sâmbătă, 13 aprilie 2013

Elnett & cadouri, haul etc

Azi am ridicat de la poștă un colet primit de la cineva care se află undeva departe(în Barcelona) și deși se aflau în el mai multe lucruri, pentru nimic nu m-am bucurat așa de tare cum m-am bucurat pentru Elnett! De mai bine de jumătate de an îmi doresc acest fixativ, era pentru mine unul dintre cele mai râvnite produse și aproape că nu-mi vine să cred că îl am, și încă în varianta mare(400 ml). Evident, e varianta pentru volum. 
Mai vedeți în poză două șampoane Stylius pentru volum. La cel desfăcut, care e pentru mine, se vede urma de la scotch, iar celălalt va rămâne o perioadă nedesfăcut, fiindcă e pentru una dintre voi. Urmeaza zilele viitoare un giveaway cu acest șampon :-D
Mai departe vă arăt ce am mai primit...
Un cardigan galben Bershka(e un galben intens in realitate) și unul Blanco - îmi plac mult ambele.
 O pereche de pantaloni din ceva blug, de la Mango, până la gleznă, genul acela care stau largi în față sus. Stilul ăsta de pantaloni nu prea sunt genul meu, dar mai văd eu dacă îi pastrez sau o să-i pun la un blogsale.
 Jeanși evazați Zara trf - acum trec prin perioada blugilor evazați. Modelul ăsta nu mă dă pe spate, dar sunt buni la colecția mea de evazați :P
Niște bluze simple Mango (în poză se mai vede cineva care nu suportă să nu fie băgat în seamă, așa că se bagă în toate pozele)
Un sacou Zara. N-am reușit să surprind în poză frumusețea acestui sacou și nici culoarea lui reală, dar mie îmi place tare, tare mult.
 Un tricou din acela larg-lălâi, cu mânecile strâmte. Îmi doream tare și un tricou în genul ăsta, deci m-am bucurat și pentru el.
 O geacă de blugi no name... din nou, nu mă dă pe spate, dar e ok :P
 O rochiță Mango adorabilă! :D
 Două plase din material textil, perfecte pentru cumpărăturile de zi cu zi
 Și de la mine pentru mine mi-am cumpărat azi o pereche de balerini perforați de la H&M, cu 50 lei. Erau mai multe culori, mie una mi-au plăcut și mi se par perfecți pentru primăvară-vară(arată și mai bine pe picior).
Apropo de H&M, vreau să-mi vărs aici durerea și să vă spun cât sunt de traumatizată de scările din H&M Unirii. Pentru cele care nu știu, H&M Unirii e un magazin etajat, iar între fiecare treaptă și următoarea, nu se află nimic, e spațiu gol, iar printre trepte se vede direct jos, la parter. Eu am o frică de înălțime cruntă, iar dacă prima serie de trepte le mai urc cum le mai urc, pe urmă îmi vine să cobor înapoi, pentru că nu mai suport. Le urc încet, încet, ținându-mă de balustradă cu picioarele tremurând și un nod în gât, în timp ce lumea care trece îmi mai aruncă priviri ciudate :-)) Încerc să evit să urc pe ele, dar cam o dată pe an uit de scările alea și urc și pe acolo, după care sunt terifiată întreaga zi :))

6 comentarii:

  1. foarte dragute...imi plac la nebunie geaca si rochita...si se pare ca ai un catelus foarte curios hihi ^__^

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. ms :D da, e foarte curios, abia mă lasă să fac poze ;))

      Ștergere
  2. Ce de lucrusoare dragutze! Sa le porti cu placere :-*

    RăspundețiȘtergere
  3. Chiar sunt sinistre scarile alea. Eu le vad ca o bomba cu ceas: un pas gresit si gata accidentul, doamne-fere.

    Nu pot sa nu observ ca porti aceeasi marime la pantofi ca si mine. Uff, 36-le asta care e asa greu de gasit. Iar acum la H&M am remarcat ca au schimbat calapodul la unele modele de incaltaminte si 36 este mai mare decat ar trebui (cred ca merge de un 37), iar 35 nu exista! Asa ceva ar trebui interzis prin lege :))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. vai,mi-ai adus aminte iar de scari,horror, horror,mi-au revenit amintirile:)) Poate au vrut sa economiseasca material de constructie si na :P
      Daaa, e greu de gasit 36, abia i-am gasit si pe astia. Sa stii ca vara trecuta mi-am luat niste sandale 36 de la ei si nu le-am mai probat, ca eram sigura ca-mi vin si cand colo, mai puteam baga un deget pe langa picior:)) deci se pare ca da, ceva e suspect acolo.

      Ștergere

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...