miercuri, 10 aprilie 2013

DM mini-haul & urși :-)

Îmi plac ofertele care sunt de azi in DM(printre care și ulei de argan -50 ml cu 22 lei! Azi mi-a scăpat, dar data viitoare nu cred) și am mai pus ochii pe niște produse, dar am fost cumpătată :D
Mi-am luat așa:
- benzile pentru puncte negre, care pentru mine sunt indispensabile și le cumpăr mereu.
- loțiunea de corp Elmiplant, pentru fermitate(piele mai fermă în 7 zile) cu ulei de mandarine. Rămâne de văzut ce poate, pot să vă zic deocamdată că miroase a coajă de mandarină, e un miros plăcut, dar ușor acrișor. Loțiunea mea de corp preferată e tot de la Elmiplant, de fapt e laptele nutritiv reparator(din aceeași gamă, cu capac roz). Mi s-a întâmplat de multe ori când îl foloseam să fiu întrebată cu ce parfum m-am dat.:) Deci sper ca și loțiunea asta să fie la fel de bună.
- pastă de dinți Edel white(nu are SLS), nu am mai auzit de firma asta, dar e la ofertă acum, 12 lei - 75 ml și am zis s-o încerc. La prima impresie pot să spun că e ceva în genul Sensodyne și îmi place.
Și...  rimelul Astor Big&Beautiful Lovely Doll (eye opening mascara) la ofertă, cu 16,99 lei :D Sunt la ofertă toate rimelurile din gama Big&Beautiful, dar l-am ales pe ăsta datorită periuței, pe care o puteți vedea în poza de mai jos.
Acel vârf e nemaipomenit pentru rimelat genele micuțe, din margine. :D Nu încarcă genele și mă declar mulțumită de el. Mi-ar fi plăcut să fie și varianta ultra black, dar nu era ultra black decât pentru varianta Big&Beautiful volume.


Și pe final vreau să vă spun ceva despre urșii bruni :P Azi la Unirii am fost oprită de un băiat, în general nu stau de vorbă, pentru că sunt sătulă de sondaje sau de "o nouă sală de aerobic s-a deschis, vino să-ți arăt!" sau tot felul de lucruri pentru care suntem opriți pe stradă, știți voi. Dar acest băiat a tot venit după mine vreo... 3 minute:)) și până la urmă m-am oprit, pentru că făcea parte dintr-o organizație care luptă pentru... salvarea ursuleților :-) Eu fiind mare iubitoare de animale, mi s-a înmuiat inima imediat.

În România și Ucraina se află cel mai mare număr de urși bruni din UE, dar din păcate specia lor e în declin(pe cale de dispariție, după spusele băiatului, numărul lor micșorându-se îngrijorător în multe țări). Și asta mai ales datorită oamenilor... care taie păduri cu nemiluita și fac tot felul de lucruri din cauza cărora natura nu mai e așa de prietenoasă cu urșii. Mai multe detalii veți găsi în linkurile de mai jos.
Ce putem face?
În primul rând, putem adopta un urs :-) - și în plus, la o donație de minim 90 lei, primim acasă un ursuleț de pluș drăgălaș.
http://adoptaunurs.ro/
Mai putem direcționa 2% din impozit sau dona orice sumă(vedeți conturile jos în dreapta):
http://wwf.ro/ce_poti_face_/adopta_un_urs_/

Pe final, vă arăt abțibildul pe care l-am primit de la acel băiat, pe spatele căruia a desenat el un cap de urs :-) Evident, nu o să-l lipesc niciunde, pentru că nu vreau să pierd desenul cu cap de urs :D

7 comentarii:

  1. Benzile pentru puncte negre chiar au efect?Fix zilele astea ma gandeam ca a trebui sa-mi iau:)
    Si si eu am avut lotiunea de la Elmiplant de care zici tu,cea cu capacul roz,si am adorat mirosul:D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. eu de cativa ani le folosesc si da, au, dar... trebuie aplicate cam o data la doua saptamani... scot toate punctele negre de pe nas(o sa vezi ca banda ramane plina cu punctulete negre scoase) dar punctele reapar dupa o vreme, asta e. Nu am gasit metoda de a scapa de tot de ele, asa ca aplic din cand in cand benzile si imi curata totul bine-bine de tot :D Am avut majoritatea firmelor, astea de la Balea sunt doar 12 lei si ceva, restul fiind vreo 16-20, dar nu-i mare diferenta intre ele(numai pe alea de la Montagne Jeunesse sa nu le iei, ca sunt naspa).

      Ștergere
  2. Răspunsuri
    1. da... din pacate tot oamenii sunt cei care distrug planeta

      Ștergere
  3. rimelul este cumva argintiu? imi place foarte mult culoarea...
    si meci pentru link-uri ~❤

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. nu, e negru rimelul :D cred ca a iesit mai ciudat in poza

      Ștergere

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...