joi, 21 iunie 2012

Esther Classic de la Apimond

Acum doi ani era foarte discutat pe net subiectul șampoanelor de la Apimond, recomandat de farmaciști și de tot felul de pricepuți, care îl lăudau ca fiind foarte bine formulat și blând. Cel mai mare succes avea cel pentru căderea părului. L-am găsit destul de greu atunci, dar am consumat două-trei sticluțe și țin minte că am fost foarte mulțumită de el. Apoi l-am avut pe cel pentru păr degradat, care nu mi s-a potrivit la fel de bine, după care am început să folosesc alte șampoane și am uitat de acestea. Dar recent, m-am reîntors la dragostea cea veche :D cumpărând din nou un șampon Apimond, de data asta pentru volum și strălucire cu Bio-Keratină și derivat de acizi din fructe.

Și îmi place tare mult. Am primit și complimente cum că îmi strălucește tare părul, îi dă și puțin volum și îl lasă tare frumos. Pe cutie scrie că pentru un efect maxim de volum, nu se utilieaza mască sau balsam, doar șamponul. Eu chiar și când am folosit mască, părul tot a avut ceva volum(la părul meu fin și lipit de cap, dacă îl umflă puțin, se vede imediat).
Totodată, îmi place tare mult că nu încurcă deloc părul, aproape că e și balsam în același timp, de mult timp n-am mai dat peste un șampon pe care să-l pot folosi fără probleme chiar și fără mască sau balsam.
E foarte apos, asta cred ca e o caracteristică a șampoanelor naturale, cel de la Vivantura era la fel.
Miroase frumos, iar mirosul rămâne în păr.
Nu mai știu exact cât a costat, cam 11-12 lei. Este un preț mai mult decât perfect, cam atâta costă și porcăriile de șampoane din supermarket, pe care eu n-aș da banii(doar noul Elseve Nutri-Gloss mă tentează puțin, dar încerc să nu cad în capcană :P).
Nu mă pot abține să testez alt șampon sau să cumpăr iar Vivanatura(nu cred că pot cumpăra același șampon de două ori consecutiv, tenația de a testa e prea mare), dar o să mă reîntorc la el cu plăcere, e un șampon românesc naturist foarte bun.

Și ingredientele:


9 comentarii:

  1. Buna ziua! Ma numesc Preda Gabriel. Lucrez la Apimond si mi-as dori sa putem colabora! Imi puteti lasa si mie datele dumneavostra de contact?? Mentionez ca mi-a plakut foarte mult descrierea dumneavostra in legatura cu produsul nostru!

    O zi buna!

    RăspundețiȘtergere
  2. iti pot lasa alte produse pe care sa le promovezi???

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. da, sunt interesata de produsele Apimond, dar te rog sa-mi dai pe e-mail mai multe detalii.

      Ștergere
  3. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

    RăspundețiȘtergere
  4. Se mai gaseste samponul asta? Il caut in disperare de cateva saptamani...

    RăspundețiȘtergere
  5. Eu ultima data l-am vazut in august la Planteea in cora lujerului(daca esti din Bucuresti). De atunci nu m-am mai uitat dupa el.

    RăspundețiȘtergere

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...