miercuri, 1 ianuarie 2014

Din ultimele zile ale lui 2013

La mulți ani!!! Nu știu cum a fost pentru voi 2013, dar eu abia am așteptat să se termine, parcă niciodată nu mi-a mers așa de rău ca în 2013.
Noroc că în ultimele zile ale anului am mai primit niște cadouri, care mi-au adus câteva zâmbete pe buze și vreau să vi le arăt. Deși nu au mare valoare dpdv financiar, unele dintre ele pentru mine înseamnă enorm. Pentru că au venit la momentul potrivit, atunci cand aveam cea mai mare nevoie să văd că cineva se gandește la mine. Sunt sigură că știți despre ce vorbesc.

De Moș Nicolae am primit acest set Elmiplant de la o prietenă. Laptele de corp era preferatul meu când avea vechiul ambalaj, dar acum cu noul ambalaj mi se pare că nu mai e la fel de parfumat. Iar crema de mâini m-a dezamăgit puțin, nu hidratează așa cum mă așteptam. Mult mai mult îmi place crema de mâini cu argan de la Farmec.
Tot de Moș Nicolae, dar de data aceasta de la mine pentru mine mi-am cumpărat din DM un set Bourjois(deodorant+gel de duș+ojă), care a costat doar 22 lei. Mi s-a părut puțin trist să-mi cumpăr singură ceva în ambalaj de cadou, dar mă rog :-)) Am mai luat și un balsam de buze Palmer's de care sunt tare dezamăgită din toate punctele de vedere și nu o să-l mai cumpăr și un dispozitiv de curățare a limbii, care nu e chiar inutil, dar nici nu face cine știe ce.
Tot singură mi-am cumpărat ceaiurile de mai jos de la magazinul meu preferat de ceaiuri: Kaffa tea. Unul e ceai negru Christmas Tea(ceai negru, coji de portocale, cuișoare,hibiscus, migdale, albăstrele), iar celălalt e un ceai rooibos "sweet cherry". 6 lei m-a costat fiecare punguță (prețul lor este de 12-13 lei pentru 100 grame).
Și apoi de Crăciuun:
Am primit de la o prietenă o mască Yves Rocher și un ceas care țin minte că era la o ofertă pe care am ratat-o și mi-a părut rău. Și o cutie de Raffaello, care n-a mai supraviețuit până la momentul pozei :-P :
De la tatăl meu am primit bani și un set Fa. Era în cutie de cadouri setul, dar i-am rupt ambalajul. Tatăl meu e totaaal paralel cu cosmeticele, așa că am rămas foarte surprinsă că mi-a luat și acest set. Mi s-a părut super-cute :-)) Gelul de duș mi se pare că miroase a jeleuri. :-D
Și apoi, din nou, de la mine pentru mine, mi-am luat blugii aceștia din New Yorker. Sunt cu talie înaltă. De vreun an jumate pândeam să-mi iau niște blugi skinny cu talie înaltă și cu buzunare în spate, iar când i-am văzut pe ăștia la New Yorker cu 44,90 lei am zis că nu se poate! Sunt tare bucuroasă de achiziție.
Mi-am mai luat și niște cărți de pe elefant.ro. Prima, Acasă, pe Câmpia Armaghedonului este răscolitoare și tristă, una dintre cele mai bune cărți pe care le-am citit în ultimii ani.O recomand mai ales celor care au crescut în Ardeal și au bunici la țară.
Iar cea de-a doua carte este scrisă de J.K. Rowling, cea care a scris Harry Potter. Robert Galbraith este pseudonimul ei. Ca o mare fană Harry Potter, abia aștept să citesc și această carte!
Iar data de 30 decembrie a venit cu o surpriză mare pentru mine, din partea unei persoane pe care o cunosc de puțină vreme. Am primit Caietul Mayei, că tot îmi doream să citesc o carte de Isabel Allende și un ceai negru Irish cream, de la Teekanne, care este delicios, are un gust fin de caramel si nu trebuie îndulcit. Eu sunt înnebunită după ceaiuri negre, iar acesta este unul dintre cele mai bune încercate de mine.
Cam ăsta e tot Moșul meu sărac de anul ăsta, dar măcar bine că a trecut și pe la mine. Țin minte că în seara de 24 decembrie am ieșit pană afară și am văzut doi oameni căutand într-un coș de gunoi și tare m-am mai întristat. Mi-am spus atunci, încă o dată, că de multe ori poate nu suntem chiar așa ghinioniști cum credem.
Vă spun din nou la mulți ani și un an nou cât se poate de fericit!

12 comentarii:

  1. Sa te bucuri de tot ce ai primit! La multi ani! Sa ai un an mai bun decat 2013! :*

    RăspundețiȘtergere
  2. Doar 22 de lei pentru setul Bourjois?
    super afacere!!:)
    te pup si iti doresc un an nou minunat:*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Daaa! Am vazut ca inca mai au.
      Te pup si eu si un an cat mai frumos sa ai!

      Ștergere
  3. Super cadouri! Setul de la Bourjois il am si eu si il iubesc:x
    Sa le folosesti sanatoasa!
    An Nou fericit!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si eu il iubesc, imi plac mult produsele Bourjois!
      Multumesc, an nou fericit si tie!

      Ștergere
  4. Să nu fii tristă! Eşti o norocoasă! La mulţi ani!

    RăspundețiȘtergere
  5. Un 2014 perfect! Imi plac toate ideile Mosului, in special cartile, setul roz si ceaiul. :) Pe asta din urma tre' sa-l caut, mor dupa deserturi sau ceaiuri cu booze in ele. :))

    RăspundețiȘtergere

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...