luni, 13 august 2012

Cum mi-am decolorat părul (vopsit) cu Syoss

LAST EDIT: Despre ultima mea decolorare cu Syoss + poze cu rezultatul puteți citi  aici.

I did it! Dupa ce am citit 150.000 de pareri peste tot pe internet, care sustineau sa nu te decolorezi acasa fiindca iti distrugi parul/ramai cheala etc. etc, am zis ca nu ma intereseaza, fie ce o fi, eu ma decolorez! Dorinta mea de a scapa de culoarea din par era prea mare. Mai bine zis, de culorile din par.
De aceea, n-am zis nimanui ce vreau sa fac, pentru ca stiu ca toata lumea ar fi sarit "doua decolorari cu decolorant din hypermarket!??!?! pe un par vopsit?!?! vai, dar vai!" etc.



O scurta poveste despre parul meu: am un par fin, fragil, fara volum, care se ingrasa foarte repede. Doi ani a fost tratat intensiv cu masti naturale/pastile etc, astfel incat inainte de decolorare puteam spune ca in sfarsit aveam un par frumos(stralucitor, mai puternic, cu volum etc). In 2009 am fost vopsita aproape brunet(un saten foarte, dar foarte inchis). Apoi l-am tot facut in diverse nuante de saten/ciocolatiu si uneori chiar roscat. Ma chinuiam sa-l tot deschid putin, dar mereu aveam 2 culori in cap, pentru ca de la jumate in jos satenul meu inchis nu voia sa plece. Aproape in fiecare luna ma plictiseam de nuanta pe care o aveam si reaplicam o alta vopsea pe tot parul(deci vorbim de un par ultra-vopsit si revopsit). Inainte sa-l decolorez aveam pana pe la jumatea parului o nuanta dubioasa de maroniu-roscat si in rest un ciocolatiu cu influente roscate(am parul lung, pana sub linia sanilor). Nu arata prea bine, dar nici nu era o diferenta atat de evidenta si urata, insa deja il detestam pentru ca nu reuseam nicicum sa-l uniformizez!

In primul rand, eu credeam ca n-o sa iasa mare lucru, avand in vedere ca aveam parul atat de vopsit  si revopsit, iar decolorantul Syoss cica ar fi mai degraba pentru par natural. O luna si jumatate m-am tot gandit si razgandit daca sa fac asta sau nu. In cele din urma mi-am cumparat un decolorant Syoss 12-0(cel mai puternic) si unul 10-0(cel mai slab) - in caz ca  imi iese portocaliu, sa reaplic. Mi-am cumparat si vopseaua L'oreal cu nuanta finala dorita si hotarata ca 3 zile sa nu ies din casa, am inceput operatiunea "de tortura".

In prima zi, am folosit decolorantul de 12-0. Vreau sa spun ca duhneste a amoniac in asemenea hal, ca era sa lesin(vorba vine:)) ), trebuia sa fac pauze in care ieseam din baie ca sa iau o gura de aer. In maxim 10 minute, mi-a deschis prima jumatate a parului(care ziceam ca era maroniu-roscat cam spalacit) foarte tare, acum eram pur si simplu blond-auriu. Iar pe masura ce se apropia de radacini, era un blond tot mai platinat. De la jumate in jos, asa cum ma asteptam, a iesit mai mult un fel de portocaliu cu timide reflexii blonde.
Am clatit decolorantul, clar nu puteam iesi asa din casa si am asteptat a doua zi, sa reaplic celalalt decolorant pe portiunea de par mai portocalie.
Dupa prima decolorare, bineinteles, parul a fost afectat de la jumate in jos, dar nu excesiv.  Ma refer la faptul ca se vedea ca e un par mai slabit, suvitele nu se mai ordonau asa frumos, si atunci cand incercai sa iei par in mana si sa il desparti in suvite, avea putin(dar nu exagerat), intr-adevar, aspectul acela de "lana"(asta e, a fost un risc pe care mi l-am asumat). Dar asta doar de la jumate in jos, in rest a actionat ca o vopsea normala. Intre timp, problema a inceput sa se repare, dar despre asta am scris mai jos.

A doua zi, am aplicat doar de la jumate in jos celalalt decolorant, mult mai bland si fara amoniac. Si acesta a mai deschis parul cu 2-3 tonuri. De aceasta data nu am observat ca parul sa fie mai afectat ca dupa prima decolorare si a fost mult mai usor de aplicat.

In cele din urma, in a 3-a zi am aplicat vopseaua Recital Preference.(care, de asemenea, duhneste a amoniac). Si sunt foarte multumita de cum a iesit. Pana la jumatea parului a iesit exact ca pe cutie(poza poate e prea mica, nuanta este asta), apoi s-a tot inchis in trepte cumva, dar frumos, as putea spune ca a iesit ca si cum ar fi vopsit asa intentionat(un fel de ombre hair :-)) ) si nu arata urat (ca am vazut toate atatea blonde "proaspete" care de la jumatea parului in jos mai poarta "cicatricele" vechiului brunet). Nu sunt pe deplin multumita de nuanta actuala, dar stiu ca mai bine de atat nici nu avea cum sa iasa din prima. Intentionez ca peste o luna sa ma mai decolorez odata de la jumatate in jos, pentru a-mi uniformiza complet culoarea(n-am vrut sa exagerez acum cu 3 decolorari).

De cand m-am decolorat(de acum o saptamana) am inceput tratamentul cu keratina lichida de la Anian(alternativ cu bifazicul hidronutritiv Anian) si ma spal cu sampon Esther Classic pentru par degradat(ma spal pe cap aproape zilnic). Dupa decolorare mi-am taiat singura cam 2 cm din varfuri, pentru ca erau degradate, dar in momentul de fata nu exagerez daca spun ca parul meu arata bine(chiar si fara sa aplic keratina). Vorbesc aici despre parul de la jumate in jos, caci in rest e ca inainte (sigur, daca iei varfurile in mana si le analizezi, se vede ca e un par proaspat agresat). In ce priveste caderea parului, nu mi-a cazut mai mult par ca inainte de decolorare, iar dupa 2 aplicari keratina lichida, nu mai imi cade nici macar atat.

Cred ca cel mai important lucru care trebuie luat in calcul inainte de o decolorare este o investitie serioasa in produse pentru ingrijirea parului decolorat/degradat. Cred ca orice decolorare degradeaza putin parul, fie ea oricat de blanda. Pentru mine keratina lichida este mana cereasca, iar sampnul pentru par degradat de la Esther Classic(o gama foarte draga mie) isi face treaba bine, dar luna viitoare cand intentionez urmatoarea decolorare, vreau sa imi cumpar samponul si balsamul Joico K-pak(recunoscut ca fiind cel mai bun pt par degradat), ca sa fiu sigura ca il ingrijesc ca la carte si ca n-o sa ajung cu un par "de lana".


Deci, da, te poti decolora acasa fara sa ramai cheala,  chiar daca esti deja vopsita(si credeti-ma, eu n-am deloc indemanare la chestii de genul asta. Se vede in poza o pensula pe care mi-am cumparat-o din dorinta de a face totul ca like a pro :)), dar bineinteles ca n-am avut indemanare sa stau eu sa aplic cu pensula, noroc ca decolorantul Syoss are aplicator special). Recomand decolorantul Syoss curajoaselor(si numai lor) care vor sa-si deschida parul, desi il au deja vopsit, caci este un decolorant foarte bun si nu distruge parul asa de tare cum se zice ca o face un decolorant. Sigur, sa nu ne iluzionam, parul fiecarei persoane poate reactiona diferit si orice decolorant lasa urme. Dar daca nu a facut dezastru pe un par fin si sensibil ca al meu, eu spun ca merita sa va luati inima in dinti, daca vreti sa scapati de culoarea pe care o aveti.

193 de comentarii:

  1. Wooow, ce curajoasa ai fost! Bravo!

    RăspundețiȘtergere
  2. Saluuut. Azi mi-am luat si eu decolorantul minune cu gandul sa-l folosesc, eu pe mine insami. Si voiam sa te intreb, tu in cunostinta de cauza, e destul pentru un par de-o lungine cam pana la umeri plus minus cativa cm? Mai cumpar inca o cutie?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu m-am decolorat cu COLOR OFF , sunt foarte multumita, il recomand, chear nu mi-a ars parul si nu credeam ca este posibil!!
      L-am gasit aici: https://www.facebook.com/ColorOffDeLaEstelProfessional

      Ștergere
    2. De unde pot achizitiona color off? Gasesc in anumite magazine?

      Ștergere
  3. Salut! :D Eu am parul pana sub linia sanilor, subtire si nu neaparat des. M-am facut cu un tub, tin minte ca pana la jumatea parului am dat doar un strat si abia mai jos am insistat cu decolorantul, fiindca acolo il aveam mai inchis, iar asa un tub a fost mai mult ca suficient. Parerea mea: daca ai o culoare inchisa pe tot parul, atunci cate tuburi de vopsea folosesti de obicei, atatea tuburi trebuie si din acest decolorant. Daca ai o parte din par mai deschisa, cum aveam eu, acolo pui mai putin decolorant si un tub iti ajunge sigur.

    RăspundețiȘtergere
  4. Merci mult. Sper sa iasa ceva.
    O zi faina. Hugs!

    RăspundețiȘtergere
  5. Succes!!! Si mare atentie, daca la vopsea nu e problema ca mai scapi 1 cm pe ici colo, la decolorant e foarte important sa fie uniform complet, altfel iese horror, am vazut la o prietena, noroc ca s-a vopsit imediat dupa, altfel era ca o vanzatore de seminte: blond pui cu mici portiuni de par saten. :))

    RăspundețiȘtergere
  6. Super articol! Chiar luni o sa merg sa caut decolorantul cu pricina si sa il folosesc,sper sa iasa bn :D

    https://drumulsprealtar.wordpress.com

    RăspundețiȘtergere
  7. buna, mam decolorat si eu ieri(am fost bruneta) cu decolorant de9% (am zis sa nu iau 12 5ca e prea puternic), insa acum am la radacina blond si pe lungime portocaliu...pfffff arat horror!!!!!acum miam mai luat un decolorant sa mai dau odata peste portocaliu(asta e de 12%,sa fiu sigura ca iese:D)....apoi vreau sa ma vopsesc blond cenusiu deschis....oare va prinde culoarea sau o sa iasa portocaliu deschis?:D....

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

      Ștergere
    2. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

      Ștergere
    3. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

      Ștergere
  8. Sincer, nu cred ca o sa iasa asa cum vrei. Pana si eu am avut putin portocaliu in cap imediat dupa decolorare cand m-am vopsit cu blond cenusiu, si nu eram bruneta inainte. cel mai bine e sa te faci acum un saten care sa acopere si sa te deschizi treptat. Stiu ca vrei sa fii blonda repede, asa eram si eu, dar nu prea ai ce face daca ai fost bruneta. :(

    RăspundețiȘtergere
  9. si eu am incercat decolorantul 12-0 .aveam parul vopsit brunet si a iesit un saten roscat ,dar este foarte bun. nu agreseaza parul prea rau

    RăspundețiȘtergere
  10. buna! mi-am decolorat si eu parul acum aproape 2 saptamani: inainte il aveam un blond caramel(vopsit), destul de inchis si vroiam sa il mai deschid. a iesit galben pui iar dupa o zi mi-am luat un ciocolatiu de la garnier si bineinteles, a acoperit blondul. as fi facut orice ca sa scap de blondul ala, oricum nu ma avantaja prea tare, pe langa faptul ca era urat. am citit multe pareri cum ca vopseaua nu prinde peste parul blond, decolorat, si ca in timp va reveni la blond. l-am spalat de 3 ori de atunci si incepe usor-usor sa se deschida. momentan arata bine, aproape de nuanta mea naturala. crezi ca o sa se mai deschida, oare va ajunge iar blond?:( tie ti s-a mai deschis sau a ramas intact dupa vopsire?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buna! Stiu ce zici, ntr-adevar, partea aiurea e nu ca revine chiar la blond, ci iese mereu la iveala un galbui tare urat, nu blond propriu-zis. Si din cauza asta ma vopseam si eu des, ca ma enerva. Inapoi la blond nu cred ca ajungi, dar o sa mai dureze cateva vopsiri pana scapi de galbenul ala care tot apare dupa cateva spalari.

