miercuri, 4 aprilie 2012

Klorane cu chinină


De câțiva ani îmi doream să încerc un șampon Klorane, dar nu se ivea ocazia . Citisem multe lucruri  despre el și abia așteptam să-l încerc, cu atât mai mult cu cât promitea fortifierea părului și tot felul de minunății de care aveam eu mare nevoie. Aşa că mi-a sărit în ochi recent în Sensiblu când era la o ofertă şi l-am luat.
După primele două utilizări, am fost foarte plăcut impresionată. Părul arăta mai sănătos și mi se părea că e și mai puternic. Apoi, nu mi s-a mai părut cine știe ce... După un flacon, pot să spun că am rămas cu același păr fin care se rupe ușor și nu stă nicicum, dintotdeauna.
În privința căderii părului, cu mâna pe inimă spun că nu m-a ajutat absolut deloc, deloc. Părul cade la fel ca înainte. În condițiile în care în același timp am luat și pastile pentru păr de la Doppel Herz. Deci, da, am folosit șamponul ca o completare, așa cum eram sfătuită pe cutie.
Parcă de la jumatea părului în jos, totuși, părul meu e mai sănătos decât cum țineam minte să fi fost înainte de să-l folosesc, de exemplu. Dar asta nu știu cât se datorează șamponului, ci mai degrabă pastilelor și măștilor de păr pe care le tot folosesc(și mă refer mai ales la fabuloasa Kallos cu placenta :-)) )
Nu-mi pare rău că l-am luat, nu e un șampon prost, dar nici nu mi-a îndeplinit așteptările. Îl consider similar șampoanelor pe care le găsești prin plafare cu 10-15 lei sticla. Asta a fost pentru mine Klorane.

4 comentarii:

  1. Acesta nici mie nu mi-a placut, daaaar incearca Klorane cu bujor ;) Face minuni!

    RăspundețiȘtergere
  2. Si pe mine m-a dezamagit...Trebuia sa pun mult..apoi faceam matreata..parul cadea si creste in acelasi ritm.Deci nu. as vrea sa aflu mai multe despre cel cu bujor...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Despre cel cu bujor, poti citi mai multe aici http://opasiunepentrucosmetice.blogspot.com/2012/03/review-klorane-cu-extract-de-bujor.html
      Acum si pe mine chiar ma tenteaza cel cu bujor!

      Ștergere
  3. Sunt de parere cu tine. Poti incerca Apivita. Zilele astea voi posta pe blog o recenzie despre acest sampon. http://cosmeticholik.blogspot.ro/

    RăspundețiȘtergere

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...