joi, 18 aprilie 2013

Haul DM, Carrefour și Marionnaud

Mai presus de toate, vă mai invit încă o dată să participați la primul meu giveaway, care are până acum un succes răsunător :))) Serios vorbind, poate nu e cel mai atractiv premiu de pe mapamond, având în vedere că produsele Stylius nu sunt cunoscute în Ro, dar am început de câteva zile să folosesc și eu șamponul și pe cuvânt că e bun, n-aveți nimic de pierdut. Și în plus, vi-l ofer cu mare drag. :P

Și acum la subiect:

În ultimele zile mi-am cumpărat multe chestii necesare(sigur ați pățit și voi ca atunci când vi se termina demachiantul, vi se terminau deodată și gelul de duș și crema etc etc :P) Așa și la mine acum, dar am avut noroc să prind oferte peste tot pe unde am nimerit, așa că am cumpărat:
Demachiantul Balea Nature - 95% ingrediente naturale, bine formulat și foarte ieftin (8,5 lei - 200 ml). L-am încercat deja o dată, e bun de tot, ușor, îmi place (dar e foarte lichid, nu știu cât o să mă țină.oricum merită)
Gel de ras Balea Buttermilk&Lemon. Acesta face parte din categoria produselor Nr.1(adică best-seller în DM). Am mai avut gel de ras de la DM și mi-a plăcut, pe ăsta l-am ales pentru că pe lângă că e foarte bine vândut, mai e și pentru piele sensibilă. Miroase a cheescake cu lămâie. A fost 8 lei, parcă. L-am folosit, e foarte bun! Prefer întotdeauna gelurile de ras + lama, decât cremele epilatoare, care au un miros puternic caracteristic(și care am observat că persistă în baie câteva ore, bleah).
Dischetele mele demachiante favorite - Ebelin. Sunt groase, moi, rezistente și destul de ieftine, dar cred că deja le cunoașteți :D
Roll-on Garnier - antiperspirantul meu favorit - oricâte aș încerca (Bourjois, Lady Speed Stick, Nivea etc), mereu mă întorc la el, pentru mine e cel mai bun. L-am găsit la ofertă în Carrrefour cu 9 lei și ceva.
Un săpun lichid Balea cu aromă de piersică. Din experiența mea cu săpunurile lichide Balea, mirosul nu rămâne aproape deloc pe mâini, dar în momentul în care te speli, se simte foarte frumos, mie mi se face poftă de piersici instant. Măcar atât. :P
Apoi urmează un Salt Spray de la Lee Stafford - pe ăsta l-am luat din Marionnaud cu 55 lei și deja l-am folosit o dată. Cred că voi deveni dependentă de el, o să-i fac un review peste ceva timp.
Și am mai găsit o ofertă foarte bună în Carrefour Orhideea: Gel de duș Dove 500 ml + cadou o cremă de mâini 75 ml - am plătit doar prețul gelului de duș - 14 lei și puțin(erau toate aromele). N-am avut în viața mea o cremă de mâini Dove sau un gel de duș Dove, e prima dată. :D Mi-a plăcut mult mirosul fresh al gelului de duș cu ceai verde și castraveți și am zis că dacă tot e primăvară, să mai renunț la aromele dulci și grele care îmi plac atât de mult. Însă ajunsă acasă, parcă nu mă mai încânta mirosul lui și deși l-am folosit doar o dată, deja mă cam uit cu groază la sticla de 500 ml (probabil asta e răzbunarea gelurilor Balea, că le-am trădat :)) )
Am mai văzut la DM noul BB cream de la L'Oreal, costă 47 lei, l-am testat în magazin și vreau neapărat să mi-l iau, dar mai aștept să apară prin hypermarketuri, sigur va avea un preț mai decent(având în vedere cât de umflate sunt în DM).

Voi ce chestii v-ați mai luat sau ați văzut prin magazine? :-)

14 comentarii:

  1. Superba oferta de la Dove!:) Eu am sapun din acest sortiment si imi place aroma:) Sper sa fii multumita si tu:) Eu,in general,ador Dove:) Nu-mi usuca pielea deloc.Te pup,o zi frumoasa!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. da, e chiar buna oferta si crema de maini e nemaipomenita. Gelul mi se pare ca miroase asa... "a curat" :)

      Ștergere
  2. sa le folosesti cu placere!

    gelul dove a fost printre preferatele mele mult timp, e foarte racoritor si se consuma destul de greu.
    demachiantul e pe lista de mult, sper sa-l cumpar dupa ce termin byphasse-ul meu :).

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. merci! Imi place si mie gelul, dar la cat e de mare, sper sa nu ajung sa-l urasc pana se termina ;))

      Ștergere
  3. sa le folosesti cu placere!

    ce mi-ar placea si mie sa am DM :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. multumesc!
      Te inteleg, dar stai linistita, portmoneul tau e mai fericit fara DM ;))

      Ștergere
  4. Buna! Sa le folosesti cu placere! Te-am nominalizat aici, daca iti face placere- http://rustik-shop.blogspot.ro/2013/04/versatile-blogger-award-x.html.

    RăspundețiȘtergere
  5. Buna
    Te-am nominalizat aici:http://ana-roz-mov.blogspot.ro/2013/04/versatile-blogger-award.html

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. merci, m-a nominalizat si Alina mai sus, o sa ma ocup curand :D

      Ștergere
  6. Hmm, m-ai facut curiasa cu oferta de la Dove.

    RăspundețiȘtergere

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...