sâmbătă, 22 martie 2014

Din săptămâna care a trecut...

Încep prin a spune celor interesate și care nu știu, că la Sala Dalles, până duminică inclusiv are loc târgul de carte Kilipirim, unde găsim cărți cu foaarte mari reduceri. Eu mi-am luat seria Millennium (o trilogie polițistă care a creat un adevărat viral prin Europa acum câțiva ani). Pe siteul editurii sau în librării costă 50 lei un volum. Ei bine, la Kilipirim un volum costă 10 lei :-D Tot de la Kilipirim mi-am cumpărat și un ceai negru: Wild cherry, cu 12 lei punguța de  50 g. chiar acum beau prima ceașcă și e divin ceaiul :)
Săptămână trecută am reușit să pun mâna pe tușul ScandalEyes, care a fost la reducere în DM(vreo 15 lei, abia l-am mai găsit). Din păcate nu sunt mulțumită, se aplică ușor, dar nu e un negru prea intens, cum îmi doream, ci unul destul de slab...
Pentru prima dată am cumpărat și această cremă de la Gerovital(15 lei), de care deja m-am îndrăgostit. Sincer, nu mă imaginez prea curând folosind alte creme decât cele de la Gerovital. Sunt superbe, românești, ieftine :) La achiziționarea cremei am primit de la promoterul de la raft și o mostră a noului deodorant Gerovital. M-a convins și o să-l cumpăr și în varianta full :)
Eu îmi găsesc foarte greu ochelari de soare cu care să-mi stea bine, ani de zile nici nu purtam din cauza asta, arătam sinistru cu orice pereche. Nu și cu aceștia de la Meli Melo, pe care i-am îndrăgit instantaneu. Au costat 39,99 lei. Mi-am luat din Meli Melo și un toc, cu 15 lei.

Atât. Să vă bucurați de weekendul ăsta frumos, pt că de luni se va strica vremea! :)

8 comentarii:

  1. Super achizitii! Sa te bucuri de ele:). Ma bucur sa "aud" ca produsele Gerovital sunt bune, as incerca crema de fata:D
    Pupici http://miss-lorrie.blogspot.ro

    RăspundețiȘtergere
  2. ms :) am incercat mai multe creme de fata farmec-gerovital si toate mi-au placut :)

    RăspundețiȘtergere
  3. Se strica vremea? Nuuuuu :(((

    Si mie imi plac ochelarii de soare de la Meli Melo, au o varietate foarte mare din care poti sa alegi.

    Kilipirim rulz!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. cica de luni se cam strica, da :(
      Si eu sunt fana mare Kilipirim :-D

      Ștergere
  4. daa, sunt sigura ca e misto :-D inceputul pare promitator

    RăspundețiȘtergere

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...