duminică, 8 decembrie 2013

Șamponul Balea cu cafeină

Șampoanele Balea sunt cea mai recentă descoperire a mea, una surprinzătoare. Parcă nu pot să cred că ani de zile am intrat întruna în DM și niciodată nu mi-am luat vreun șampon Balea, până acum două luni. Șamponul pentru volum Balea este deja unul dintre șampoanele mele preferate, dar n-am putut rezista tentației de a lua și alte variante. Azi vă spun povestea celui cu cafeină.
M-a atras cuvântul "cafeină", deoarece am mai avut în trecut un șampon Alverde cu cafeină, care mi-a plăcut la nebunie. Ăsta nu mi-a plăcut la fel de mult, dar nu a fost rău.
De pe eticheta am aflat că promite volum, restabilirea densității părului și oprirea căderii acestuia.
Mie mi-a displăcut mirosul, în primul rând. Un miros ieftin și dubios. Face multă spumă, curăță bine părul, nu îl lasă uscat, îi dă cât de cât volum (nu ca cel pentru volum, dar în mod cert nu mai stă lipit de cap), se descurcă ușor, însă... mi s-a părut că se îngrașă mai repede decât de obicei :-( Asta e un mare minus iarna. Vara mă spăl dimineața pe cap și nu mă deranjează, dar iarna mă spăl mai mult seara și parcă nu sunt prea încântată să-mi văd a doua zi dimineața deja părul puțin unsuros. Cu cel pentru volum nu am pățit așa. Tot comparativ cu cel pentru volum, acesta îmi lăsa părul mai sârmos, nu așa de moale ca celălalt.
Despre căderea părului nu știu ce să spun, pentru că simultan luam și pastile Aspasia și cred că ele sunt responsabile pentru că nu mai îmi cade părul așa mult ca înainte.
Un șampon ok, dar pe care nu o să-l recumpăr, pentru că nu mi s-a părut încântător sub niciun aspect.

Mă așteaptă acum la testat cel pentru păr vopsit, pe care l-am luat împreună cu balsamul. Voi aveți ceva descoperiri printre produsele de păr Balea?

Ingrediente (click pe poză, ca să devină mare):

6 comentarii:

  1. L-am incercat si eu, dar nu am o parere tocmai buna despre el. Personal, nu l-as mai cumpara. Pupici

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, pai nici eu nu l-as mai cumpara, asta e clar... sunt altele mai bune.
      :*

      Ștergere
  2. L-a luat si mama luna trecuta, ca era oferta :D Inca nu l-am incercat, am altele incepute. Eu am mai incercat gama pentru par saten si mi-a placut, mai putin faptul ca mi se ingrasa mai repede decat de obicei..

    RăspundețiȘtergere
  3. Răspunsuri
    1. eu am incercat si mastile lor, alea la pliculet sau tratamente in tub mic si nu mi-au prea placut... Balsamul pentru par degradat si samponul pentru volum sunt singurele pe care le-as recumpara, pana acum.

      Ștergere

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...