joi, 10 ianuarie 2013

Mediocra Crema Midollo & Placenta

Da, titlul asta i se potriveste. Produsele mediocre ma enerveaza cel mai tare pe mine. Nu stii daca-s bune sau daca-s proaste, le-ai arunca, dar parca totusi nu, ca poate-poate si tot asa. Exact asa e si cu masca asta. :)



Am avut cateva cutii din masca cu placenta de la Kallos, cea care se gaseste peste tot cu 6 lei. Mi-a placut mult, desi am parul fin si gras, masca aia ma facea sa-mi iubesc parul, cand vedeam ce frumos se aseza dupa fiecare aplicare.
Azi vara m-am decolorat si am zis ca ar trebui sa incerc si varianta profesionala a acestei masti. Tot de la Kallos, tot cu placenta, doar ca profesionala (adica mai buna, ma gandeam eu). Mai ales ca pe aceasta scria expres ca e pentru parul decolorat, asa ca am zis ca e perfecta pentru a-mi completa rutina de ingrijire a proaspatului meu blond.
Mi-a placut doar in prima luna. Simteam ca imi hidrateaza parul, varfurile stateau mai cuminti. Dup-aia n-am mai vazut nimic. Sincer, cred ca a fost depasita de celelalte produse pe care le folosesc alternativ(keratina si bifazicul hidronutritiv Anian, care au facut o treaba atat de buna, incat rezultatele lente si subtile ale mastii palesc in fata lor). La inceput aplicam masca de doua ori pe saptamana, apoi am inceput sa o aplic doar o data si sa nu mai dau pe urma cu nimic pe par, tocmai pentru a vedea cum e parul daca aplic doar masca. Stateam cu ea in cap minim 25 minute, am stat chiar si 45. Si intr-adevar, aveam varfuri cuminti, dar un par ca de bebe, poate prea pisicos si nu intelegeam unde s-a dus efectul de netezire si descurcare... ca stateam cate o jumatate de ora sa-mi descurc balaurii pe care-i aveam prin cap, iar din cate tineam minte, la Placenta neprofesionala, parul meu se descurca foarte bine dupa ce o aplicam.
Efectul instantaneu al acestei masti e de a-mi face parul prea moale si de a scoate in evidenta faptul ca e subtire. cel putin asta e cel mai evident lucru pe care eu il vad atunci cand o folosesc fara sa mai adaug ceva peste.
Ca textura, e putin mai groasa decat Placenta cealalta, nu stiu cat de bine se vede
Da, se consuma greu, are si 1000 ml, iar in ultimul timp am inceput sa aplic cu nemiluita ca sa o termin si tot mai am jumatate din ea... Asta pentru ca m-am plictisit teribil de ea si pentru ca nu mi se pare ca face ceva impresionant pentru mine. Nici n-as arunca-o, poate a avut o contributie in astea 5 luni in care parul meu s-a refacut dupa decolorare, mai ales pentru varfuri. Dar in principiu, nu m-a convins si n-o s-o mai iau, ci o sa ma intorc la cealalta Placenta, pe care o iubesc. M-ar tenta si masca Argan din aceeasi gama, dar am citit recent cum spunea o fata care are aceasta masca, ca nu contine deloc argan in compozitie. :-))
Ingredientele(cutia e rotunda, n-am putut sa le pozez altcumva) :

7 comentarii:

  1. Foarte utile toate articolele tale, ne sunt de mare ajutor! Sunt in asentimentul tau cu masca asta verde de la Kallos, si eu o folosesc de cativa ani, cu mici intreruperi in care mai testez si alte produse, in speranta ca o sa gasesc vreunul minune care sa imi faca parul sa straluceasca de sanatate si sa cresca vreo 4 cm pe luna :)) glumesc, desigur... Sunt complet derutata de ea, cred ca n-am renuntat s-o folosesc din simplul motiv ca e mare si pot pune pe par din abundenta :)) Chiar acum sunt cu ea in cap, astept sa ma clatesc. Ca si tine, si eu las produsele sa actioneze dublu fata de cat scrie pe ambalaj.... Prin martie mi se termina, o sa plec prin hypermarketuri in cautarea unei masti asa cum visez.... Toate cele bune! Carmen

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Iti multumesc pentru cuvintele dragute :) Da, tot de aia o folosesc si eu. Am vazut acum pe multe bloguri ca multe fete se declara f. multumite de masca in ambalaj rosu de la Garnier(cred ca pt par vopsit, oricum e singura rosie).
      Aia e la rand la mine :)
      Multumesc pentru feedback!

      Ștergere
  2. Ma bucur ca am gasit un blog de "hair obsessed"!! ai si o pagina de Fb sa te pot urmari ai usor?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. din pacate nu am :-( Dar ma poti urmari prin google friend connect, in dreapta mai sus :-)

      Ștergere
    2. Nu prea il folosesc. Imi era mai simplu asa. Dar mai verific dn cand in cand ce posteziP

      Ștergere
    3. :-) te mai astept cu drag

      Ștergere
  3. Masca aceasta nu e de la Kallos.... este o masca produsa de o firma din Italia... si eu am cumparat-o azi si sunt curioasa cum este:)

    RăspundețiȘtergere

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...