      Ștergere
  11. m-am uitat la poza cu vopselele si m-a luat cu trauma :))
    ieri m-am vopsit..defapt m-am decolorat cu syoss cel de 12 :| si doar acuma am vazut ca ii decolorant ci nu vopsea :)) ..faza e ca am folosit 2 tuburi si am parul pana la umeri .. ma bucur foarte mult ca nu mi s-a deteriorat tare..chiar foarte un pic .. eu am firul de par gros
    parul momentan e un morcoviu deschis..oare daca aplic blond ..iese ceva?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. auch! :)) Imi pare rau pt ce ai patit, bine ca nu s-a deteriorat tare. Daca aplici blond, eu cred ca o sa se vada niste umbre morcovii pe dedesubt, mai ales dupa vreo patru spalari o sa inceapa sa iasa la iveala... eventual sa gasesti o solutie de compromis, ia un blond mai inchis sau mai inspre auriu, dar un blond din ala clasic sau deschis tare, nu cred ca o sa se vada bine.
      Si poate mai incolo, incearca cu alt decolorant syoss, cel mai slab care nu are amoniac si nu distruge parul, ca sa-ti scoata de tot morcovul.

      Ștergere
  12. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  13. Deci tu ai inceput intai cu partea ombre si apoi ti-ai vopsit radacinile si un pic din partea de sus, nu?
    Eu planuiam sa fac invers operatiunea cu un saten de la Revlon si kit-ul pentru Ombre de la LÓreal :-?

    Cum ai reusit sa imparti parul si sa stii pana unde sa le aplici pe fiecare? Stiu ca suna aiurea dar cum si eu am parul vopsit si revopsit de atatia ani si acum am si radacinile naturale crescute sunt stresata ca o sa fac un mare dezastru nestiind cum si de unde sa incep :D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu nu mi-am facut ombre, am vrut sa ma fac toata blonda, dar cum aveam multe culori in cap, mi-a iesit temporar un fel de ombre, nu chiar ombre. Dar neintentionat. Ma tenteaza acum sa-mi fac si eu ombre inversat, am vazut pe blogul unei tipe si mi-a placut mult http://fashionista509.blogspot.ro/2013/02/new-hair.html , dar vba ta, mi-e tare teama ca o sa iasa o varza :-ss. Dar de unde iti iei kitul L'Oreal, ti-l comanzi de afara? Ma gandesc ca trebuie sa scrie in instructiuni cum trebuie aplicat... Sau oare nu sunt tutoriale pe youtube?

      Ștergere
    2. Sunt tutoriale peste tot si am citit si eu ca tine pe o gramada de bloguri, dar nimeni nu spune ce sa faci in cazul in care esti deja vopsita :(
      Da, kitul ombre mi l-a trimis prietena mea din Uk :D

      Ștergere
    3. Da, stiu ce spui :( Pot sa-ti spun ca eu cand m-am decolorat pe parul vopsit, l-am tratat ca si cum nu era deja vopsit(chiar pe decolorantul Syoss scrie ca e pt par natural) si mi-a iesit ok(depinde si de cum esti vopsita, ca la brunet nu cred ca iese decat portocaliu). Eu in cel mult o saptamana imi fac ombre inversat peste ciocolatiu(o sa folosesc tot decolorantul Syoss, ca stiu ca merg la sigur cu el) si apoi o sa pun pe blog si daca imi iese si daca nu :-ss Mi-e sa nu fac aiurea delimitarea si sa se vada urat, dar risc ;)) ce bine de tine ca ai kit-ul :D

      Ștergere
    4. Eu mi-am decolorat parul cu o solutie ruseasca COLOR OFF,este foarte buna, dar nu decoloreaza parul natural, numai cel vopsit, dar nu arde absolut deloc parul, aici gasiti mai multe informatii: https://www.facebook.com/ColorOffDeLaEstelProfessional
      sau la nr de telefon : 0754921669

      Ștergere
  14. Kit-ul de fapt tot decolorant contine si probabil e asa scump din cauza brandului.
    Sunt un saten mediu acum si spre varfuri are usoare tente de roscat din cauza ca am fost ombre roz :D
    Cel mai probabil o sa ma vopsesc dupa 8 martie, daca te intereseaza cum a functionat kit-ul o sa poti citi aici - http://pinkyheels.blogspot.ro/
    Mersi mult de raspunsuri si bafta mai departe cu parul :*

    RăspundețiȘtergere
  15. Am folosit si eu Syoss decolorant.Aveam un fel de saten inchis obtinut in urma colorarii cu L'Oreal Casing(f. buna de altfel, dar nuantele ies mult mai inchise pe par).M-am decolorat cu el si m-am vopsit apoi cu L'Oreal Casting nuanta maro auriu. A iesit o frumusete de nuanta, un maro auriu deschis, pana si hairstilistul m-a intrebat cum am ajuns la nuanta asta.Am incercat apoi si vopsea Syoss( aceea cu continut redus de amoniac), si e intr-adevar excelenta.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Suna tare bine ce spui tu acolo! :) Ma bucur ca ti-a iesit, imi place sa aud cand ii iese cuiva o superbitate de nuanta despre care altii zic ca se poate doar la salon. Iata ca se poate si acasa :D

      Ștergere
  16. Hmm, eu am reusit sa scap de roscat printr-un decapaj, intr-un final. Decapajul nu mi-a nenorocit parul asa cum auzisem in stanga si-n dreapta, totusi in momentul de fata sunt vopsita un blond-aramiu ( pe lumina blond, pe intuneric reflexe rosiatice :)) ) si tot nu-s multumita per-total. Asa ca am achizitionat de la Syoss blond-mediu decolorant. Am observat ca are si-un pliculet in cutie , dar pe ghidul cu instructiuni nu se mentioneaza nimic de acest pliculet, se ilustreaza doar tubul propriu-zis de vopsea-decolorant , recipientul in care sa pun vopseaua amestecata cu chestia aia albicioasa :)))) ( ca-mi scapa denumirea acu') + manusi,bla bla, dar nimic de pliculet :))). Tu ai avut si pliculet in cutie? Da-mi si mie ceva detalii ca mi-s in ceata rau :))))Ah, si inca ceva.. merge si pe parul vopsit, right? Pen'ca pe cutie tot o indruga astia cu "culoarea naturala" ..si naturala nu mai sunt de ceva timp :)))))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buna! :) cred ca pliculetul e balsam de par, cel mai probabil. Am avut si eu. Daca e lichid, e balsam, daca e pudra, atunci e pt decolorat si se amesteca cu celalalte. Eu in decolorantul Syoss cel mai puternic am avut pudra, dar in celalalt parca nu am avut pudra, era ca o vopsea normala.
      Da, eu pe parul vopsit m-am facut. Eventual daca esti mai deschisa la radacini, aplica abia dupa vreo 10 minute pe radacini, sa iesi uniform. :D Bafta!

      Ștergere
    2. multam frumos, scumpa! m-am mai lamurit un pic acu', Gods help me :))
      anyways, imi cam place blogusoru' dumitale, o sa mai arunc un ochi/doi p-aci :D , mai aflu si eu una/alta.

      Ștergere
    3. Iti multumesc :D Si stai linistita, ca iti iese decolorarea. Daca mi-a iesit pana si mie, care sunt neindemanarea in persoana... n-are cum sa nu-ti iasa bine ;))

      Ștergere
  17. Mi-am luat si eu astazi Syoss lighteners 11-0 fara amoniac. Desi il aveau si pe 12-0 cu amoniac am preferat sa il iau pe acesta in ideea ca e mai bland. Istoria parului meu e aceasta: am fost la coafor pentru decolorare pentru ca aveam radacinile de o palma culoarea mea naturala (saten inchiis) si restul parului negru. A folosit un oxidatnt usor insa rezultatele nu au fost uimitoare, atata ca nu mai eram bruneta ci eram un saten cu reflexe roscate- o culoare care nu mi-a placut deloc. Am aplicat apoi o nuanta de blond inchis Casting insa mari schimbari nu au fost. Au trecut 3 saptamani de atunci si astazi mi-am luat Syoss. Culoarea mea actuala e un castaniu-auriu cu reflexe roscate la radacina si un castaniu cu reflexe roscate pe lungimea parului. O sa aplic si eu asa cum ai spus tu...prima data pe radacini vreo 10 minute si in functie de cum/cat se deschide pun apoi pe radacini care probabil se vor deschide mai usor. Sper sa nu fac vreo prostie...mare :)) Intrebarea e, pentru ca sunt sigura ca nu va iesi culoarea dorita (mi-e frica de reflexele astea roscate) cand pot sa aplic o alta vopsea...probabil fara amoniac ? La coafor m-a decolorat si apoi mi-a aplicat vopseaua deci imediat...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. cat de bine te inteleg... :) Eu m-am decolorat si a doua zi am aplicat vopseaua peste, in ideea de a nu agresa dintr-o data atat de mult parul... Si cred ca a prins mai bine daca l-am mai lasat o zi, decat sa aplic vopseaua pe par proaspat spalat(la mine prinde mai bine daca parul e putin gras) . Daca poti sa stai in casa pana a doua zi, mai bine asteapta (zic sa stai in casa, pentru ca după decolorare s-ar putea sa-ti iasa ceva destul de horror si galbui, sa nu te sperii). Sau macar cateva ore sa astepti. Si da, la radacini mie mi s-a deschis mult mai tare fata de restul parului, e cel mai bine sa lasi radacinile la urma. Din pacate nuantele alea morcovii sunt cam inevitabile la inceput si cel mai greu de acoperit :( Eu nu stiam ce o sa-mi iasa si aveam o prietena pregatita sa mearga sa-mi cumpere o vopsea mai inchisa, in caz ca imi iesea prea portocaliu...

      Ștergere
    2. si daca iti iese prea portocaliu, poti aplica a doua zi decolorantul de 10... ăsta e foarte, foarte bland și îți mai deschide un pic

      Ștergere
    3. cea mai buna solutie e sa te duci la coafor.sunt profesionisti,au produsele necesare,si celai important stiu exact ce trebuieste fiecaruo tip de par.deci..
      risc minm si rezultat maxime.

      Ștergere
  18. Nu avea decat decolorantul acesta, de 10 nu era. Oricum nu as aplica de 2 ori pentru ca eu vreau sa ajung la un blond inchis auriu (ideal) asa ca nu vreau sa exagerez. O sa vad in functie de ce iese ce vopsea fug sa iau (am supermarketul aproape). Eventual as mai incerca o decolorare peste o luna in functie de cum reactioneaza/ arata parul. Dupa decolorarea la salon pot sa zic ca arata ok, doar ca parca nu mai are asa volum parul, e mai fad asa...Tu ce zici, peste portocaliul acela probabil ce nuanta as putea sa iau ca sa arate decent ? Si inca ceva, eu vreau sa tund vreo 4-5 cm din el pentru ca nu se mai aseaza cum trebuie si asa as scapa si de niste portiuni inchise. Cand crezi ca e mai bine sa ma tund...inainte sau dupa ???

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Daca pui un blond mai inchis, eu zic ca iti iese... depinde cat de portocaliu o sa fie. Important e ca nuanta sa fie cel putin la fel de inchisa cum e portocaliul. Daca nu, pentru inceput poti pune un fel de saten care sa aiba ceva subtonuri aurii, asa ca nuanta pe care o vrei si pe urma mai vezi tu. Dar probabil iti iese din prima. Oricum, e bine ca faci cu auriu, pentru ca pe langa portocaliu, probabil o sa ai si tonuri galbui de la decolorant, care sunt mai putin deranjante daca ai vopsea care da spre auriu.

