sâmbătă, 5 aprilie 2014

L'Oreal Fibralogy - părerea mea

După mai mult de o lună în care am folosit Fibralogy, acum când aproape am ajuns la finish cu produsele, pot să spun că am o părere clar formată.
Fibralogy pentru mine inseamnă dezamăgire. Părul meu e exact tipul de păr căruia se adresează această gamă: subțire, fin, pleoștit. Însă singura dată când am remarcat vreun efect notabil, a fost când am folosit și tratamentul. Folosite fără tratament, șamponul și balsamul mie nu mi-au plăcut aproape deloc. Într-adevăr, după multe spălări părul părea puțin mai dens, dar în același timp îl simțeam încărcat și îmbâcsit (cred că tocmai datorită substanței care îl făcea să pară mai dens). Era ca și cum aplicasem pe părul umed puțină spumă fină și apoi îl uscasem, asta era senzația. Și nici măcar nu mi se aranja frumos, să nu mai spun că părul se îngrașă foarte repede de la ele.

Când am folosit și tratamentul, atunci am observat primele efecte: un păr mai dens (îmi dădeam seama când îl prindeam în coadă, că parcă aveam mai mult păr). Însă odată cu acest efect, s-a amplificat și acela de îmbâcsire, de care vă spuneam. Plus că se îngrășa și mai repede. Rezultatul durează până la următoarea spălare(eu de exemplu am terminat tratamentul la penultima spălare, iar după ultima spălare am revenit la părul bleg de dinainte). Așadar „efect progresiv și durabil”, cum scrie pe ambalaj - mai greu.
Tratamentul e recomandat pentru 4 utilizări, din câte am înțeles, Mie mi-a ajuns de vreo 6 ori, dat fiind că părul meu e subțire și rar.

Concluzionez că pentru mine Fibralogy e o dezamăgire, nu am mai pățit chiar așa cu ceva L'Oreal. Mult mai bun pentru părul fin și pleoștit mi s-a părul șamponul Balea pentru volum. Nu spun că Fibralogy nu face nimic, dar punând în balanță, face prea puține pentru dezavantejele cu care vine la pachet.
Deci un mare NU acestei game, not for me :(

4 comentarii:

  1. Eu am ajuns de mult la concluzia ca astea sunt niste porcarii.
    De 7 luni folosesc samponul Favisan pentru cresterea parului si de atunci nici ca m-am mai uitat dupa altceva din comert.Il folosesc o data pe saptamana pentru ca am probleme grave de matreata si daca nu o tin sub control cu vichy dercos (de care nu ma depsart de 6 ani), ma umplu de coji.De doua ori ma spal cu vichy,o data cu favisan.Dar prietena mea foloseste exclusiv favisan-ul si nu are nicio problema.Difera de scalp.
    Ce sa zic,dupa 2 luni de folosire s-au varzut primele efecte :par mai stralucitor,creste mai repede,e mai puternic siiii nu mai cade atat de mult.eu am parul ca al tau asa ca ti-l recomand.
    Pe langa el,mai folosesc o data pe saptamana o masca termica de la wella si pe varfuri morrocan oil..si un balsam oarecare,sau direct clatesc ultima data cu apa si otet,cum scrie pe sticla de sampon si n-am probleme.
    Costa in jur de 10-15 lei si il gasetsi la plafar si pe net.
    Ce e naspa la el este ca pute a medicament, si nu este foarte spornic.Adica iti ajunge cam pentru 4-5 spalari.Daaar,fiind ieftin e ok.
    Eu zic sa incerci.S-ar putea sa iti placa.
    Pup!
    Georgi.

    RăspundețiȘtergere
  2. Hmmm, am mai tot auzit de Favisan, probabil o sa incerc intr-o zi. Multumesc pentru recomandare! :)

    RăspundețiȘtergere
  3. da, fibrology e oribil. dupa a doua spalare a inceput sa ma manance pielea capului, iar la a treia am facut matreata. sunt hotarata sa nu mai cumpar nimic de la ei, numai publicitatea e de produsele lor. favisan a scos recent un sampon cu 11 plante, contra matretii si caderii parului, ceva mai scump, 25 lei, l-am incercat si e ok. nu incurca parul (eu am radacinile grase si in rest suvite, deci se incurca foarte usor), desi de curiozitate, la prima spalare, l-am folosit fara balsam, ca sa vad cum actioneaza, si mi s-a parut ca parul e mai matasos, suvitele au luciu. si eu am parul gras si scalpul sensibil, imi pare rau ca nu am apucat sa-ti citesc postul inainte de a cumpara porcaria aia de fibrology.
    felicitari pentru blog, foarte util.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc pt comentariu, se pare ca Favisan e foarte popular, trebuie sa-l incerc :-D

      Ștergere

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...