joi, 19 iulie 2012

Șamponul Floramin



Vara nu folosesc phoen și mă spăl zilnic pe cap așa că cea mai bună alegere am considerat că ar fi un șampon românesc, eventual naturist(aşa credeam că e Floramin). Nu vreau să risipesc vara produse profesionale, care oricum am observat că nu au efectul dorit decât dacă părul se usucă cu phoenul, efectul fiind banal dacă părul se usucă liber(cel puțin pentru mine).

Cu asta am pornit în cap când mi-am cumpărat șamponul Floramin. Mi-a plăcut acest șampon. Părul se așează foarte frumos după fiecare spălare, deși nu folosesc phoen, ceea ce e suprinzător, căci cu alte șampoane arătam ca un arici dacă nu-l uscam cu phoenul. N-are chiar o strălucire de revistă, dar nici n-aveam asemenea așteptări. Părul se îngrașă la fel ca înainte să-l folosesc,dar pare mai "plin". Este foarte potrivit pentru fetele care isi aplica tratamente cu ulei de ricin, scoate foarte bine uleiurile din par.

Capacul nu e foarte practic, trebuie răsucit la fiecare utilizare, însă mie sticla îmi place tare mult, mă duce cu gândul la șampoanele farmaceutice de pe vremuri, mi se pare că are un aer aproape vintage.

N-o să-l mai iau pentru simplul motiv că are sles. Nu sunt infricoșată de acest ingredient, dar prefer totuși să-l evit dacă pot. În rest, cred că e un șampon care merită încercat.( a costat vreo 11 lei pt 270 ml).

Ingredientele mai jos (sincer, nu ma pricep, deci nu va luați după mine, dar ca un consumator de rând, nu mi se pare tocmai corect să denumești un șampon Șampon cu miere de albine, atunci când mierea e printre ultimele 3 ingrediente...)



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...