      Mai bine tunde-te dupa, eu asa zic(si eu asa am procedat, pentru ca oricum cred ca trebuie sa te tunzi dupa decolorare, iti degradeaza o parte din par si varfurile. Iar in plus, dupa o sa vezi mai bine cat trebuie sa tunzi ca sa arate ok)

      Ștergere
    2. incerca COLOR OFF este un demachiant rusesc ce nu contine oxidant, deci decoloreaza fara sa afecteze absolut deloc parul!!! uite si un filmulet cu o decolorare http://www.youtube.com/watch?v=OonKhSJ2XnU , si inca ceva: COLOR OFF este folosit pt decolorarea parului vopsit cu o vopsea permanenta, nu si cel natural sau vopsit cu nuantator!!!

      pt detalii danilamarina84@yahoo.com :sml-happy0180:

      Ștergere
  19. Buna, sunt un pic cam disperata ... am fost aproape neagra, m-am decolorat la coafor si iesit un castaniu , nici macar saten ..ce vreau eu este o ciocolata.
    Am incercat tot felul de vopsele profesionale care l-au inchis ..nuantele sunt 6. Rezultatul este ca : am fire albe care sunt ffff deschise , la radacina portocaliu aproape iar pe lungime sunt un castaniu fff inchis cu tente de negru ...horror adica.
    Ma gandesc sa ma decolorez acasa cu Syoss si sa aplic un 6 pt uniformizare . crezi ca se prinde ? si ma intereseaza si cum sa aplic decolorantul pt ca nu stiu .
    Avand in vedere ca varfurile sunt negre ma gandeam sa agresez varfurile si dupa sa aplic la radacina ..
    Vreau un sfat .. va rog !!!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buna! Nu e mare chestie cu aplicarea decolorantului, se aplica cam ca o vopsea. Scrie si pe instructiuni.

      Nu stiu cum arata acel 6, dar in principiu un ciocolatiu ar trebui sa prinda chiar si peste portocaliul de la decolorare.

      Ștergere
  20. Pana la urma nu am avut rabdare si m-am tuns acum :)) Problema e ca parul arata mult mai ok si stau pe ganduri daca sa-mi pun decolorantul sau sa incerc doar cu vopsea ca nu vreau sa-l distrug. Dilmeaaaa la orizont :))

    RăspundețiȘtergere
  21. Okey, pana la urma l-am aplicat, l-am lasat aprox 25 de minute pe varfuri si 10 minute pe radacini dar foarte mari rezultate nu am obtinut, mai ales pe partea inchisa adica nu cum ma asteptam. Poate din cauza faptului ca e si mai slab, Syoss 11, si e si fara amoniac si pentru ca nu am lasat timpul maxim. Parul arata la fel, nu mi se pare ca s-ar fi deteriorat...e foarte ok poate si datorita faptului ca m-am tuns. S-a mai deschis insa nu a ajuns la morcoviu dar oricum se vad diferente medii intre cum am fost si cum sunt...am fost si la cosmetica si mi-a decolorat putin sprancenele ca sa fie mai aproape de nuanta parului si asta cred ca ma "ajuta". Deocamdata stau in dubii, daca sa-mi mai pun vopsea acum in par sau sa mai astept...depinde daca gasesc in supermarket nuanta 6-7 de la Syoss ( Golden Honey ) pentru ca este asemanatoare cu culoarea care o am la radacini si poate mai normalizeaza si varfurile de care sigur o sa scap peste cateva saptamani la un filat intens :)) Oricum, e destul de ok acest produs, am dat 17 lei pe el si a facut ce nu a facut coafeza de 3 milioane insa nu va asteptati la schimbari majore dupa prima aplicare, poate cel de 12 deschide mai tare sau poate si parul meu e mai rezistent la schimbare.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, eu cu cel de 12 am avut schimbari majore dupa prima aplicare, ala are si amoniac si pudra decoloranta, nu stiam ca asta de 11 nu are :) Insa cel de 12 mi-a degradat parul, nu e asa bland...
      Poate aveai o vopsea prea puternica in par si plus ca decolorantul era fara amoniac ... e bine oricum ca nu ti-a iesit urat :)

      Ștergere
    2. Nu stiu ce are si ce nu are asta de 11 sincer :)) insa sigur pe o culoare mai deschisa prinde mai tare ca sa nu mai zic pe un par nevopsit ca asa imi deschidea si mie la radacina daca il lasam 30 de minute de ma facea galben pui :)) Acum sunt un fel de ombre dar invers :)) un caramel la radacini si un roscat deschis-caramel pe varfuri :)) Parca mi-as mai pune doar pe varfuri inca o data asta de 11 dar inca ma mai gandesc, sa vad cum arata parul peste o saptamana. Ma bucur ca nu a trebuit sa pun imediat vopsea peste ca nu a iesit rau. Totusi mi-am luat acuma Wellaton nuanta 8/0 si sper sa prinda frumos dupa ce mai filez si din varfuri si poate mai pun o data syoss :P Va tin la curent :P

      Ștergere
    3. :)) ooo,pai mie imi place mult ideea de ombre invers, am vrut sa ma fac asa.
      Sa ne tii la curent, intre timp pune-ti masti si balsamuri hidratante! :D

      Ștergere
  22. Si eu am fost la fel de curajoasa ca si tine si mi-am facut pentru prima data o decolorare a varfurilor cu decolorantul de la Syoss,eu am vrut ombre hair si mi-a iesit ,te invit sa vezi daca iti place :*

    http://buburuzacuatitudine2008.blogspot.ro/2013/02/my-ombre-hair.html

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. imi place cum ti-a iesit, n-am mai vazut ombre pe par mai scurt :D

      Ștergere
  23. Foarte frumos ti-a iesit :) Cred ca nici la salon nu-ti iesea atat de bine. Acuma nu stiu daca coafezele astea de la salon chiar nu stiu sa scoata o culoare din par sau chiar nu vor :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu cred ca avand in vedere ca majoritatea au facut ceva curs pt coafeze, au iesit de acolo cam spalate pe creier cu tot felul de reguli, am observat ca majoritatea privesc parul ca pe ceva sfant :)) In plus, pe parul unora se pot intampla dezastre si atunci nu au curaj, ca oalele se sparg in capul lor pe urma.

      Ștergere
  24. Tu pana la urma ai mai facut a treia decolorare ? Ca ziceai ca urmeaza peste o luna :) Acum m-am spalat si parul arata okey deci o sa "risc" cu o a doua decolorare tot cu Syoss 11 peste o saptamana si sper sa fie ultima. Oricum o sa mai pot taia linistita 2 cm din el ca multa lume nici nu a observat ca m-am tuns si sigur mi-a taiat coafeza vreo 5 cm din par :))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. da, am facut-o, dar cu decolorantul de 10, parca. ce pot sa-ti spun e ca suntem in aprilie, m-am decolorat in august si parul meu e inca degradat la varfuri... :) Asta se datoreaza decolorantului de 12, restul au fost blande. Era normal asa ceva, odata degradat, nu se mai repara, poti doar sa acoperi ca e degradat prin tot felul de produse. Nu arata oribil, nu e o catastrofa, dar asta pt ca il ingrijesc in mod deosebit. Efectele mai naspa au inceput sa se vada dupa cateva saptamani, chiar pe moment era foarte ok. Eu as mai face-o o data, am fost multumita, dar ti-am zis, sa te pregatesti sa te inarmezi cu produse pt par deteriorat, e crucial.

      Ștergere
    2. Offf...tocmai astazi m-am dus sa mai iau si nu mai era de 11, doar de 10 si 12 si l-am luat pe cel de 12 pentru ca ma gandeam ca daca ala de 11 nu a avut rezultate foarte mari asta de 10 nici atat si afara la lumina naturala parul meu nu arata foarte bine in 2-3 culori si mai ales roscatu ala de pe varfuri (5cm) care trebuie sa dispara pentru ca nu-mi place deloc . Mi-am luat acum si un ser pentru varfuri de la Gerovital ca am inteles ca e foarte bun si ma gandeam ca o sa am nevoie de el chiar daca acum varfurile mele nu au nicio pb mai ales dupa tuns si folosesc masca Total Repair (5) de la L`oreal si balsam Nutri-gloss, L`oreal. Tu ce folosesti? Parul meu acum arata normal, adica in afara ca paote e putin-putin uscat e ok. Bineinteles cand eram bruneta arata divin dar asta pentru ca brunetul "aranjeaza" orice par. Ma fac spre sfarsitul saptamanii si o sa vad in functie de cum se deschide...sper sa nu-l las mai mult de 25-30 de minute. Mi-am gasit tot astazi o vopsea f mijto de la Wella, 8/34 un blond miere foarte frumos (era ultima :)) ) si tare mi-as dori candva sa am culoarea asta :)
      Ce inseamna la tine varfuri deteriorate ? Cat ? 1- 2-3 cm ? Ca 2 cm as mai fi dispusa sa mai tai din ele peste vreo 3 saptamani cand merg la coafor...mie imi e de restul parului ca varfurile (1cm) le poti taia linistit o data pe luna si scapi de ele insa mai mult...e mai complicat. Offf greu e cu nuantele astea deschise :)

      Ștergere
  25. cel de la gerovital nu cred ca o sa te ajute prea mult, l-am avut si eu, in schimb masca de la l'oreal e foarte buna!!! Poti sa folosesti si samponul din aceeasi gama... Eu am folosit mult timp masca aceea mare la borcan de 1 litru, de la Kallos, Midollo se numeste, pt par decolorat, costa vreo 17 lei, dar iti ajunge un an. cauta pe google, toate fetele am vazut ca au fost multumite de masca asta pt par degradat. Nu e mai buna ca cea de la l'oreal, dar in ce priveste raportul calitate-pret e super, cea de la l'oreal e mai scumpa. Si am acum un ser de la Avon, cu ulei de argan, nu e pt tratament, dar iti schimba mult aspectul varfurilor si parul arata bine.
    Si mai aveam keratina lichida Anian(asta nu se gaseste, decat de comandat de pe net, costa vreo 40 lei, dar tot asa, ajunge vreun an). Pe mine asta m-a salvat cel mai mult.
    Varfuri degradate inseamna .. de la nivelul urechii in jos... (am parul pana sub linia sanilor). Da, e aiurea, dar cum ziceam. incet, incet arata ceva mai bine, reusesc sa acopar degradarea cu produsele pe care le folosesc
    Stiu ca e greu sa ajungi la nuanta dorita, dar cu rabdare... se poate :D Eu am stat vreo luna cu roscatul ala urat in par,il purtam doar prins, pana la a doua decolorare cand am reusit sa-l scot cat de cat.

    RăspundețiȘtergere
  26. Atunci o sa o tin cu masca de la L`oreal pentru ca nu pot sa folosesc multe produse ca mi se ingrasa repede parul si eventual o sa-mi mai pun ulei de masline inainte sa-mi spal parul, o sa dau si cu serul ala ca rau nu o sa-mi faca. Folosesc sampon Clear pentru ca am avut niste probleme cu scalpul si e singurul care m-a ajutat 100% .
    E ciudat ca toata lumea imi spune ca-mi sta foarte bine asa si in incapere arata parul foarte okey insa cand ies afara la lumina naturala se vad urmele decolorarii...se vede ca nu e o nuanta de vopsea dar acuma daca am apucat-o pe drumul ma duc pana la capat.
    Mi-am mai luat un Syoss 10...pentru orice evntualitate, sa-l pun la radacina ca nu vreau sa pun de 12 pe radacini. Parul meu acuma e pana la umeri, destul de scurt, eu obisnuita sa am parul tot asa pana sub sani si jumatate din el arata bine, jumatate mai putin :)) Daca ajung la o culoare decenta in urma decolorarii si dupa ce aplic vopseaua il las in pace 2 luni de zile, numai in tratamente il tin :)) Adica, oricum asa o sa fac ca practic ar fi a doua decolorare intr-o saptamana ceea ce nu credeam ca o sa fac vreodata in viata asta dar sunt sigura ca nici la salon nu ar fi fost mai soft.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. da, e super si uleiul de masline, poti sa mai amesteci si un galbenus de ou pe langa(are vitamina A) sau miere.

