joi, 14 august 2014

Ce-am cumpărat de la DM, Aoro și Hello Free Z One Discount

Zilele trecute a fost o căldură oribilă, am auzit că azi la ora 18 se termină codul galben de caniculă. Totuși dimineața și seara când vremea era mai acceptabilă, n-am putut să nu mă duc la cumpărături. :)
Pentru că este foarte cald, sprayurile cu apă sunt indispensabile pentru mine, le pulverizez pe față, iar după un minut tamponez cu un șervețel și astfel mi se pare că tenul se menține hidratat și nu îmi mai apar clasicele coșuri de la căldură. Cel de la Balea a costat 10 lei (150 ml), iar cel de la Elmiplant 19 lei (tot 150 ml). Atenție, niciunul nu este cu apă termală.(ci cu apă minerală, eu am avut ani de zile și apă termală și nu am observat vreo diferență asupra tenului, important la mine este să îl hidratez, iar pompa sprayurilor este foarte practică pt asta.)
Loțiunea cu SPF 30 de la Gerocossen e favorita mea. Miroase foarte discret, se absoarbe repede în piele, are o textură destul de ușoară și a costat vreo 23 lei (Carrefour). Am avut înainte una de la Elmiplant, pe care o urăsc: era lipicioasă, strălucea pe piele, rămânea ca untura deasupra, iar când mai avea 1/4 din sticlă îmi făceam nervi cu ea, fiindcă o scoteam foarte greu (vorbesc de cea cu ambalajul acela rotunjit).
Cele două geluri de duș de la Balea cred că se vor consuma foarte repede, din cauza celor 100 dușuri pe care le fac pe zi. Cel albastru a fost 6 lei, iar celălalt(care e mai mult cremă, iar mirosul se menține pe piele ore bune) a fost 7 lei.
Mai sunt plasturii pt puncte negre de la Skinlite (f. buni, 9 lei 3 bucăți) și săpunul meu favorit: Himalya cu migdale(a fost vreo 3 lei, îmi place mirosul și că nu usucă mâinile).
Ieri am fost foarte happy, deoarece mi-a venit comanda de pe Aoro. Am comandat peria Tangle Teezer(39 lei). Aveam o perie de la Melkior, cu păr de mistreț și bambus, care probabil era sănătoasă pentru păr, ca materiale din care era făcută, dar îl trăgea și se cam învechise, așa că Tangle Teezer a fost prima alegere(îmi place mult).
Și un parfum Clean Ultimate, cu care am o poveste lungă... Acum vreo 3 ani căutam cu disperare un parfum care să miroasă a curat. Știți mirosul? Ori de piele proaspăt ieșită din duș, ori mai era ceva detergent care impregnat în haine dădea acel miros, pe care eu îl numesc a curat. Așa am descoperit parfumurile Clean. Sunt multe variante: Clean Shower Fresh, Clean Rain, Clean Warm Cotton etc. Bineînțeles, parfumurile nu se găsesc încă în România, doar pe aoro. Așa că a fost un blind-buy. După ce am citit sute de review-uri pe fragrantica, am decis că merg la sigur cu Clean Ultimate. Într-adevăr, miroase a curat, îmi place foarte mult, dar simt cam mult nota de lămâie din el și totuși încă nu e acel miros ideal pe care îl caut, probabil îl voi găsi la celelalte variante de la Clean (clar o să cumpăr cât mai multe - costă 80 lei 30 ml).
Parfumul ăsta nu e pentru cele care au gusturi conservatoare la parfumuri, citeam pe fragrantica cum unele persoane spuneau despre parfumurile astea că miros a instecticid sau a detergent și că ar fi oribile. Nu sunt chiar niște parfumuri în sens clasic, nu miros a parfum, ci încearcă să imite diverse mirosuri clean.
Cadou de la aoro am primit și o mostră Goldwell șampon pentru volum.
Alaltăieri am ajuns întâmplător în zona magazinului Hello Free Z One Discount și bineînțeles că am intrat, să mai văd ce mai au. Am luat din nou ceaiul negru (foarte bun, 8 lei 15 plicuri), un șampon Batiste pentru volum, pe care nu-l aveau data trecută (17 lei -200 ml) și o pastă de dinți Extra White cu bicarbonat de sodiu, pentru dinți sensibili. 7 lei . Dischetele demachiante nu sunt de acolo, sunt de la LIDL-ul din apropiere (preferatele mele-3,3 lei).
M-am tot gândit dacă să vă arăt și poza asta sau nu, până la urmă am optat pentru da :P. Ziceam că m-am oprit la LIDL-ul din zona magazinului Hello Free Z One Discount (de la Costin Georgian), de unde am mai luat șervețelele de hârtie și trei cutii de biscuiți senzaționali. Cei Deluxe îi știu de ceva vreme și sunt clar printre cei mai bun pe care i-am mâncat vreodată (aveau reducere, de la 8 lei, la 6 :)) ). Ceilalți sunt noi la LIDL, nu i-am mai văzut până acum, au cremă de ciocolată cu alune în interior și sunt foarte buni și ei (parcă 8 lei au costat).
Se mai vede o doză de Dr. Pepper, varianta zero zahăr :)). De la Mega Image am cumpărat-o și am pozat-o pentru că mie mi se pare că varianta fără zahăr are gust de ruj, într-un fel care îmi place. :))

Pff, ce mult am scris! Astea sunt ultimele lucruri cumpărate de mine și le mulțumesc celor care au avut răbdarea să citească până aici.
Vă doresc zile frumoase și răcoroase :P !

5 comentarii:

  1. Sa folosesti sanatoasa tot ce ti-ai cumparat! De multa vreme ma uit si eu la peria Tangle Teezer insa nu m-am incumetat inca sa pun in cos. Sa ne spui cum ti se pare dupa o perioada mai lunga de folosire.

    RăspundețiȘtergere
  2. Si eu ma tot gandesc la Tangle Teezer...am auzit numai de bine.
    Cred ca parfumul Clean mi-ar placea si mie.Merci pentru idei:D

    http://forthesakeofmakeup.blogspot.ro/

    RăspundețiȘtergere
  3. Ce parere ai de aoro.ro? Mi-a fost frica sa imi fac comanda pt ca am tot auzit ca sunt fake'uri multe ...Eu nu as vrea parfumuri as vrea peria de la Tangle Teezer si o masca de par de la l'oreal .

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si mie mi-a fost putin teama, deoarece si eu auzisem tot felul de lucruri in trecut. Dar am tot citit pe alte bloguri despre fete care au fost multumite inclusiv de parfumuri si am ajuns la concluzia ca au fost doar zvonuri... asa ca am comandat si sunt foarte multumita, cu siguranta o sa mai comand pe viitor cand am nevoie de ceva ce gasesc doar acolo.

      Ștergere

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...