duminică, 18 mai 2014

Haul + noutăți în DM

Mare bucurie pe mine când am intrat azi în DM și am văzut că a (re)apărut gelul de duș cu pepene :-D. Vă imaginați cum miroase... aveau și loțiune de corp(asta de mai de mult) și săpun lichid.
Mai merg câțiva pași și văd că a apărut la Balea și Salt Spray! Mai să țip de bucurie :P Eu am avut anul trecut salt spray de la Lee Stafford, dar tot îmi doream să găsesc și pe la vreo firmă mai ieftină, având în vedere că vara eu folosesc întruna așa ceva. Și iată, dorința mi s-a îndeplinit. 9,9 lei costă cel de la Balea. Din păcate al doilea ingredient e alcoolul denaturat, iar la o primă pulverizare pe păr am simțit în primele clipe chiar un ușor miros de spirt... Deci e f nesănătos pt păr. Dacă aveți în plan să îl cumpărați, mai așteptați câteva zile până îl folosesc eu și revin cu o părere. Oricât ar fi de nesănătos, dacă mă scapă de părul lipit de cap și îi dă textură, eu îmi voi distruge cu drag părul vara această cu ajutorul lui .:))
De la Le petit marseillais am cumpărat balsamul pentru păr vopsit, din curiozitate. L-am folosit deja de 2-3 ori și nu pot să spun că m-a impresionat, momentan nu am nicio părere. A fost vreo 12 lei.
Din Kaufland am luat apa micelară Blanchette B, cu 4,8 lei. Știu că sunt crazy, dar îmi place mai mult decât Garnier și m-am dus la Kaufland special pt ea :))
Am primit de la cineva din Spania șamponul TRESemme Platinum Strength ( în Spania se numește Diamante Fuerza Extrema). Mi l-am dorit ff mult și deși hidratează, dă strălucire etc, nu e deloc o alegere bună pentru păr fin... Dar pt partea degradata a părului meu se descurcă excelent.
De la Bourjois, deodorantul cu ceai verde, de care nu prea sunt mulțumită, mult mai eficient e Garnier pt mine.
Mi-am luat și o trăznaie de la Balea: „serum push-up pentru sâni” :)) Vorba unei prietene „ăștia de la Balea sunt bolnavi mintal”. Sincer, nu știu de ce l-am luat, nu cred eu în prostii din astea, dar mi s-a părut un produs prea interesant să-l las acolo :P A fost 14-15 lei
Am mai luat gelul de duș Nivea Creme (ft plictisitor, mie îmi plac aromele inedite la un gel de duș, ăsta nu e deloc genul meu) și benzile epilatoare pt față de la Elmiplant.(9 lei și ceva)
Cu o ocazie specială am primit și acest cadou frumos de la o prietenă: cartea Hoțul de cărți și un set gel de duș+loțiune de corp cu mure de la Yves Rocher - miros f bine și mirosul se menține pe corp.

Cam astea sunt ultimele mele achiziții, dintre care abia aștept să testez sprayul de păr :D

10 comentarii:

  1. Si mie imi place apa micelara de la Blanchette B :D

    RăspundețiȘtergere
  2. ador gama cu mandarine balea. mereu gasesc cateceva delicios in dm.pupi

    RăspundețiȘtergere
  3. da, exact , mereu se gaseste ceva delicios acolo :P

    RăspundețiȘtergere
  4. sunt curioasa de gelul de baie si eu :)

    RăspundețiȘtergere
  5. miroase divin , am stat toata ziua cu nasul in el :)

    RăspundețiȘtergere
  6. Ce combinatii de arome si culoriiii, numai bune pentru vremea asta! :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. daaaa, stiiiu :-D si nu ma opresc aici, mai aveau niste geluri noi la Balea :X

      Ștergere
  7. I also bought Salt spray from Balea and just tried today. My husband liked the effect but after I combed my hair in the evening they felt a little dry, but I don't think it's a great problem if not to use it everyday. So it's ok. I'm glad I tried it. Other salt sprays I saw are expensive and I didn't want to spend so much. I don't know whether all salt spray have alcohol actually, Vorbesc romaneste putin, dar inteleg post:)

    RăspundețiȘtergere
  8. I also like it! I have another one from Lee Stafford (which was expensive), but the second ingredient is sea salt (and no alcohol) ... Balea has alcohol and less sea salt, but it's ok for its price :)

    RăspundețiȘtergere

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...