      Stiu, si eu in casa aratam ok si cand ma duceam la lumina si ma vedeam printr-o oglinda, ramaneam socata :)))
      Nici la salon n-ar fi fost mai bine, si ai fi platit mult mai mult si te-ar fi lasat cu o nuanta dubioasa, decolorata in trepte, sa nu-ti strice parul etc(am facut-o si la salon acum vreo 6 ani, la un salon scump, si asa am patit)

      Ștergere
  27. Da, si citisem ca este o masca in care combini miere, ulei de masline si apa si cica e decolorant natural ca se elibereaza perhidrol. Acum nu stiu cat e de adevarat dar sigur e benefica pentru par.
    Okey, am cam monopolizat discutia :)) mai poftim si alte doritoare :))
    Eu va tin la curent...de-abia astept sa fie vineri ca sa ma apuc de treaba si speeer sa scap tot atunci de acest mic stres :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. E pe bune chestia cu mierea si apa care decoloreaza, am vazut poze pe blogul tomaaurora.blogspot.ro - le are pe acolo, dar nu mai stiu pe unde, chiar deschide, nu mult si nu se compara cu vreun decolorant, dar deschide.

      Succes :D

      Ștergere
  28. Mi-am luat Syoss decolorant de 10 si s-o decolorat chiar frumos, nu total uniform, dar e foarte ok. Aveam parul in 3 nuante inainte, de roscat. Nu s-o decolorat indeajuns de mult, ar avea ceva daca maine as baga de 12 doar acolo unde ii mai inchis? Acum ii un fel de aramiu deshis si dragut, la radacina ii blond cenusiu (stiu, ciudat, arata genial). Ca vopsea mi-am luat Syoss Frozen Pearl 9-5. Daca ma fac maine din nou, nu are ceva ca parul ii spalat cu o zi inainte? (am folosit kallos silver reflex).

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sincer, eu daca as fi in locul tau, maine as baga tot de 10 acolo... daca zici ca nu a iesit chiar asa urat. Ala de 12 iti distruge putin parul, daca n-ai o culoare asa urata, nu merita sa risti... parerea mea. Si dup-aia peste o luna mai bagi o data de 10, daca e nevoie... ca nu iti distruge parul... si blondul se obtine cu rabdare :D
      Nu are nimic, in principiu, ca parul e spalat cu o zi inainte, acum daca te-ai spalat cu kallos silver nu stiu ce sa spun, ca nu am incercat asa ceva. Daca ti se pare ca samponul nu a prea prins, cred ca e ok.

      Ștergere
    2. M-am facut cu 11, scuze am gresit. Kallos o prins la radacina unde e blond si se vede fain. Oricum e deschis parul, ma gandeam sa bag tot de 11, mai ales ca nu are amoniac si sa pun doar pe lungime. Vopseaua in sine mai deschide cu 4 tonuri max, deci ma gandesc ca ar fi ok.

      Ștergere
    3. Da, si eu zic ca e ok :)

      Ștergere
    4. Apropo de ceea ce ai zis tu cu "De aceea, n-am zis nimanui ce vreau sa fac, pentru ca stiu ca toata lumea ar fi sarit "doua decolorari cu decolorant din hypermarket!??!?! pe un par vopsit?!?! vai, dar vai!" etc." Ultima data cand am vrut sa fac asta am fost sa caut decolorant de la Garnier si erau doua tipe care incercau sa ma ajute, de fapt una. Cealalta tot comenta despre parul ca vai ca ii distrus, ca uita-te si cum arata. Imi venea sa ii zic "fiinta tembela, ii nespalat de aproape o saptamana (aveam caciula in cap), cum vrei sa arate? Stralucitor si matasos? Era atat de enervanta, imi venea sa ii dau cu ceva in cap.

      Ștergere
    5. :-)) Stiu, stiu. Ma enerveaza si pe mine persoanele astea "binevoitoare", care se baga in treaba altora dand sfaturi si pareri necerute de nimeni :))

      Ștergere
    6. Adevarul e ca parul decolorat daca nu e intr-o culoare arata groaznic cand e murdar. Alea sunt si momentele in care mie personal imi vine sa-mi dau pumni in cap :)) La mine cea mai urata parte din par e cea in care mi-a atins la coafor parul natural cu decolorant si s-a deschis foarte tare (vreo 2 cm).

      Ștergere
  29. Denisa (Anonim dinainte)4 aprilie 2013 la 11:22

    Mno, m-am decolorat a2a oara azi, pana la urma. O fost mai ok, dar am ramas cu cateva suvite mai inchise care nu vor de nicio culoare sa se deschida mai mult. Ma gandesc sa iau de la kallos sa le decolorez numai pe alea. Is in impas, nu stiu daca sa aplic vopseaua sau nu, pentru ca mi-i frica ca nu va iese. http://www.grija.ro/media/catalog/product/cache/1/image/18ff9b5ed1bd3738f61d707cc1509711/2/_/2._syoss_color_9-5_tag_1_1.jpg asta este, zica ca ii perlat rece, dar pare cenusiu..si asta ar stompa efectul decolorarii...need advice :(

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Daca nu-s multe suvitele alea mai inchise, eu as lua de la Kallos si le-as deschide numai pe alea, ca sa ramana ok :D Daca sunt multe(adica asa prin tot capul), mai bine nu, ca sa nu ti-l distrugi prea tare.... Sau deschide-le acuma numai pe cele de la exterior, care se vad la suprafata, si alea de dedesubt care nu-s asa vizibile, lasa-le si te ocupi mai incolo de ele.

      Si daca faci cu Kallos vopseste-te numai a doua zi(parerea mea). Nuanta vopselei vad ca e destul de deschisa, nu o sa prinda prea bine peste suvitele alea mai inchise, mai ales daca au tonuri de portocaliu.
      E bine ca ai samponul silver, o sa te ajute mult, pt ca o sa iti iasa la iveala galbuiul de la decolorant curand, pe mine si la reflexii portocalii m-a ajutat

      Ștergere
    2. Nu sunt mult suvite si da, numai pe alea de la suprafata le deschid mai mult si sub par, pe la gat, le las asa deocamdata, imi place efectul oricum. Am fost mai devreme sa iau si am luat de 9, am auzit ca astea de la kallos is foarte ok. Dar crezi ca dupa ce pun vopseaua o sa fie ok? Acum am parul galben (nu pui, nu e deloc brassy) cu portocaliu deschis.

      Ștergere
    3. cu acoperirea portocaliului s-ar putea sa ai ceva probleme... dar in rest cred ca o sa fie ok. Acum asta e, nu prea ai ce sa mai faci momentan, o sa stai poate putin cu ceva portocaliu, dar o sa scapi de el in timp.

      Ștergere
    4. Dar silver reflex nu ma ajuta sa estompez dupa? Apropo, scuze daca te stresez:-s iti multumesc ca imi raspunzi de fiecare data!

      Ștergere
    5. nu ma stresezi deloc :D
      Ba, in principiu te ajuta sa estompezi, dar asta depinde de multe.... eu pt partea mai portocalie, trebuia sa tin silver mai mult pe par (uneori chiar 20 minute) si estompa cat de cat - dar nu poti sa tii atat pe tot parul, ca ajungi mov daca ai un blond asa deschis. Si nu e prea placut sa te speli mereu cu silver si sa astepti peste 10 minute. Dar o sa vezi tu pe parcurs cum prinde samponul si de cat timp ai nevoie. Numai ca pana sa iasa de tot portocaliul si sa stai linistita, mai dureaza o vopsire-doua.

      Ștergere
  30. Buna , eu sunt vopsita brunet de vreo 5 ani si as vrea sa ma fac un saten-roscat...am radacinile crescute vreo 3-4cm ,crezi ca daca as baga decolorant pe parul vopsit,s-ar mai deschide si as putea aplica un saten sau roscat apoi?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. nu stiu ce sa spun, pe brunet nu cred ca o sa deschida prea mult, din ce am auzit. Dar poti incerca...

      Ștergere
    2. Atunci o sa incerc cu pudra decoloranta,poate reusesc ceva. Chiar m-am foarte saturat de brunet si vreau o nunata mai deschisa ( eu fiind blonda natural , dar ma vopsesc brunet ) . Iti multumesc oricum :*

      Ștergere
    3. syoss 12 are pudra decoloranta, e totuna :-) incearca cu syoss, macar e de o calitate mai buna decat cine stie ce pudra suspecta se mai gaseste prin magazine.
      Am vazut ca au lansat recent si syoss 13-mai puternic(sau asa ceva) uita-te prin magazine.

      Ștergere
    4. Ma duc acum ,poate gasesc. Daca nu scap in noaptea asta de brunet o voi lua razna :))

      Ștergere
    5. Pai cand decolorezi brunetul iti iese roscat :)) Eu ma chinui sa scap de roscatul provenit din decolorare.

      Maine ma fac si eu...am ceva emotii :)) Planul e urmatorul: nu o sa-l las mai mult de 25-30 de minute. Sigur vor ramane ceva urme mai inchise & co asa ca sambata probabil o sa ma fac iar cu cel de 10 si o sa pun vreo 10 minute si pe radacina daca o sa fie cazul iar in functie de rezultat duminica ma vopsesc sau nu. As prefera sa nu o fac, sa mai aman o saptamana sau doua si in timpul asta sa-l bombardez cu masti dar ramane de vazut. Am 2 vopsele, Wellaton spuma 8/0 si Wella vopsea 8/34 si ma gandesc sa o pun pe cea spuma ca citisem tot asa pe un blog ca ce e cu 3 o sa bata mai tare spre portocaliu/auriu. Acum imi pare rau ca nu am luat spuma 8/1 cu cenusiu ca sa mai taie din portocaliu, nu am fost inspirata.

      Hm, ziceai ca Syoss 12 are pudra decoloranta...adica acel blond buster. La fel avea si Syoss 11, in schimb Syoss 10 vad ca nu mai are acel pliculet. Asta inseamna ca Syoss 11 avea pudra decoloranta dar nu si amoniac iar Syoss 12 le are pe ambele ? Si Syoss 10 nu are nici pudra nici amoniac, nu ?

      Ștergere
    6. Maine si eu ma fac cu kallos de 9 pe anumite parti doar...si dupa seara ma vopsesc. M-as fi vopsit in alta zi, dar sambata am un eveniment si nu pot sa apar asa :)). Is confuza in legatura cu vopsitul; sa zicem ca dupa decolorarea de maine iese deschis, dar nu aceeasi nuanta de la radacina. Vopseaua in sine mai deschide pana la 4 tonuri, unde sa aplic mai intai?Lungime sau radacini?

      Ștergere
    7. lungime musai! mie intotdeauna intotdeauna la radacini mi-a iesit blondul mai deschis cand aplicam deodata, alea se deschid cel mai usor, cred ca in 15-20 minute deja prinde pe radacini.

      Ștergere
    8. Pt Anonim - care a postat deasupra: cand decolorezi brunetul iese roscat in unele cazuri, in altele iese brunet cu reflexii roscate, depinde de multe lucruri. cel de 12 are amoniac de te lesina, eu cred ca am si scris ca faceam pauze in care ieseam din baie, ca nu mai puteam de la miros. Ala de 10 n-are nici pudra nici amoniac, din cate tin minte,ala de 11 nu mai stiu sigur. Portocaliul se vede cam oricum la inceput, deci nu conteaza ca n-ai vopsea cenusie, poate e mai bine ca n-o sa se vada asa tare contrastul intre portocaliu si cenusiu, poate se armonizeaza frumos, depinde cum iese.

      Ștergere
    9. Si stau jumate din timp pe lungime si 20 de min pe radacini?

