marți, 21 octombrie 2014

L'Oreal, șamponul uscat invizibil

Ca să nu fac pe cineva să se entuziasmeze inutil, încep postarea cu vestea tristă că șamponul se găsește doar la Hello Free Z One Discount (cel puțin din câte știu eu).
Cred că oricine a folosit șampoane uscate s-a confruntat cu marea problemă: praful alb care rămâne pe păr și pe care oricât l-ai freca, tot se vede, măcar puțin. Și dacă nu rămânea praf, atunci părul arăta decolorat și spălăcit la rădăcini.
Nici nu mă gândeam că ar putea fi vreun șampon uscat care să nu lase praf alb, eram împăcată cu ideea că așa sunt șampoanele uscate și gata! Dar iată că s-au gândit cei de la L'Oreal să scoată așa ceva: șampon uscat invizibil. Care nu lasă acel praf alb...

Părerea mea despre el este următoarea:
- șamponul e foarte ușor în păr, nu îl încarcă la fel de mult ca celelale șampoane uscate pe care le-am avut
- miroase foaarte frumos (după nasul meu, ca Suddenly de la LIDL, despre care se zice că e copia Coco Mademoiselle - Chanel). Mirosul chiar se simte și persistă. Deci folosindu-l, ne parfumăm și părul.:)
- da, e invizibil, nu lasă pudră albă deloc
- din păcate, eficiența sa... ei bine, nu e rea, dar nu se ridică la nivelul Batise Original(spun de Original, pt că alte variante Batiste nu mi s-au părut la fel de eficiente). Rezultatul e comparabil cu cel de la Balea sau cu un șampon uscat așa și așa.
- pe eticheta sa se mai specifică și „body builder”, dar nu am observat un astfel de efect mai pronunțat ca la alte șampoane obișnuite
- prețul: 13 lei :-D Da, ieftin (200 ml).

L-aș mai cumpăra în loc de Balea sau Kallos, dar nu m-ar convinge să renunț la Batiste Original, oricât ar fi el de invizibil și de frumos mirositor. Oricum, o alternativă bună!

5 comentarii:

  1. Tot n-au deschis magazinul online... :( Ma doare inima cand ma uit pe FB-ul lor, imaginile alea imi gadila neuronii. :))

    RăspundețiȘtergere
  2. eu sunt blonda, si nu prea se vede orice sampon uscat, dar acesta ar fi tentant. sper sa deschida si magazinul online :)
    http://claudiaschoice88.blogspot.ro/

    RăspundețiȘtergere
  3. Serile Verii, pff , sa vezi cum e in magazin, iti vine sa pleci acasa cu rafturile dupa tine, mie imi vine să le cumpăr pe toate. Mai ales dulciuri ;))

    Claudia, chiar dacă nu se vede, ar fi bun de testat acesta pt că oricum e mai ușor, poate o să-ți placă. Magazinul cred că mai durează ceva, din păcate. Ultimele două dăți când am fost(la distanta de doua saptamani) aveau la multe raioane rafturile foarte goale, produse lipsă, ca și cum ar fi în pragul insolventei,:)), cică durează până le aduc de la depozit, dar nu stiu de ce se misca asa greu pe atatea planuri.

    RăspundețiȘtergere
  4. Chiar sunt curioasa sa-l incerc si eu pe asta de la L'Oreal. Cei de la Batiste au scos si variantele pt par blond sau brunet. Eu am varianta pt blond si initial m-am speriat cand l-am pulverizat prima data pt ca e f galben si am crezut ca ramane asa dar m-am inselat, dupa ce il "imprastii" prin par nu mai ramane nimic inestetic, ba din contra mi se pare ca improspateaza putin culoarea.

    RăspundețiȘtergere

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...