vineri, 25 mai 2012

Șamponul Vivanatura - făcut cu drag în România :-)


După ce am descoperit Crema demachiantă Vivanatura (care este demachiantul perfect pentru mine), așteptările mele de la șamponul de la aceeași firmă erau enorme.
Șamponul de origine naturală cu lămâie și argan, 99% din substanțe naturale, se laudă ca oferă părului luciu și volum, că fortifică și regenerează.


Am început acest șampon după ce terminasem șamponul Subtil, care era până atunci cel mai bun șampon pe care l-am avut vreodată.
Șamponul are avantajul indiscutabil de a fi un șampon curat, 99% ingrediente naturale, fără SLS, SLES, parabeni, silicon etc. Şamponul e foarte apos, exact opusul lui Subtil(care e cel mai dens șampon pe care l-am avut). Necesită două aplicări, la cea de-a doua aplicare fiind necesar să fie ținut câteva minute pe păr.

Primele două-trei dăți cred că nu l-am aplicat ca la carte sau l-am lăsat prea puțin, am pus prea puțin, nu-mi explic, însă efectul a fost aproape identic cu cel al șamponului Klorane cu chinină, care mie nu mi-a plăcut prea tare.
Apoi, când am pus mai mult în păr, când am stat mai multe minute la a doua aplicare, lucrurile s-au schimbat. Șamponul chiar dă volum! La fel de mult ca șamponul Subtil, ceea ce nu credeam că e posibil, întotdeauna mi s-au părut o vrăjeală șampoanele pentru volum. Și pe lângă asta, dă o strălucire frumoasă părului.
Un lucru care mie nu prea imi plăcea la început, este că îl lăsa moale(ceea ce pt. unele poate fi un avantaj), dar eu deja îl am foarte moale și fin, mi-ar fi plăcut să nu contribuie la asta.
Dar cu fiecare aplicare, efectele șamponului îmi plăceau tot mai mult, astfel încât atunci când l-am terminat eram perfect mulțumită de el. Părul meu arăta mai sănătos ca înainte, era frumos, avea volum, strălucea, nu credeam că în cele din urmă se va dovedi atât de eficient.

Un dezavantaj este că fiind foarte apos, se consumă foarte repede. Eu mă spăl pe cap zilnic/la două zile și un șampon de 250 ml îmi ajunge cam o lună. Acesta mi-a ajuns cam 3 săptămâni.
Totodată, șamponul de la Subtil are avantajul de a-mi face părul să pară mai plin, mai des, îi dă totuși mai multă ținută față de acesta. 
Dar pentru cele care nu au părul fin, cred sincer că este un șampon fără cusur. Chiar și pentru cele cu păr fin ca mine, este un șampon de excepție. 
Mai scrie pe el că ar fi şi pentru păr gras, dar în această privinţă nu pot să spun că am observat vreun efect, însă eu nu mai urmăresc demult efectele în privinţa asta, fiindcă m-am consolat cu gândul că nu prea există soluţii.
Ingredientele(click pe poză pentru a o face mare):
Oricum, alături de Subtil, este net superior tuturor celorlalte șampoane pe care le-am încercat.
Mă deranjează doar că se consumă așa repede și de aceea momentan nu-l mai iau, pentru că sunt curioasă să testez altele. Dar data viitoare când îl cumpăr, o să-l cumpăr împreună cu balsamul de păr. 
Șamponul costă 19 lei.

Iar pe spate, unde de obicei scrie Made in Romania, scrie Făcut cu drag în România. :)

5 comentarii:

  1. E de incercat. Momentan folosesc masca lor cu petrol si imi place mult de tot.

    RăspundețiȘtergere
  2. Cand parul meu se ingrasa teribil, si plangeam cat cadea, o doamna de la naturiste mi-a zis sa incerc acest sampon..si mi-a placut foarte mult, parul nu mai cadea asa mult, nu se mai ingrasa la fel de tare. Dezavantajul e, dupa cum ai spus si tu, ca se consuma foarte repede. Dar de bun, e bun.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ma bucur ca ti-a priit si tie :D Eu o sa-l cumpar mai la vara, cand n-am nevoie de uscator de par, imi place mai mult cum imi sta parul daca ma spal cu Vivanatura si nu-l usuc. Dar si mie imi pare rau ca se termina asa de repede, ar fi o idee sa-l faca macar la 300 ml.

      Ștergere
  3. Imi place si mirosul lui...te-mbata :-D. Si eu o sa-l mai cumpar, cu siguranta. Ar fi f bine sa-l faca mai mare cu o idee.

    RăspundețiȘtergere

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...