      Ștergere
    10. pe lungime stai cat trebuie si pe radacini mai putin cu vreo 10-20 minute din cat trebuie in mod normal(stai macar 20 minute, dar nu timpul intreg, cel putin asa as proceda eu)

      Ștergere
    11. Momentan stau cu kallos in par...si tot sper si sper sa fie ok dpdv al deschiderii. Mi-i frica, am emotii :(...nu ma deranjeaza sa fie un blond deschis cu suvite mai inchise pentru ca ar arata mai natural si mai fain, dar acum sa iasa si ceva...of femeile astea. :))

      Ștergere
  31. Ala de 11 iti spun eu sigur ca are ca avea pliculetul cu praf si l-am pus in tub insa asta de 10 nu are asa ceva. Deci in principiu Syoss 12 e mai "rau" decat Syoss 11 pentru ca are amoniac.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. normal ca e mai rau, credeam ca e clar asta, ele sunt puse in ordine 10 , 11, 12, dupa putere. normal ca cel de 12 e cel mai nociv.

      Ștergere
  32. Mda. Evident ca nici acum nu s-a deschis foarte tare. Am aplicat doar pe varfuri si am tinut aproximativ 35 de minute insa s-a mai deschis roscatul dar nici vorba sa scap de el. Unele suvite s-au deschis mai tare dar in fata unde conteaza mai mult s-a deschis sa zic cu 2 tonuri. Parul arata ok, nu vad vreo diferenta, cel putin acum dar chiar nu stiu acum ce sa mai fac...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. De negru scapi greu, am trecut prin asta la inceputul anului. Am avut un par superb pana in talie si negru si buclat. Am facut prostia sa bag Palette e20 parca, blond foarte foarte deschis si s-o deschis tot pana la un roscat, dar...nu prea o capatat un aspect frumos. Recent l-am tuns pana la umeri si se pare ca nu m-am invatat minte. Azi tot mi-au mai ramas niste suvite portocalii inchis si am bagat iar kallos si...well..unele fire se cam intind. Am bagat o masca de la gerovital. E ultima data cand fac asta. Dupa ce se usuca trebuie sa il mai tund. Sa-mi fie invatatura de minte. Ai grija de parul tau, daca vrei sa il deschizi mult, fa-o treptat in decurs de cateva luni sau du-te la un salon.

      Ștergere
    2. Stiu ce zici, asa era si al meu, pana sub sani, negru, stralucitor si imi faceam niste bucle mari superbe. Pot sa zic ca de negru am scapat de la prima decolorare la salon. Problema e ca nu pot sa scap de roscatul asta. Sincer, cu ceva mai mult decat Syoss nu as risca, si cu asta de 12 imi era destul de frica dar deocamdata pare ok ca si aspect insa il simt putin altfel dar cu o ingrijire mai speciala cred ca o sa fie ok. Ca si masca ai putea sa aplici ulei de masline cu ou sau miere, cred ca hidrateaza mai tare decat mastile din comert. Eu asta o sa fac + masca de la L`oreal Total repair 5 , ser pt vrfuri si muuult balsam chiar daca o sa se ingrase mai tare parul.
      Maine o sa mai aplic syoss 10 care sigur e mai bland pentru ca acum sunt in 3 culori: radacina, partea de trecere care e foarte deschisa pentru ca acolo a fost decolorant pe parul meu natural si roscatul spalacit iar apoi ma hotarasc daca mai pun si vopsea sau il las asa. Peste 3 saptamani oricum o sa merg si o sa mai tund 2 cm + filat mult in fata si alt decolorant nu cred ca o sa mai pun pentru ca mi-e clar ca de roscatul asta nu o sa scap numai cu foarfeca asa ca asta este, par mai scurt dar mai sanatos si o culoare uniforma. Daca stiam ca o sa ajung aici pai imi faceam un bob sa scap de brunet si ieseam muuuuult mai ieftin, mai putini nervi si stres. Si mie o sa-mi fie invatatura de minte :) Noroc ca e par si creste la loc desi pe mine ma avantajeaza o tunsoare mai scurta pentru ca parul se aseaza mai frumos si are mai mult volum chiar si uscat numai cu difuzorul.

      Ștergere
    3. blondul se obtine in timp, nu ai cum din prima de la culori inchise tare sa treci la blond perlat pur sau ceva de genul. Eu din prima am trecut de la saten inchis la blond auriu cu varfuri portocalii, pe care le-am mai acoperit prin vopsea. In a doua sau a treia luna am avut rezultatul dorit. Dar se poate in timp si cu multa, multa ingrijire. ce poti face prima data, e sa-i dai macar un aspect decent. In privinta portocaliului,da, nu ai altceva de facut decat sa astepti sau sa-l tai.....

      Ștergere
    4. Parul creste. Inainte nu eram adepta tunsorilor scurte, insa acum prefer scurt si sanatos, oricum imi creste repede. Si eu ma gandeam la un bob maine sa ma tund, dar inca nu is sigura. De masca cu ulei de masline stiu, e geniala, dar maine ma vopsesc (cu syoss), si nu stiu daca ii bine sa aplic masca aceea inainte de vopsire. Tu ce zici? Ar influenta cu ceva?

      Ștergere
    5. denisa, nu stiu daca pe mine m-ai intrebat, cred ca pe cea de deasupra, dar incepe tratamentele dupa ce te vopsesti, acuma degeaba pui masca cu masline si a doua zi bagi iar substante toxice in par, nu o sa aiba mare rezultat. Incepe dupa. Poti sa iti bagi in vopsea 2-3 picaturi de ulei de masline(eu mereu imi bag de ulei de ricin sau alte uleiuri). SI in plus cu mastile cu ulei de masline trebuie sa stai de seara pana dimineata , ca sunt naturiste si dureaza pana patrund ca lumea in par. Sa iti speli parul din nou si sa te vopesti dupa pe parul curat, nu e ok. M-am vopsit ieri cu syoss si scria pe instructiuni "se aplica pe parul nespalat inainte".

      Ștergere
    6. Multumesc pentru sfaturi! Mi-am facut programare la tuns pentru maine (dupa ce ma vopsesc), ma voi tunde bob http://www.short-haircut.com/wp-content/uploads/2012/11/Sarah-Harding-Bob-Hairstyle.jpg . Dupa masti si ingrjiri speciale si cred ca o sa fie bine :) mai ales ca il tund.

      Ștergere
    7. si stai linistita, ca daca nu incercai cu kallos, ramaneai cu ideea fixa si te manca pana incercai. Acuma ai incercat, a iesit ce a iesit si asta e, parul creste, vorba ta. E misto tunsoarea, imi place mult, dar asteapta-ta sa fie coafeza oripilata si sa exagereze cand iti vede parul.
      Si oricum, decat un par lung ars in 3 culori, mai bine un bob cat de cat uniform.

      Ștergere
  33. Da stiu ca nu se obtine usor dar ma asteptam si eu macar acum la un portocaliu uniform :)) e clar ca parul meu cedeaza foarte greu. Poate mai iese ceva dupa ce pun asta de 10 doar pe varfurile inchise desi sincer nu ma astept la ceva wow.

    Denise, eu ma refeream dupa ce termini cu toate procedeele sa folosesti macar o data pe saptamana masca naturala + ce mai folosesti tu in general. Nu poti sa o pui inainte de vopsit pentru ca trebuie sa-l speli foarte bine dupa.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. :)))))))))))))))) pai nu o sa mai iasa cine stie ce dupa asta de 10, dar cu un ton-doua acolo, tot iti mai deschide, decat nimic...

      Ștergere
    2. Eventual cu jumatate de ton :)) Asa e, daca nu incercam mereu stateam mereu cu gandul la asta ...acum ca am incercat am inteles ca doar atat se poate deocamdata. Mai sper doar la o uniformizare dupa Sy 10 si vopsea, vopsea pe care o sa o pun miercuri seara ca sa mi se murdareasca parul si sa nu-l bombardez chiar asa :P

      Acum astept sa se faca 26 sa merg la coafor sa mai remediez problema :))

      Denisa, sa ne spui cum arata parul maine, dupa tunsoare. Tinem pumnii :)

      Ștergere
    3. Multumesc! Voi reveni si cu o poza. :)

      Ștergere
    4. Sunt cu vopseaua pe lungime...tare mi-i frica ca o sa fie si mai galben sau vreo culoare tampita..

      Ștergere
    5. da, sa ne spui cum e, acum ma tii si pe mine in suspans :))

      Ștergere
    6. Pai la si jumatate aplic pe radacini si dupa mai stau 15-20 de minute :)). Suspans? Imaginati-va pe mine cum sunt! :)) Daca ar iesi spre alb (cu sau fara silver reflex dupa) as plange de bucurie!

      Ștergere
    7. Dar...la cum arata acum, nu mi se pare ca prinde deloc. Cred ca ma voi da cu capul de pereti.

      Ștergere
    8. Dar te-ai tuns sau urmeaza ?

      Ștergere
    9. Urmeaza sa ma tund si sa imi fac sprancenele. Sper din tot sufletul sa ma ajute silver reflex.

      Ștergere
    10. Si culoarea cum ti-a iesit ?
      Eu acum sunt cu Syoss in cap...zau ca mi-a ajuns :( Cred ca o sa fac ca si tine aura, o sa-mi pun vopseaua maine in cap si apoi sa-l las asa, sa nu ma mai stresez, o sa ajung la suvite si gata.

      Ștergere
    11. Exact cum spuneam :)) Jumatate de ton :)) In fineeee...pun maine vopseaua si aia e. Sa speram ca macar vopseaua mai uniformizeaza...

      Ștergere
    12. denisa cum ti-a iesit, da ceva spre alb? :-s

      Anonim :)) imi pare rau ca nu ti-a iesit, dar macar avem umor, e bine :)) Mai uniformizeaza vopseaua cat de cat, daca o sa fii chiar ghinionista si se vede naspa tare.... eu dupa cateva spalari, cand a iesit portocaliul urat, umblam mult cu parul prins.. :( vestea buna e ca si portocaliul se spalaceste in cateva saptamani, nu ramane asa intens si dispare pana la urma dupa 2-3 vopsiri.

      Ștergere
    13. GATAAAA!!! semifinal look http://i45.tinypic.com/ix9z49.jpg

      M-am pacalit putin cu vopseaua, credeam ca da in ash blonde dupa cutie, dar mi-o zis tipa de la coafor sa nu mai iau cu 5. Data viitoare imi iau Ligh ash blonde de la Garnier. Asa vreau sa ajung http://woohair.com/large/Light_Ash_Blonde_Hair_6.jpg

      Ștergere
    14. Atat ne-a mai ramas :))) Glumesc :) Eh asta e, vorba ta, catastrofa nu e :) Evident ca nu arata ca si un par perfect sanatos dar nici nu e ars sau ceva de genul, e decent dupa ce a trecut prin atatea. Aspectul mai putin placut e dat, pentru mine, de cele 3 culori insa intr-adevar daca iau cateva suvite din fata si il prind cu un clips mic la spate nu se mai vede chiar asa rau sau daca il impletesc si-mi scot niste suvite colorate frumos se vede chiar interesant :)) Da, sunt sigura ca o sa se mai in timp si la spalat si dupa vopsit si oricum o sa-i mai tai varfurile + filat si sper intr-un rezultat pozitiv pentru la vara :D

      Ștergere
    15. denisa mie mi se pare ok cum ti-a iesit...cel putin din cum se vede in poza. :D Da, nuanta pe care e o vrei e super-misto

      Anonim, si eu ma miram la mine de cum arata parul, avand in vedere cate a patimit(si eu si par subtire si fin)... pana la vara sigur o sa fie bine, metode de mascat portocaliul, cum zici si tu, sunt destule :D

      Ștergere
    16. E mijto si dupa urmatoarea vopsire sigur o sa arate nuanta mai bine dar asa mult a trebuit sa tai din el ? Eu il am pana sub umeri si mi se pare destul de scurt :)) Bine, eu mereu compar cu ce am avut si nu o sa mai am curand :)))

      Ștergere
    17. Arata mult mai bine acum. Am dat din nou cu silver reflex si oarecum o da in ash blonde, imi place foarte mult! Puteam sa nu tai decat varfurile, coafeza mi-o zis ca arata chiar bine. Dar am vrut sa il tund asa, am vrut o schimbare noua. I'm loving it! :D

      Ștergere
    18. Si iata ca se poate ajunge la blond in confortul casei si la un buget redus, cu putina atentie. Nu intotdeauna la salon ai norocul de a da de persoane ca lumea, poti sa iesi cu parul facut praf.

