duminică, 21 iulie 2013

L'Oreal Elseve Total Repair Extreme sau salvarea părului meu

Produsele din poza de mai jos sunt vedetele lunii iulie pentru mine:
Ambele produse au fost testate pe un păr decolorat și foarte degradat. Menționez asta pentru că am văzut unele review-uri la gama Total Repair, nu prea încântate, dar erau ale persoanelor care nu aveau un păr chiar degradat... Eu n-am sa vă spun despre aceste produse decât cuvinte de laudă!

Tratamentul Miracle Instantane nu cred că mai are nevoie de vreo prezentare... L-am văzut prin toata blogosfera și de aceea l-am cumpărat și eu. Și într-adevăr e un tratament minunat, îl las vreo 2-3 minute și apoi clătesc, după care părul se descurcă ușor chiar și când e uscat (un miracol la părul foarte degradat), e ceva mai moale și mai puțin aspru ca de obicei, se așează mai cuminte. Repet, părul meu e foaarte degradat, nu vă gândiți că tratamentul n-ar fi în stare să facă un păr de bebe. Oricum, face multe și sunt foarte mulțumită de el (nu prea îmi place mirosul lui puternic, dar în rest nu am ce să-i reproșez). Prețul său e în jur de 23 lei (eu am prins o ofertă în DM, l-am luat cu 17 lei). Îl folosesc destul de des, cam la 2-3 zile și îl am de vreo două luni și încă mă mai ține puțin. Merită investiția!

Însă vedeta-vedetelor este șamponul! Tot vedeam acum câteva luni reclama de la metrou de la Unirii și îmi ziceam mereu în minte că reclamele alea sunt exagerate. Ei bine, de data asta, APROAPE că nu sunt exagerate reclamele, cel puțin în cazul meu.
Încă de la prima utilizare am observat o mare îmbunătățire a stării părului, iar după vreo 3 utilizări, parcă aveam pur și simplu alt păr! Sigur, era tot uscat și degradat, dar mult mai puțin vizibil.  Era mai moale, strălucea, stătea întins, nu zburlit... arăta în sfârșit decent și nu-mi venea să cred. Ăsta e singurul produs pe care l-am schimbat în rutina mea în perioada respectivă, deci sunt sigură că lui i se datorează.
M-am bucurat nespus când am văzut cum îmi lasă părul și brusc nu mai înțelegeam de ce atâția ani n-am avut încredere în L'Oreal.
Probabil că are și niște ingrediente dubioase pe acolo, dar atunci când ai un păr ca o mătură uzată, asta te interesează mai puțin, ceea ce te interesează în primul rând este aspectul lui!
Da, ca orice șampon pentru păr degradat, și acesta îngrașă rădăcina, asta e. Mai am puțin din sticluță și tare mă bate gândul să-l recumpăr... ceea ce mie nu mi se întâmplă aproape niciodată! Mi-e teamă că odată ce opresc folosirea lui, o să dispară și efectul...
Șamponul costă în jur de 13 lei prin hypermarketuri.

Mie îmi place nespus, dar dacă la voi nu merge, vă rog să nu mă certați prea tare! :-P

Mai jos aveți ingredientele (dați click pe poze, să devină mari)
Ingrediente șampon:











Ingrediente tratament:

4 comentarii:

  1. si pe mine ma tenteaza samponul. il voi cumpara cat de curand :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. sper sa-ti placa si tie :-) chiar azi am vazut ca e la oferta in carrefour

      Ștergere
  2. acum chiar na tenteaza, dar cel mai bun sampon,pana acum, a fost cel de la Kallos, iar masca Keratin Complex, tot de la aceasta firma, este magica

    http://ladytruemiss.blogspot.ro/

    daca vei intra pe blogul meu, vei observa ca si eu sunt tot o ,,hair obsessed", mai ales ca am parul atat de lung incat depaseste cu mult jumatate de metru

    RăspundețiȘtergere
  3. La mine nu merge, la inceput a fost ok, dupa care am inceput sa am niste mancarimi la nivelul pielii capului.Am renuntat la el :(

    RăspundețiȘtergere

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...