marți, 3 iulie 2012

Șamponul SUBTIL CARE de la Melkior


Sunt produse cărora nu le dau prea multe şanse, dar care mă suprind. Printre ele se numără șamponul Subtil care de la Melkior. Apropo, iubeesc magazinul Melkior(si pt. că am văzut că multa lume nu a auzit inca de el: Melkior este un magazin de cosmetice profesionale unde se găsesc și produse Peggy Sage; îl găsiți în Carrefour Orhideea, Băneasa, Cora Pantelimon și nu mai știu pe unde).
Tot de la ei mi-am cumpărat în martie o perie cu dinți din păr natural si bambus, pe care o ador. Văzusem de ceva vreme și șampoanele lor de la Subtil care și așteptam ocazia să testez unul.
Când l-am cumpărat, nu l-am cumpărat cu mari speranțe, ci din curiozitate și datorită prețului (33,40 lei - zic ca e super-ok pt. un șampon profesional). 
Am ales varianta pentru volum. Părul meu e fin, fragil, se îngrașă repede, iar natural stă lipit de cap, fără nicio formă și volum. Cred că am cel mai horror tip de păr, numai fetele cu păr ca al meu pot înțelege câte eforturi fac să scap de aspectul ăla de păr lipit de cap. Nici măcar celebra perie rotativă Rowenta nu mă ajută pe mine.

Dar Subtil care mi-a făcut o supriza foarte mare.  Mai ales că eu nici nu credeam prea mult în șampoane de volum, nu mă așteptam să fie o schimbare vizibilă. Dar, wow! În sfârșit părul nu-mi mai stă lipit de cap. Și nici nu mai folosesc așa des placa, pentru că se așează atââât de frumos. Senzația e aceea de păr plin și mătăsos, nu am mai obținut asta cu niciun șampon.
Înainte trebuia să folosesc mereu un fixativ de volum, pentru că nu suportam cât de pleoștit arăta părul meu după spălare. Spun sincer că în aceste trei săptămâni de când am acest șampon, am uitat că am în baie produse pentru volum.

Ca miros, mi se pare că seamănă foarte tare cu șamponul pentru căderea părului Esther Classic de la Apimond( e un miros foarte frumos).

Și totodată, șamponul nu are parabeni și silicon! Ce poate fi mai frumos de atât?!
Obsesia mea cu părul durează de vreo doi ani. La început mă ambiționam cu șampoane naturiste, apoi am început să le schimb. Am încercat până acum multe şampoane, însă acesta mi s-a părut cel mai bun pentru mine. La ani lumină de Tresemme, de exemplu.
Aș încerca și celelalte variante ale șampoanelor din gamă sau spray-ul pt. volum. Eu spun că merită să dați o șansă acestei mărci.

Din partea mea, nota 10.

3 comentarii:

  1. Volum ...ai spus volum ? ;))) De cand zic sa merg si eu in magazinul din cora...

    RăspundețiȘtergere
  2. Ce textura are? Imi plac sampoanele dense nu cele care sunt ft lichide. Am ochit si eu 2 sampoane in Melkior si maine trag o fuga pentru ca mi se termina samponul.

    RăspundețiȘtergere
  3. da, e dens, asta mi-a placut si mie :D chiar merita toti banii

    RăspundețiȘtergere

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...