      Ștergere
  34. @ Aura Exact, ma mananca pana cand incercam si mai bine ca am facut-o acum decat cand il aveam mai lung. Ma duc sa ma tund dupa ce ma vopsesc. Acum ca s-o uscat, arata chiar ok, nu se intinde firul de par. Ii putin uscat si atat. Arata aiurea si pentru ca nu l-am spalat ca sa il pastrez nespalat pt maine.

    @ Anonim Da, m-am prins dupa. O sa imi iau si produce destinate parului decolorat si blond. Va fi bine. :)

    RăspundețiȘtergere
  35. Am gasit ieri un voucher mijto cu suvite, la un salon bun asa ca mi l-am achizitionat. Intrebarea e, daca acum pun syoss pe varfuri si miercuri vopseaua la cat timp as putea sa imi fac suvitele ? Ar fi okey miercurea cealalta, adica la o saptamana dupa vopsea sau... ??? Vreau sa ma vopsesc pentru ca vreau sa ma duc acolo cu un fond cat de cat...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. ar fi ... cheala nu ramai, depinde de parul tau cat suporta. Dar nu te astepta la un look superb din prima ...

      Ștergere
    2. Pana la urma am hotarat sa ma vopsesc maine si peste 2 saptamani o sa-mi fac programarea la salon ca au program si Duminica. Nu ma astept, iti dai seama, nu mai vreau sa-mi fac sperante dar sper sa ma apropiu cat de cat de ce imi doresc :)

      Ștergere
    3. Sa zicem ca vopseaua a mai uniformizat, macar nu se mai vede asa tare blondul ala deschis. Acum de-abia astept sa merg sa-l filez si apoi dupa ce o sa-l mai vopsesc o data sigur o sa fie mai bine. Iar apoi planul e sa astept sa-mi creasca iar parul :))

      Ștergere
    4. super :D dupa filare si vopsire o sa fie si mai si :) Si pe urma, da, e un plan bun:))

      Ștergere
  36. Stii ce e ciudat? Parul meu era foarte tare si aspru inainte, gen maturica pe anumite suvite (avand natural in el) si acum e asa moale si fin :)) Dupa spalat parca se aseaza singur a doua zi ceea ce nu se intampla la mine. Deocamdata cred ca e de bine insa mai are si alta evolutie sau cum se explica asta ?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. pai cred ca decoloratul ti l-a subtiat sau odata cu degradarea l-a lasat mai slabit si de aceea e mai moale.... oricum daca iti place rezultatul e bine ;)) eu il aveam subtire si moale dinainte de decolorare, de-aia nu mi-a prea placut partea aia.
      cand il iei in mana si vrei sa il desparti in suvite, nu se intinde si e asa, ca de "lana"?

      Ștergere
    2. Da, probabil. Acum sa zicem ca e okey dar sper sa nu se dergradeze mai tare :))
      Hm...nu se intinde insa il simt asa la varfuri ca si cum e incalcit, adica nu e incalcit dar mai greu de separat, parca opune rezistenta..nu stiu cum sa explic mai exact :)) dar sigur si asta e tot din cauza degradarii.
      Mi-am luat spuma- tratament Gliss hair repair, de la Schwarzkopf, intr-un flacon mic, negru...sa vedem daca ma ajuta. Evident ca nu m-am putut abtine si mi-am mai luat o vopsea Wellaton 12/1 Special ash, poate mai neutralizeaza rosco-porto :)) Stii de ce crema coloranta are 40 ml si fluidul revelator 80 ml ? Ca celelalte au cam jumate-jumate.

      Ștergere
    3. da, si la mine se incalceste mai usor, aia e de la degradare, nu trece cu nimic,dureaza pana il tai(eu am asa din august si am tot taiat din el, dar inca se incalceste jos, pana il tai pe tot)

      hm, nu stiu de ce are revelatorul 80 ml.... am mai dat si eu de vopsele la care trebuia sa pui mai mult, dar nu chiar dublu. Poate asa e la asta.... Trebuie sa arate pe instructiuni cat trebuie.

      Ștergere
    4. Da, pai vor zbura varfurile in curand, mai exact vineri :)) Sunt hotarata sa scap in procent de 80% de culoarea inchisa din par pentru ca din pacate imi lipseste rabdarea sa astept sa mai creasca 2 luni si apoi sa-l tund... mai ales ca ma uit in fiecare zi la varfuri si imi vine sa le tai chiar eu :))

      Pe instructiuni spune ca se amesteca crema si fluidul intr-un bol, deci trebuie pus tot...poate pentru ca e un blond foarte deschis ?! Banuiesc ca fluidul e cel care deschide culoarea parului...

      Ștergere
    5. eh, pai e bine daca te tunzi asa, eu voiam si blond si lung si frumos si decolorat :)))
      Da, poate ca de-aia trebuie pus tot sau poate crema coloranta e concentrata bine.

      Ștergere
    6. Pai da pentru ca ma gandesc ca parul oricum va creste si oricum va trebui sa-l tund mai devreme sau mai tarziu si atunci nu merita sa-l mai tin si sa ma enervez in fiecare zi pe el :))

      Ștergere
    7. Am taiat, am filat dar am mai lasat pentru ca mi-e foarte greu sa ma vad cu parul atat de scurt :( acum il am pana la umeri si chiar se vede schimbarea. Parul arata mai bine, dar tot nu am scapat de tot, asa cum am zis a mai ramas un procent de 20% :)) Saptamana viitoare merg la suvite si sper sa se mai acopere. Acu sa vad daca ii zic sa mi le faca doar din vopsea sau sa le si decoloreze inainte ca parca nu as vrea sa mai pun decolorant in el, vedem ce ne recomanda tanti coafeza :)
      Inca o data imi dau seama cat e de greu sa treci la o culoarea deschisa si eu chiar nu recomaand acum nimanui sa faca asta daca nu e inarmat cu muuuulta rabdare si timp, macar jumatate de an, nu asa, sa treci in 2 luni de la negru la blond cum am facut/ fac eu :))

      Ștergere
    8. daaa, si ironia e ca atunci cand in cele din urma ajungi la blondul ala mult visat, te plictisesti si vrei alta culoare :))) cel putin asa mi s-a intamplat mie

      Ștergere
    9. Am facut si suvitele, s-a mai deschis, e mai luminos insa mi-a lasat decolorantul doar vreo 20 de minute...le era cam frica sa nu mi se arda parul deci nu e vreo schimbare spectaculoasa insa se vede si realizez acum :)) ca era mult mai usor si normal sa ma deschid de la inceput doar cu suvite. Sigur ramaneam cu parul mai lung :)) Dar m-am hotarat, nu mai tai din el pentru ca toata lumea e gen oripilata de parul meu scurt :)) Mie nu mi se pare chiar asa scurt, mai ales ca am facut schimbarea treptat dar ma ingrijoreaza cei din jur care stiu ca nu-mi zic din rautate :P

      Ștergere
    10. :))) eh, din greseli inveti. Si lasa ca acum vine vara, e mai bine cu par mai scurt. Pana la toamna mai creste :P

      Ștergere
    11. Da asa e :) Parul creste, acum il asez doar din perie ca sa para mai lung :)) De-abia astept momentul in care o sa-mi pot face iar bucle insa de data asta vor fi blondine :D

      Ștergere
  37. buna..parul meu natural e saten inchis..dar sunt vopsita blonda de vreo 2 ani..insa niciodata nu am ajuns la acel blond platinat..deschis...cum crezi ca ar trebui sa procedez..pe radacini sa las mai mult decolorantu cel de 12 ? si pe restu sa aplic celalalt mai bland?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. categoric nu! Eventual invers! pe radacini cel mai bland si pe lungime cel de 12. radacinile se decoloreaza cel mai usor, mai ales daca esti naturala, nu cred ai nevoie de 12 pe radacini(mai ales ca dup-aia presupun ca pui si vopsea). eventual de 11 pt radacini, daca vrei asa platinat.

      Ștergere
    2. m-am facut cu 12 pe tot parul..a iesit ok..doar ca la radacina e galben pui..eu nu am mai dat cu nici o vopsea dupa ..data viitoare sa pun si o vopsea ? dupa ce ma decolorez...? eventual un blond platinat ..nu?

      Ștergere
    3. cum vrei tu, daca iti place cum a iesit, n-ai de ce sa mai pui vopsea peste. Ziceam de vopsea pt ca in general nu iese bine doar cu decolorant.

      Ștergere
  38. buna
    asi vrea si eu sa imi fac cateva suvite ca apoi sa le fac cu nuantator.... dar vreau si sa imi dau o nuanta de saten tot capul ... acum fiind ciocolata .... nu stiu daca sa imi fac suvitele inainte de vopsire sau dupa ce m-am vopsit.....

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. fa-le deodata, daca ai de unde sa-ti iei casca din aia de suvite sau daca ai indemanare. daca nu, fa-le dupa, ca sa iti dai seama mai bine pe unde ar trebui sa vina suvitele(evident, nu vopsesti portiunile de par unde vrei sa faci suvite)

      Ștergere
  39. Buna din nou!
    Stie cineva de ce samponul nuantator nu imi prinde pe radacinile galbene din cauza soarelui? :|

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. :-s nu stiu de ce, dar poti incerca sa-l lasi mai mult pe radacini... eu cand eram blond cenusiu stateam si 30 minute cu samponul pe cap, ca sa se vada ceva. Numai sa nu devii mov, atentie :D

      Ștergere
    2. Is patita cu movul =)) am incercat azi loncolor silver reflex, care wow...partea din fata era platinata ca lumea :|...dar in spate si radacinile cucu...si radacinile ramasesera galbene si se vede oribil asa. Am dat dupa din nou..si am iesit mov..am spalat de 3x si s-o dus :))

      Ștergere
  40. Buna Aura!! Acum am fost si mi am cumparat decolorantul de la Syoss 12-0. Radacinile firului de par sunt saten mediu, iar restul lungimii de par am o culoare ceva saten putin deschis spre blond inchis! Deci cum am as putea sa aplic deocolorantul, pe toata lungimea parului sau la radacina si apoi restul ??? Te rog help meeee !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. buna, nu stiu ce sa spun. eu as aplica peste tot odata.... radacinile oricum se vor deschide usor daca sunt naturale

      Ștergere
  41. buna, de 4 ani ma fac suvite blonde, am parul saten si chiar foarte mult par alb.Am facut suvite acasa dar si la salon, niciodata nu mi-au iesit blond spre alb.Cred ca este un secret , pe strada am vazut multe fete sateen cu suvite albicioase, oare stie cineva cum se fac ? la salon a zis ca da vor iesi albe , dar nu a fost esec.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. :( eu una nu stiu ce sa spun, cred ca se obtin doar intr-un timp indelungat

      Ștergere
    2. Unde e magazinul DM? Sau cum mai e denumit?

      Ștergere
    3. Unde e magazinul DM? Sau cum mai e denumit?

      Ștergere
    4. Nu mai e denumit nicicum, doar DM. Aici poti cauta magazinul cel mai aproape de tine http://www.dm-drogeriemarkt.ro/ro_homepage/75832/filialfinder.html?view=asMarketfinder

      Ștergere
    5. IN REAL ESTE -DM

      Ștergere
  42. buna eu sunt de 13 ani blonda si ma decolorez numai cu kallos decolorant si oxidant de 12 si imi iese ff.deschis parul este albastru praful decolorant in pliculet are 35 gr.este foarte bun

    RăspundețiȘtergere
  43. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

    RăspundețiȘtergere
  44. mi-am cumparat o vopsea syoss ciocolata deschisa .m-am vopsit si a iesit o porcarie.....asa ca tu ana nu mai sustine syossul ca lasa de dorit este jalnic.........cumva esti distribuitor la aceasta firma?

