luni, 22 octombrie 2012

Miss Vitaal - prima cutie

Tocmai am terminat prima cutie de Miss Vitaal, supliment alimentar despre care tot auzeam că e foarte bun pentru păr, piele, unghii.
Anul trecut cam pe vremea asta, îmi cădea foarte tare părul şi atunci am început să iau Aspasia. Efectul pastilelor Aspasia a fost surprinzător de bun asupra părului, dar şi asupra pielii şi unghiilor, însă de scurtă durată. Iar după o pauză de 2 săptămâni, când am început a doua cutie de Aspasia, efectul a fost exact contrar, părul a început să îmi cadă din ce în ce mai mult. De atunci am renunţat de tot la Aspasia, iar prin primăvară am luat două cutii de DoppelHerz - Substanţe vitale pentru păr. Pastilele astea nu m-au dat pe spate, dar oricum înainte să le iau nu-mi cădea părul de speriat, le-am luat mai mult pentru regenerare.

Şi acum am ajuns întâmplător la Miss Vitaal. Căutam nişte suplimente cu vitamine, nu neapărat ceva special pentru păr, dar m-am bucurat şi mai tare atunci când am văzut că pe lângă atâtea vitamine, mai are şi biotină, zinc şi alte substanţe pentru păr. Puteţi vedea în fotografia de mai jos că o pastilă de Miss Vitaal e practic o explozie de vitamine şi minerale(click pe poză ca să o faceţi mare):

Ambalajul nu mi-a inspirat deloc încredere, mi se pare că arată destul de cheap. E foarte împopoţonat cu tot felul de cuvinte mari(se poate vedea în poză) şi m-a dus cu gândul la produsele pe care le găseşti la teleshopping..
Însă după prima cutie, îmi cade atât de puţin păr că nu-mi vine să cred. Având părul gras, fragil şi decolorat, mă speriam după ce foloseam peria rotativă Rowenta, când vedeam cât de plină de păr era. La fel şi când foloseam o perie normală. Acum pot să-mi periez părul leeent şi frumos, iar la sfârşit am pe perie doar câteva fire.
Nu ştiu cum se face, dar asupra unghiilor n-am observat mari efecte, ci sunt în continuare moi şi cu un aspect destul de urât(noroc că le dau cu ojă).
Într-adevăr, au şi efect tonic, aşa cum scrie pe cutie, dar în acelaşi timp mi se pare că mi-au dat şi ceva poftă de mâncare. Am auzit alte fete spunând că lor nu li se pare că aceste pastile le-au dat poftă de mâncare. Oricum, pe mine nu mă deranjează, fiindcă mi-aş dori să mă îngraş vreo 3 kg, dar ştiu că multe fete fug de aşa ceva.
Având în vedere în ce hal era părul meu când am început să le iau, în această lună, combinate cu tratamente pentru păr, cu keratina lichidă, măşti etc, cred că şi aceste pastile au avut o contribuţie considerabilă la faptul că părul meu începe uşor-uşor să-şi revină şi să fie mai plin de viaţă.
Ce mai vreau să spun este că primele rezultate au început să se vadă abia după 3 săptămâni, iar înainte de asta, părul îmi cădea cam la fel, noroc că am perseverat.
Pastilele miros puternic a plante, sunt fabricate în SUA şi arată aşa:

Sunt decisă să mai cumpăr încă două cutii din aceste pastile, pentru a face un tratament de 3 luni şi sper ca efectele să fie din ce în ce mai bune.
Le-am luat din Planteea - Cora Lujerului, cu 27 lei.

9 comentarii:

  1. Si eu sunt decisa sa iau niste vitamine pentru par toamna asta ...dar am citit atat de multe review-uri incat nu stiu pe care sa le aleg ;)) Miss Vitaal par chiar ok...sper sa le gasesc prin farmacii/plafare.

    RăspundețiȘtergere
  2. Ar mai fi si Perfectil, despre care tot citesc laude, doar ca am auzit ca unele fete dupa ce le-au luat, s-au trezit cu par in plus prin... alte parti.
    Si eu le prefer pe astea pentru ca au atat de multe vitamine in compozitie si pretul mi se pare foarte ok.

    RăspundețiȘtergere
  3. Sa stiti ca si mie imi cade parul foarte tare ca am ramas cu jumatate din cit am avut.Astazi am fost la plafar si chiar mia recomandat aceste medicamente .Sper sa-si faca treaba .... Tin sa va anunt ca fac si un tratament impotriva caderi parului cu Vichy si nu mai cade asa de tare .Oare mi se va regenera parul ?Nu vreau mai mult dar il vreau pe cel care lam avut.

    RăspundețiȘtergere
  4. Sunt cele mai echilibrate suplimente pt par! Mi-au fost recomandate de un profersor de la Bucuresti de pe dermato.. Si mi-au schimbat parul, fara efectele secundare de la vitaminele pt par: greata, pofta de mancare. Pentru a avea rezultate orice tratament pt par se face 3 luni.

    RăspundețiȘtergere
  5. Aceste vitamine pot fi luate si in perioada alaptarii?? Va rog mult sa raspundeti. Sunt disperata. Am nascut de 4 luni si de o luna jumate nu mai stiu ce sa fac sa opresc caderea parului. Nu stiu daca este un lucru normal dupa nastere sper sa nu am o problema mai grava. Va multumesc mult. Astept cu interes raspunsul.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Suna ma te rog pe nr 0755736506 si zi mi daca le ai luat si au avu efect

      Ștergere
    2. Le recomand cu cea mai mare încredere dak vrei să le iei poți să le iei liniștită. Eu termin acum a 3 cutie și se vede diferență. Specific alăptez de 8 luni și au avut efect.

      Ștergere
  6. E normal. Nu te speria, se va regenera. Mie mi-a cazut dupa nastere cam o treime. Pe la 7-8 luni a inceput sa se regenereze singur singurel. trebuie sa ai rabdare.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mulțumesc mult. Am fost ff speriata de căderea abundență. Am luat vit.miss vitaal și acum termin a treia cutie. Sunt minunate,la mine au avut efect.

      Ștergere

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...