marți, 18 noiembrie 2014

O parte din ce-am mai cumpărat...

O mulțime de prostioare am tot luat de ultima dată când am scris acest gen de postare, dar le-am pozat doar pe cele relativ recente. În această poză avem așa:
Șamponul uscat Kallos (11 lei de la standul Kallos din Unirea) - mi se pare mai eficient decât cel de la L'Oreal. De fapt, e preferatul meu în gama lui de preț. Păcaaat, mare păcaaat, că miroase foarte urât (se simte când aplici, dar apoi parcă trece)...
Tot de la standul Kallos am luat masca Placenta, cu 6 lei. Au trecut vreo doi ani jumate de când am avut-o ultima oară și îmi e dor de ea.
Iar pastilele Doppel Herz Păr Forte le iau deja de aproape 3 săptămâni, deja nu îmi mai cade părul chiar așa tare ca înainte, dar bineînțeles că nici minuni nu face. Am avut și pastile de care am fost mai mulțumită. Eu am făcut greșeală să nu citesc eticheta acestora, aflând ulterior că spre deosebire de alte pastile pt păr de la Doppel Herz, acestea sunt și pentru pigmentarea părului, deci cred că se adresează mai mult femeilor trecut de 30-35 ani.
Nelipsiții plasturi din DM, pe care îi cumpăr întruna (17 lei). Cu toate că de două luni nu prea mai am nevoie. Folosesc pentru ten săpunul Cheia cu ovăz pentru ten gras și nu știu dacă închide porii sau îi astupă, încă nu mă pot decide dacă face bine sau mă enervează, cert e că punctele negre nu mai sunt așa vizibile ca înainte și nici plasturii nu le scot.
Crema anti-sebum de la Gerocossen.... am luat-o dintr-un Plafar cu 14 lei (și ceea ce urasc la plafare este că nu ai posibilitatea de a analiza produsele îndeaproape înainte să le cumperi. Trebuie să ceri totul de la vânzătoare, ceea ce pe mine mă enervează și nu am răbdare. Un plafar cu autoservire ar fi ideal. ) Așa că eu m-am păcălit cu crema pentru că citisem pe un blog că e senzațională, matifiantă și că are ingrediente perfecte, benefice bla bla. Dar surpriză, că are inclusiv alcool! O am de 3 zile, dar nu sunt mulțumită. Crema matifiantă Farmec e mai bună.
Fondul de ten Astor e un fdt mediocru și nu l-aș recumpăra.. Are o acoperire mică, iar efectul de matifiere nu mă de spate.
Crema de față Spirulin (tot din Plafar, 8 lei) este foarte grasă și nu aș folosi-o ziua. Dacă o aplici seara, a doua zi te trezești cu un ten moale și fin, așa că o las pt noapte (eu am mai avut-o mai demult și țin minte că era f bună).
Și pastilele pentru ficat Liv52 de la Himalaya, pe care le-am luat căci auzisem că sunt bune în lupta contra coșurilor(mie îmi apar de la mâncarea extrem de nesănătoasă pe care o mănânc). Cu o minimă grijă la ce mănânc și beau,față de cum sunt eu obișnuită (adică fără paste, care sunt f rele pt ficat, fără covrigi cu ciocolata și chipsuri, cola doar o dată la 3 zile etc), pastilele chiar dau rezultate și mă bucur că le-am descoperit.
Cam asta e ce am avut de zis și sper că v-am lămurit măcar un pic cu privire la vreun produs pe care v-ați gândit să-l luați!

10 comentarii:

  1. Răspunsuri
    1. Da, eu am mai avut de la Doppel Herz 'Substante vitale pentru par', am luat vreo 2 luni si am fost foarte multumita de efect!

      Ștergere
  2. dacă ai tenul gras cu tendință acneică, de la gerocossen ar trebui să încerci crema matifiantă cu extract de melc - e mult mai bine formulată, iar efectele sunt vizibile.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Iti multumesc pentru sugestie, cu siguranta o voi incerca! :-D

      Ștergere
  3. De cand ma gandeam si eu la un plafar cu autoservire..... Ar fi ceva nemaipomenit , mana cereasca , numai acolo as sta sa studiez produse ^_^
    Am ceva de genul la mine in oras dar nu e bine aprovizionat si fata de altele are preturi mai mari deci nici la acela nu se merita. :*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pfff, dar nu stiu cum nu le da prin cap sa deschida asa ceva: un plafar foarte bine aprovizionat, cu autoservire. Ar fi raiul pe pamant si pt mine, as cumpara mult mai multe de la plafar si cred ca toata lumea ar face-o. Mai ales ca in plafare gasim foarte multe produse romanesti, ar fi un lucru foarte util sa fie mai multe plafare organizate asa. Am aceasta 'durere' de vreo cativa ani.

      Ștergere
  4. pe mine m-a pacalit farmacista cu crema de la gerocossen :( nu a avut absolut niciun efect. apa de ploaie. te pup

    RăspundețiȘtergere
  5. Masca cu placentă de la Kallos și plasturii pentru nas le-am avut și eu. Masca a fost ok, dar plasturii nu mi-au plăcut deloc... la mine nu au absolut nici un efect.
    Kisses! :)

    RăspundețiȘtergere
  6. Masca de par de la Kallos, Placenta mie mi-a facut o impresie destul de proasta. Am folosit-o in jur de 6-7 ori , imi facea parul sa arate frumos doar in prima zi si atunci aranjat cu peria , a doua zi spre seara deja incepe sa se ingrase. Mi s-a parut ok ca nu face parul foarte lucios dar parul nu ramanea tocmai moale, cu usoara tenta de incalcire.Nu o recomand. Aveam asteptari mai mari la cate pareri bune am citit despre ea , dar la urma urmei la asa pret nu stiu de ce visam la miracole.

    RăspundețiȘtergere

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...