    RăspundețiȘtergere
  45. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

    RăspundețiȘtergere
  46. Bună, tocmai am dat peste postarea asta și am o întrebare. :">
    Am părul șaten deschis și vreau să obțin un honey blonde, care decolorant e mai bun pentru asta? Nu vreau un blond rece. Mulțumesc anticipat!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu stiu care, ca rezultatele variaza. Poti incerca cu cel mai slab dintre ele, daca esti deschisa. Nu mai stiu care e cel mai slab, dar e simplu sa iei in hypermarket cele trei cutii si sa citesti ce scrie pe ele si iti dai seama care e cel mai slab.

      Ștergere
  47. buna.am si eu o intrebare,daca sunt ciocolatie cu unele tente mai deschise si vreau sa ma fac un blond platinat,ce ar trebui sa fac?multumesc!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu sunt hairstylist si nu stiu sa-ti raspund la aceasta intrebare. Am scris aici despre experienta mea, facuta dupa capul meu, dar nu stiu cum reactioneaza decolorantul la fiecare nuanta de par sau cum trebuie sa te decolorezi in functie de nuanta parului.

      Ștergere
    2. Eu am experienta trecerii de la ciocolatiu la blond aproape platinat dar este un drum foarte lung si ai nevoie de un par foarte rezistent. Adica daca ai firul subtire si fragil nu iti recomand sa faci aceasta miscare. Daca as da timpul inapoi nu as mai aplica syoss sau vopsea peste vopsea ci mi-as face in fiecare luna suvite cu decolorant de 12. Ce am constatat eu e faptul ca si syoss si decolorantul kallos sunt cam acelasi lucru ca si "agresivitate" asupra parului insa macar kallos iti deschide parul dar cu syoss risti sa nu vezi schimbari mari. Apoi trebuie sa te gandesti ca ok, ajungi la blondul platinat asta in cel mai fericit caz care se intampla rar :) dar ce faci apoi cu radaciniile luna de luna ? Pentru ca daca nu esti un blond inchis ca si culoarea naturala va trebui sa folosesti mereu decolorant pentru ca o vopsea...nici macar cea profesionala nu iti face blond platinat. Sunt fff multe lucruri pe care trebuie sa le iei in calcul cand te gandesti sa faci o astfel de schimbare. Mie nu-mi pare rau ca am facut-o dar nici acum dupa jumatate de an nu pot sa spun ca sunt blond platinat....sunt un blond deschis cu suvite platinate :) dar am renuntat la avea un par lung pentru un par mediu-scurt pentru ca decolorarea nu e uniforma si firul de par s-a subtiat...noroc ca am avut un par puternic si sanatos. Daca as lua-o de la capat as incepe cu suvite lunare cu oxi de 12 + muuult tratament profesional.

      Ștergere
  48. buna..am fost saten inchis dar mai mult batea in roscat..am incercat si eu decolorantul de 12-0 si nu mi-a iesit prea bine,mi-a iesit o culoare mai mult inspre morcoviu:).si eu am vrut sa ma decolorez si apoi sa aplic vopsea ca sa imi iasa un blond inchis cenusiu.crezi ca o sa imi iasa ceva acum daca aplic vopseaua sau o sa bata tot in portocaliu?ast parerea ta...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. cred ca o sa bata inspre portocaliu mai mult ca sigur, dar oricum trebuie sa te vopsesti, asa ca o sa vezi tu...

      Ștergere
    2. Ca sa iti scoti morcoviul din par iti recomand Wella Koleston 12/81 care este o vopsea profesionala...un blond deschis cu reflexe albastre si cenusii. Aceste reflexe taie portocaliul . Daca nu poti sa incerci si 12/11 Wellaton care se gaseste in magazine insa mereu sa ai grija la reflexe ca ele sa fie cenusii pentru ca acestea te ajuta sa scapi de acel galben-portocaliu urat. Mai poti sa incerci si samponul Gri Silver de la Kallos...

      Ștergere
  49. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

    RăspundețiȘtergere
  50. Eu m-am decolorat cu COLOR OFF , sunt foarte multumita, il recomand, chear nu mi-a ars parul si nu credeam ca este posibil!!
    L-am gasit aici: https://www.facebook.com/ColorOffDeLaEstelProfessional

    RăspundețiȘtergere
  51. Buna . In primul rand felicitari pentru curajul tau de a te decolora acasa :D . Intentionez si eu sa fac pasul asta si vreau sa iti cer o parere . Eu am fost vopsita timp de vreo 2 ani brunet . De vreo 9 luni nu l am mai vopsit deloc . Am radacinile crescute destul de mult si intentionez sa l decolorez ca intr un final sa ajung la un blond aluna cu reflexii mai inchise si mai deschise . Sunt constienta ca nu am cum sa ajung din prima la blondul asta si planific ca macar prin vara sa ajung la blond insa crezi ca dupa o decolorare cu cel de 12 apoi cu cel de 11 exista sanse sa mi prinda macar un saten in nuanta asta : http://www.google.ro/imgres?biw=1366&bih=638&tbm=isch&tbnid=fCd2jvgeQlWx4M:&imgrefurl=http://www.cinemarx.ro/stiri-cinema/gerard-butler-si-madalina-ghenea-sunt-un-cuplu/&docid=OQGtWNG87m-qiM&imgurl=http://static.cinemarx.ro/stiri-cinema/wp-content/uploads/2012/10/madalina_ghenea.jpg&w=1920&h=1200&ei=hj6wUqK2D4PbtAba5oHQBA&zoom=1&ved=1t:3588,r:1,s:0,i:102&iact=rc&page=1&tbnh=177&tbnw=284&start=0&ndsp=17&tx=230&ty=63 ?Multumesc :*

    RăspundețiȘtergere
  52. Buna! Imi pare rau, dar nu stiu ce sa iti raspund la intrebarea asta, eu sunt amatoare, nu sunt vreun hairstylist si nu stiu ce nuanta ai tu in cap si cat ti se va deschide etc
    chiar pe pagina asta poti citi la comentarii ca rezultatele au fost diverse
    In principiu se deschide destul de mult dupa doua decolorari, dar depinde de multi factori nuanta finala.

    RăspundețiȘtergere
  53. auzi, dar daca tot ai dat atatia bani pe doua tuburi de decolorant, vopsea, tratament...nu mai bine mergeai la salon si dadeai aceeasi bani si erai sigura ca nu ai parul agresat?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. In primul rand nu am cum sa "aud",dupa cum poti observa suntem pe un blog, iar aici se scrie, nu se vorbeste. In al doilea rand nu inteleg de unde ideea ca la salon nu ai parul agresat. Si nu in ultimul rand, tot ce se vede in poza m-a costat putin peste 40 lei, deci cu mult mai putin decat orice decolorare+vopsire la orice salon.

      Ștergere
  54. Scz scrisul,folosesc tableta si nu prea am rabdare cu ea

    RăspundețiȘtergere
  55. Buna!

    Am o mica mare problema,s-o spun asa,acum am parul vopsit in nuanta negru albastrui ,cu vreo 2-3 cm saten inchis la radacina .Tin sa mentionez ca inainte de aceasta culoare ,m-am vopsit cu henna ,tot culoarea neagra,timp de un an de zile.Inainte de henna am fost ciocolatie insa nu am fost deloc multumita de aceasta culoare.Tin sa mentionez ca am si sprancenele negre,ceea ce o sa imi dea mici batai de cap.Vreau sa il deschid la culoare,eventual sa ajung la un blond inchis cu suvite,insa sunt constienta ca e cale lunga pana acolo.Mi-e frica sa folosesc Syoss 12 ,avand in vedere ca am firul de par uscat si subtire,a,sa nu mai spun ca imi cade foarte rau parul.Ma gandesc ca poate raman fara par in cap dupa acest procedeu :))
    Ce parere aveti,cat s-ar putea deschide la culoare daca as folosi 11?sau in cel mai rau caz 12?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. http://cdn.stylefrizz.com/img/penelope-cruz-loewe-fall-2013-ad-campaign.jpg
      http://www.designscene.net/wp-content/uploads/2013/07/Penelope-Cruz-Loewe-Fall-Winter-2013-02.jpg

      Crezi ca as putea ajunge la aceasta nuanta?Imi lasa impresia a fi un ciocolatiu,sau ma insel ?!

      Ștergere
  56. Buna! Iti multumesc pentru comentariu, dar asa cum am mai spus, eu nu sunt hairstylist, aici doar am descris o experienta personala. Nu stiu cum se va comporta parul tau, ce ai descris tu acolo e mult diferit de ce am experimentat eu si chiar nu imi pot da seama cum ar putea sa iasa. Succes oricum! :-)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. [IMG]http://i58.tinypic.com/fxwe8.jpg[/IMG]

      rezultatul final e horror,mi-am luat syoss 13-0

      Ștergere
  57. Buna! Am parul saten inchis, nevopsit de vreo 2 luni..si as vrea sa ajung la culoarea asta, blond.https://www.google.ro/search?q=garnier+color+naturals+7&tbm=isch&tbo=u&source=univ&sa=X&ei=VEbtUsOsC4mLswapooCgDg&ved=0CDoQsAQ&biw=1366&bih=673#facrc=_&imgdii=_&imgrc=ETUlbJDowiBnkM%253A%3BnGQuDsyl6OqXJM%3Bhttp%253A%252F%252Fs1.emagst.ro%252Fproducts%252F415%252F414062%252Fimages%252Fres_e652d6614cbc040023991666b7aa7ac0.jpg%3Bhttp%253A%252F%252Fwww.emag.ro%252Fvopsea-de-par-garnier-color-naturals-7-blond-100ml-vops-garn-108255%252Fpd%252FD556XBBBM%252F%3B400%3B400

    Ce pasi imi recomanzi sa urmez? :*

    RăspundețiȘtergere
  58. fetelorrrrr ajutorrrr:(,am citit discutile si experientele voastr sunt disperata sa scap de brunet:(.sa va povestesc in mare sunt bruneta de vrio 6 ani(nevopsita de 3 luni) si find o mare desteapta mi-am pus extensii de un an(inainte de extensi cu 2 luni am mers la un salon pt decolorare ma facut morcov in cap am incercat eu acasa sa il deschid cu vopsea nu am reusit si am apelat la brunet iar::(),acum imi doresc sa ajung la o ciocolata deschisa(vise la blond dar e doar un vis)eu nu locuiesc in tara sunt in italia si nu gasesc produsele care le incercati voi.credeti ca o decolorare si vopsit ffff des tot mai deschis ma ajut?va rog sa imi raspundeti va multumesc

    RăspundețiȘtergere
  59. Buna,

    Imi doresc sa ajung si eu la un blond nu foarte deschis, intre mediu si inchis. M-am vopsit in septembrie brunet si de atunci nu am mai pus pic de vopsea in par in ideea de a reusi sa il mai deschid. Cu alte cuvinte acum sunt cativa centimentri de par natural si ceva mai mult (lungimea parului este cam la fel ca a ta, parul meu este de la mama natura ondulat, dar il intind fffff des cu placa, la aproape fiecare spalare care este la aprox 3-4 zile). Cum este cazul meu, te intreb, pentru ca tu ai "experienta" cum ar trebui sa procedez?

    Mersi
    Pupici

    RăspundețiȘtergere
  60. Buna. Toata experienta mea este scrisa in aceasta postare si nu stiu nimic in plus. Nefiind hairstylist nu imi permit sa dau sfaturi care pot duce la rezultate neplacute. :) Fiecare par reactioneaza diferit. Cu ce citesti pe net si cu ce stii despre parul tau si despre culoarea pe care ti-o doresti, te poti descurca f bine singura, asculta-ti intuitia. Asa am facut si eu.

