sâmbătă, 16 noiembrie 2013

Mici cumpărături

Nu cred că mai trebuie să spun aici cât sunt de obsedată de DM :-P. Minim de două ori pe săptămână cumpăr ceva de la ei (orice, dar tot iau ceva!). Așa și săptămâna care tocmai a trecut:
În poză vedeți:
O piatră ponce, despre care n-am mare lucru de zis, eu o iau mereu pe asta pentru că e ieftină și bună (4,49 lei)
Nu aveam nevoie de șampon sau de balsam, dar la 4,99 lei cine să reziste?! :-D Mi-am luat varianta pentru păr vopsit: șamponul și balsamul (și balsamul tot 4,99 lei tot costă, deși eu inițial credeam că doar șamponul intră în ofertă). Urmează să iau și alte variante, presimt.
Rimelul Max Factor 2000 calorie, pentru volum (avea reducere, a costat doar 20 lei). A meritat banii, îmi place mult.
Și deodorantul Pink Flame, cu un miros chiar drăguț. Mai îmi place și că nu are aluminiu și că e mai mare decât deodorantele Balea obișnuite(are 200 ml și același preț - 6 sau 7 lei, nu mai știu sigur, oricum același ca toate deodorantele Balea).
Un ceai negru de la LIDL (7 lei). Au mai multe sortimente, dar în același model de ambalaj, noroc că am citit ingredientele. N-am putut să nu-l includ în poză, pentru că îmi plac mult ceaiurile negre și mereu le vânez pe cele care par interesante. Acesta are o aromă foarte fină și îmi place, deși nu se compară cu preferatul meu: ceaiul negru cu marzipan de la Kaffa Tea (au magazin la Hala Traian și o insuliță în Sun Plaza - găsiți o mulțime de sortimente de ceai absolut delicioase).
Șamponul uscat Kallos (al treilea tub - 10,50 lei de la standul Kallos din Unirea, de la etajul 3). Așa cum am mai zis, îmi place mai mult ca cel de la Balea, deși miroase cam urât.
Și de la Belladonna am cumpărat crema hidratanta matifiantă cu aloe vera de la Farmec (12,50 lei). Am început să am probleme mari cu sebumul, plus că ultima cremă  folosită (Balea Nature) nu mi-a priit deloc, așa că sper să mă ajute asta. Se mai văd pastilele Aspasia, pe care le-am recumpărat pentru că m-au mulțumit efectele primei cutii , însă fără ele am văzut că părul meu începe să cadă iar și să redevină tern.

Asta e tot, dar cica săptămâna viitoare, pe 22, DM împlinește 6 ani de la deschidere și ne așteaptă cu reduceri și alte surprize... eu o să încerc să mă abțin, pentru că am cam tot ce îmi trebuie (ba chiar mai multe bucăți din fiecare :-)) ), dar dacă vreți ceva de la DM, mai așteptați puțin până atunci și arătați-ne ce v-ați luat și nouă, celor care nu mai avem voie prin DM o perioadă :-P .

4 comentarii:

  1. eu vad ca au inceput sa se extinda in tara! Poate ajung si la mine, cred c o sa stau mai mult in DM decat acasa!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. :-)) Eu inainte stateam departe de DM si ajungeam doar ca sa-mi iau ce era necesar. Dar de vreun an m-am mutat chiar langa... si e dezastru :-))

      Ștergere
  2. Eu ma duc fix cand am nevoie, am doua cumparaturi facute la ei. Am grija de buzunarul meu nu de al lor ;))

    RăspundețiȘtergere
  3. ce de bunatati ai cumparat de la Balea :X
    eu nu am avut de la ei decat samponul pentru par uscat si ne-am inteles relativ ok
    tocmai ti-am descoperit blogul si m-am abonat
    mi-ar face placere daca ai trece si pe la mine :D
    te pup

    http://thatswhywesmile.blogspot.ro

    RăspundețiȘtergere

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...