marți, 17 septembrie 2013

CHI Infra Șampon

CHI Infra este un șampon deja arhicunoscut prin blogosferă... am citit păreri ale unor fete încântate, dar și surprinzător de multe care comparau acest șampon cu unul banal, spunând că n-au fost plăcut suprinse.
Părerea mea e undeva la mijloc. În primul rând mi se pare că șamponul nu se potrivește deloc unui păr degradat sau unui păr gras (eu îl am gras la rădăcini și degradat pe lungime). Îmi îngrășa părul într-un ritm super-alert, iar pentru porțiunea degradată nu era îndeajuns de hidratant. Este unul dintre acele șampoane care "pleoștesc părul" - ceea ce eu detest cel mai mult. Apoi, în cazul meu am observat o foarte mare diferență între cum se așeza părul dacă nu-l uscam cu phoenul și cum se așeza când îl uscam, parcă nu era același șampon (era mult, mult mai bine, dacă foloseam phoen).
Din păcate altceva în afară de un păr care se așeza frumos și se descurca mai ușor, nu am observat... așa că nu am fost prea impresionată de acest șampon, dar mai cred și că nu a fost, poate, cea mai bună alegere pentru tipul meu de păr.
Mirosul este unul masculin, care se menține în păr.
În schimb, tratamentul Infra și uleiul Silk Infusion, mi-au plăcut mult mai mult, o să vorbesc în viitorul apropiat și despre ele.
Prețul șamponului variază pe diverse siteuri, eu l-am luat în aprilie de la Cosmobeauty, set cu tratamentul și am plătit 70 lei pe set, parcă (fiecare având 350 ml).
Ingrediente:

2 comentarii:

  1. Si eu parca vroiam sa-l incerc, dar ma tem ca o sa ma incadrez in categoria cu nimic special dupa utilizarea lui.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. f posibil. daca tot e sa dai mai multi bani pe un sampon profesional, mai bine incerci unul cu care mergi aproape la sigur, decat pe asta

      Ștergere

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...