    RăspundețiȘtergere
  61. Buna...eu sunt bruneta de 2 ani.mi am dat comanda de color off,3cutii....pentru ca trebuie sa il aplic de 3 ori.ideea e ca de produsul asta stiu de la o prietena care din rosu aprins a iesit blond deschis,o nuanta superba.fara nici o deteriorare
    a parului.o sa va atasez niste poze cand o sa l folosesc si eu.

    RăspundețiȘtergere
  62. Salutare! AM AJUNS EXPERTA IN VOPSIT ACASA! Am fost vopsita intr-un an in toate culorile, am pornit de la culoarea naturala saten mediu la blond, apoi roscat, apoi negru, dupa care m-am intors la saten(Aveam parul bob).Apoi intr-o zi m-am vopsit ciocolatiu si urmatoarea saptamana m-am dus sa ma fac blond.A reusit tipa de la coafor sa imi faca o culoare faina- Bolnd mediu , dupa ce a amestecat vreo 7 vopsele joico sa tai roscatul din par.Dupa cateva luni am ajuns la un alt stilist- recunoscut in lume, care m-a adus din nou la un saten:(( Apoi incet incet am plecat spre blond- mai la alt coafor, mai acasa si asa am ajuns la cel mai deschis blond.Intradevar aveam parca mai putin volum, dar aveam culoarea care o voiam (Se poate face linistit blond acasa! Trebuie respecate niste reguli si e exact ca la coafor- Nimeni nu spune asta pentru ca ar da faliment coafoarele-CLAR). Daca ai parul saten natural deschis , mediu sau inchis , se poate obtine blond FARA DECOLORARE, DOAR cu vopsele (desigur nu de pe o zi pe alta ).Acum depinde ce tip de blond, blond cenusiu nu! decat repetat in fiecare luna- la radacina (30-40 min)si apoi intins pe intregul par ud la ghiuveta si masat cateva minute (asa cum procedeaza si la coafor). Pentru fata care intrebase- daca ai parul negru vopsit si te decolorezi , iese roscat, apoi il vopsesti intr-o nuanta de blond si se mai deschide(nu va iesi ca blondul care il vezi pe cutie).Majoritatea cataloagelor au un tabel cu culori (Pentru a taia rosu trebuie sa folsesti o vopsea din paleta verde- care TAIE ROSUL). Eu de obicei cumpar de la un magazin profesional din mol vopsele (ma mai ajuta si tipele de acolo) si combin intotdeauna paleta de blonduri (de exemplu- blond cenusiu cu blond perlat). EVITATI PE CAT POSIBIL : OXIDANTUL DE 12% , FOLOSITI DOAR DE LA 9% IN JOS!!! Cum ziceau si fetele Oxidantul sticat parul!! Asa ca experienta : am inercat sa decolorez parul cu pudra si apa, fara oxidant si nu merge:D , deci OXIDANTUL face totul, DAR atentie nu folositi de 12% ca distruge rau. Ganditiva-ti si peste 1 an cum arata parul vostru. Eu nu voi mai folosi decolorant ci doar vopsea. Exista si DECOLORANT NATURAL(pentru parul vopsit- sau natural, DAR nu decoloreaza decat vreo 3 tonuri, oricum pueti decolora natural de cate ori doriti fara sa sticati parul):
    1.Dupa ce spalati parul aplicati galbenus de ou (de casa) ,il acoperi cu un prosop si stati 1-2 ore , apoi clatiti si spalati parul cel mai bine cu ceai de musetel(stati cu parul inmuiat cam 20 min in ceai)
    2. Dupa ce spalati aplicati suc de lamaie cu ulei de masline, apoi clatiti si spalati parul cel mai bine cu ceai de musetel (stati cu parul inmuiat cam 20 min in ceai)
    3. Dupa ce spalati aplicati maioneza (cu ou si ulei de masline), apoi clatiti si spalati parul cel mai bine cu ceai de musetel (stati cu parul inmuiat cam 20 min in ceai)
    4. Dupa ce spalati aplicati miere, amestecata cu ulei si apa, apoi clatiti si spalati parul cel mai bine cu ceai de musetel (stati cu parul inmuiat cam 20 min in ceai)/ ceai de musetel cu suc de lamaie.

    RăspundețiȘtergere
  63. Am testat decolorarea naturala dupa ce am trecut si eu printr-o experienta foarte urata zilele trecute la coaforul unde mergeam de obicei:(( Aveam blond deschis cenusiu un an jumate a durat sa ajung la culoarea asta fara sa imi stric parul. Am cerut la coafor sa mi se faca blond roze si surpriza am ajuns roscata:( Sunt cu nervii la pamant! am cautat retete peste retete si m-am, decolorat natural primele 3 zile dupa vopsit si acum sunt saten deschis. Se spune ca in primele 3 zile dupa vopsire se fixeaza pigmentul in par. Ei bine atunci am actionat sa o indepartez , pe cat posibil. Acum mai incerc zilele astea,sa vad ce mai scot vreau sa ajung macar la un blond mediu. Am tot vazut reclamele de la ESTEL- COLOR OFF, stiti ceva?!?a incercat cineva? Pe toate forumurile vad o singura fata care isi face reclama sa vanda produsul, dar cei care au cumparat, nu zic nimic. Am o prietena buna in rusia si am intrebat-o de estel , zice ca e buna vopseaua, dar nu a incercat COLOR OFF. Are cineva alta idee ce sa fac in situatia asta FARA SA DEOLOREZ SINTETIC SI FARA SA MAI VOPSESC PARUL?! , care deja are o structura slabita,

    RăspundețiȘtergere
  64. Buna ! Am fost vopsita un roscat.mov, vopsea de la lorvenn 7.22 parca . Am avut culoarea ata in par de prin mai, pana astazi. Intre timp.parul a crescut si s a si decolorat, am ajuns la o roscat spre saten, cu reflexii roz, o nuanta dubioasa. Am parul pana la.sani, fir subtirel, si nu l amnici ft des, iar natural sunt un saten deschis spre blond asa. Am folosit decolorant de la kallos. Doua plicuri cu doua tuburi de.oxidant de 9%. M a facut o prietena care lucreaza la un coafor. Deci...a aplicat decolorantul pe lungime, iar la radacina mi a facut un glossing, ca fiind parul natural sa deschide mai repede. Am fost placut surprinsa, am avut doar cateva reflexii portocalii, iar in rest nu era galben pui, era mai deschis. Chiar o culoare reusita, insa nu potrivita pt mn.am stat cu decolorantul in cap cam 40 de minute. Eram nerabdatore sa ma.vopsesc si n am mai asteptat, m a vopsit tot azi. Am folosit loreal recital preference A3 6.35 havane. O culoare ft frumoasa, un saten blond aramiu asa pe cutie , insa pe parul meu a iesit diferit si nu inteleg dc... e mai inchis , bianca dragusanu a fost vopsita asa la un mo.ent dat. Dupa primamea decolorare, pot zice ca sunt multumita de rezultatul final. Parul este foarte putin distrus, la varfuri, cam un cm. Mie mi a priit decolorantul de la kallos, il recomand...

    RăspundețiȘtergere
  65. Imi cer scuze pentru greselile de scriere din comentariu, am incercat sa tastez cat mai repede

    RăspundețiȘtergere
  66. Ce se intampla daca sunt saten si folosesc silver reflex?

    RăspundețiȘtergere
  67. salut... te rog frumos, ajuta-ma si pe mine cu un sfat... fiindca sunt putin nesigura de ceea ce vreau sa fac si simt ca am nevoie de unele lamuriri... sunt bruneta, doresc sa ma decolorez si sa ma vopsesc roscat cupru... mi.a facut asa o parere de treaba cu decoloratul, insa nu stiu la ce nuanta trebuie sa ajunga parul meu in procesul de decolorare, k apoi sa ma pot vopsi roscata si sa nu am parte de vreo surpriza neplacuta? mi.a placut f tare articolul tau si daca ai vreun raspuns si pentru mine, il astept cu mare drag. multumesc

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buna! Iti multumesc pentru comentariu. Eu m-am decolorat in urma cu mult timp si nu mai stiu exact cum sta treaba. La un moment dat si eu am vrut sa fac asta si tot ce tin minte este ca vopseaua pe care o aplici dupa ce te-ai decolorat, nu prinde asa de bine din prima si se duce cam repede. Oricum vei avea portocaliu in par de la decolorat si acolo e mai greu sa prinda ceva. Cred ca ideal ar fi sa nu se deschida foarte tare parul in rest, sa nu se vada foarte tare diferenta. Altceva chiar nu stiu ce sa iti zic.
      Despre cum m-am facut un fel de blond-cupru, am scris aici http://lamaiemov.blogspot.ro/2013/05/decolorare-cu-syoss-si-noua-vopsea.html

      Ștergere
  68. Inca raspunde lumea pe aici, dupa un am jumate :)
    Lamaiemov, cum mai ai parul? :))
    Eu una, urmeaza sa mi-l fac turcoaz :)) syoss fara amoniac se gaseste extrem de greu acum...un an de zile l-am avut scurt, era comod, acum il am mai jos de umeri si ombre + varfurile putin distruse, insa nu atat de rau, dar ma enerveaza ca eu le simt oribile, insa le am si netaiate de cateva luni, deci urmeaza...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Dupa doi ani jumate, chiar. :))

      Eu acum il am intr-o nuanta de mahon, nu am mai fost blonda de un an si ceva. Si nici nu mai vreau. Blondul este greu de intretinut, iar eu am multe problemele cu parul, nu mai vreau una in plus. Varfurile le taiam si eu foarte foarte des cand eram blonda, ca nu suportam :) Poti sa tai din vafuri fara mila, stii ca apoi altfel se aseaza parul, arata mai bine.

      Ștergere
  69. Buna seara. Eu vreau sa ma decolorez cu decolorant de la catalogul Lady's. Si as vrea sa stiu afecteaza ft tare parul daca il decolorez? Mersi

    RăspundețiȘtergere
  70. Daca a folosit cineva color off o rog sa ne impartaseasca experienta ,suna bine ceea ce zice fata care il distribuie ,dar nu stiu daca l.a folosit cineva..ms

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Intra pe pagina produsului pe facebook, sunt multe poze si fete care l-au folosit,: Color off,decolorantul rusesc fara amoniac, care nu arde parul il gasesti pe pagina de facebook: https://www.facebook.com/ColorOffDeLaEstelProfessional sau il poti comanda la nr 0754921669

      Ștergere
  71. era de ajutor daca ai fi postat si niste poze :).

    RăspundețiȘtergere
  72. Ajutooooooorr!!!!!!!!!!!!!!!!! Am cumparat vopsea de la Palette nr 868 saten ciocolatiu.Ideea era sa imi reimprospatez culoarea,aveam o nuanta apropiata de acest ciocolatiu dar in urma vopsirii a iesit ceva mult prea inchis si nu imi place.Ce sa fac?

    RăspundețiȘtergere
  73. Heei! Am nevoie de mare ajutor din partea oricui îl poate oferi. Am vrut să imi vopsesc părul ombre și "profesionista" care m a vopsit m a făcut extrem de urât. Am două linii de demarcație urâte, nu sunt vopsită uniform și nu îmi place sub nici o formă. Am fost pe la coafoare să întreb dacă poate fi reparat dar se pare ca nimeni nu e doritor să mă ajute, toate coafezele spunând ca arăta bine deși nici mie nici celor apropiați nu le place.
    Menționez ca m am făcut cu L'oreal ombre nr. 1 și mă întreb dacă ar fi ok să imi aplic iar aceeași vopsea, poate reușesc să repar ceva.
    Ps: nu vreau să mă vopsesc tot capul. Asta iese din discuție.
    Ce altceva aș putea face?

    RăspundețiȘtergere

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...