duminică, 13 iulie 2014

Argan Plus, noul șampon Farmec (review)

Bineînțeles că și eu am ținut neapărat să încerc unul dintre noile șampoane de la Farmec. :-D Îmi place să cumpăr produse românești, iar Farmec e una dintre firmele mele favorite.
Există mai multe variante ale acestui șampon, nu mai rețin exact care, dar pentru mine am știut că cel pentru părul fin fără consistență este cel mai potrivit.
Mi-a plăcut și nu prea. Cel mai mare plus este mirosul (iar atunci când realizez că la un anumit șampon cel mai mare plus este mirosul, e cam clara treaba). Chiar miroase frumos și îmi amintește de un alt produs cosmetic folosit în trecut, dar nu-mi dau seama care. Iar odată când m-a prins ploaia și părul s-a udat, l-am simțit foarte puternic, precum un parfum, aproape.
N-am văzut, însă, să facă vreun lucru remarcabil pentru păr... nu mi s-a părut că se așează mai frumos sau că se descurcă mai ușor(dacă sunt șampoane la care putem trișa, la acesta e necesar balsamul). Am avut chiar uneori impresia că părul stă puțin înfoiat(asta am observat la multe șampoane româmești).
Este totuși bine că NU face părul să se îngrașe mai repede decât de obicei, deci mi-a plăcut și partea asta,
Un șampon so and so, nici prea-prea, nici foarte-foarte.
Nu l-aș recumpăra.

Ingrediente(click pe poza pt a o face mare):

2 comentarii:

  1. Foarte util reviewul!E bine de stiut!

    RăspundețiȘtergere
  2. Și eu am încercat șamponul ArganPlus cu ulei măsline (l-am vrut pe cel cu Keratină, dar nu l-am găsit). Părul meu are tendință de îngrășare și vârfurile uscate. L-am luat sperând că mă va ajuta să nu mai am vârfurile atat de uscate, dar m-a dezamăgit. Părul meu are volum de la natură, dar șamponul ăsta l-a lăsat complet lipsit de volum, turtit si fără strălucire. În plus, mi s-a și îngrășat mai repede părul. Am observat și ceva mătreață. Singurul plus este ca părul a părut hidratat pe lungime si moale. Pe scurt, nu cred că am să încerc și celelalte șampoane din gamă.

    RăspundețiȘtergere

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...