la salon un aramiu mediu (la lumina soarelui batea putin in "morcov" dar m-a prins de minune nuanta si mi-a placut f mult), Mentionez ca decolorarea nu mi-a afectat deloc parul, stilista mi-a tuns nici 2 cm din varfuri dupa acea decolorare si de atunci am un par super, aramiu, f putin uscat dar nu degradat. Deci.....ce inseamna sa te faci cu prostia aia de Palette.....ar trebui sa scrie pe cutie: "Iese din par doar dupa spalare cu decolorant la salon :)))))"

    RăspundețiȘtergere
  8. Imi pare rau ca ati avut experiente neplacute cu aceasta vopsea. Eu sunt chiar multumita de ea. Mi-as dori doar sa aiba mai multe nuante, dar in rest, pentru mine face exact ce imi doream. Dupa ce ani de zile am folosit vopsele cu amoniac si de fiecare data cand in sfarsit imi gasisem o nuanta care sa-mi placa o scoteau de pe piata, am incercat color&gloss, in primul rand pt k e fara amoniac. Intr-adevar nuantele nu mi-au iesit exact ca pe cutie, dar nimic drastic gen mov din blond. Aceeasi diferenta de nuanta mi se intampla si cu vopselele cu amoniac. Intr-adevar, nu se duce dupa nu stiu cate spalari, dar nici nu imi doream asta. Doream sa ma vopsesc cat mai rar. Am incercat mai multe nuante, fiecare mai inchisa decat naturalul meu blond inchis si numai bine mi se ducea culoarea in asa masura ca pe cand incepeau sa mi se vada radacinile parca se facea pierduta diferenta de culoara. Am putut sa-mi permit sa ma vopsesc doar de 2 ori intr-un an. Si nu-mi mai cade parul ca inainte. Intr-adevar se mai incalceste la spalat, dar cu un pic de balsam pe varfuri se rezolva problema. Si mai nou am opservat ca daca nu volosesc fixativ parca nu mi se mai incalceste deloc. Oricum, are o textura mult mai placuta decat cand foloseam vopsele cu amoniac. Si pe langa asta, cum parul meu natural e cu fire ffff subtiri si e ffff moale, chiar imi place ca pot sa-mi fac o coafura fara sa folosesc un tub intreg de spuma si fixativ si sa ma tina si dupa ce am iesit pe usa.
    Poate ar trebui sa fiu mai pretentioasa, poate sunt exceptia care intareste regula, poate sunt de pe alta planeta, dar eu sunt chiar multumita de vopseaua asta.

    RăspundețiȘtergere

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...