miercuri, 12 martie 2014

Haul

E superb afară, în sfârșit! Ne așteapta niște zile numai bune de plimbări lungi prin oraș, în care e bine să ne mai lăsăm din bani acasă, că dacă nu se pot întâmpla...tot felul de lucruri :P
Ultimele mele isprăvi:
Biscuiții rotunzi pentru ceai, din Carrefour. De obicei îmi luam din LIDL, dar cei din Carrefour îmi plac mult mai mult, sunt mai moi și mai aromați. Îmi plac nespus, aș mânca cu zecile. În LIDL costă 1 leu bucata, iar în Carrefour se vând 6 bucăți cu 6 lei, deci tot aia.
Ceaiul negru English Breakfast Tea, de la Kaffa-Tea, un magazin de ceaiuri despre care am mai scris(6 lei - 50 g). Odată cu acesta am cumpărat și un ceai rooibos Red Chai, pe care nu l-am pozat, pentru că l-am aruncat. La Kaffa Tea toate ceaiurile sunt bune, dar Rooibos Red Chai are ghimbir și piper negru. Pentru mine suna bine, căci îmi plac aromele mai picante, dar acesta era... wow! Deci mi s-au înroșit buzele, atât de iute era ceaiul :)) Apoi mi s-a făcut rău. Era too much pt mine :P 
Am riscat și am cumpărat și ceaiul cu ciocolată și mentă de la Fares (12 lei în Carrefour). Zic că am riscat pentru că am avut mai demult un ceai de la Lord Nelson din LIDL cu aromă de caramel și era oribil, ca o apă caldă cu niște caramel topit. Cel de la Fares nu e așa, este bun. Nu m-a dat chiar pe spate, dar e bun.
După ce m-am documentat pe net în căutarea unei metode de detoxifiere, m-am decis asupra argilei de băut de la FarmecVital. (de la farmacie, 10 lei - 21 plicuri - pentru 21 zile)
Bineînțeles, am trecut și pe la DM. Sunt cam dezamăgită că nu mai găsesc tușul ScandalEyes care e la ofertă cu 15 lei acum, dar sper să pun mâna pe el zilele următoare:(
Crema de mâini Farmec cu ulei de argan am mai avut-o și îmi place mult. Plasturii pentru puncte negre de la SkinLite sunt la ofertă cu 10 lei. Îmi plac că sunt mai mari decât alți plasturi cu care sunt obișnuită. Abia i-am găsit și pe aceștia la DM-ul din Afi (și toate cutiile erau super-îndoite). Șamponul uscat Swiss O Par e la categoria așa și așa, dar l-am luat oricum, e la ofertă în DM cu 10-11 lei, iar alte alternative la același preț nu prea avem.
Uleiul de cuticule l-am luat de la metrou cu 8 lei. Nu e mare lucru de el, nu știu de ce l-am luat. :P
Din Carrefour am luat pasta de dinți pentru dinți sensibili de la Himalaya(11,50 lei - e ok) și mult lăudata apă micelară Garnier, căci avea un preț promoțional de 18 lei(acum nu știu dacă mai are). Call me crazy, dar îmi place mai mult Blanchette B din Kaufland, aia cu 4 lei și ceva :)) Asta de la Garnier îmi pare prea uleioasă în comparație cu Blanchette.
De la Gerovital gelul meu spumant preferat(13 lei) + crema seboreglatoare(tot vreo 13 lei), e prima dată când o cumpăr și îmi place mult.

Asta e tot, abia aștept deja următorul catalog DM. Am văzut prin magazine că a apărut și la noi vopseaua Garnier Olia și am văzut în DM un nou șampon Balea, pentru păr lung(e în ambalaj roz deschis și pare o replică a șamponului Kerastase pentru păr lung, care are aceeași culoare a ambalajului :P). O să mi-l iau sigur.

7 comentarii:

  1. Am avut si eu pasta de dinti de la Himalaya si personal nu prea am vazut sa aiba vreun efect (de departe cea de la Sensodyne -cea produsa in Austria si Germania - mi s-a parut cea mai buna). In alta ordine de idei, sa le folosesti pe toate cu drag.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. da, clar Sensodyne e mai buna, asta de la Himalaya e asa si asa.
      Mersi:*

      Ștergere
  2. Se cunoaste ca a venit primavara, sa le folosesti cu placere! :) L'Oreal Prodigy n-a aparut pe undeva?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc :) N-am vazut LOreal Prodigy, cred ca mai dureaza..:P

      Ștergere
  3. Biscuitii aia sunt super buni <3. Nu i-am incercat cu ceai, i-am preferat asa simpli si crocanti :D.
    Si sunt curioasa de crema seboreglatoare de la Gerovital. Sa ne povesteti mai multe despre ea :D.Este pentru ten gras in principiu nu? :D.

    RăspundețiȘtergere
  4. Eu intotdeauna ii tin vreo doua minute deasupra canii de ceai, uneori beau ceai doar ca sa mananc biscuiti din aia :))
    crema imi place mult, e pt ten gras, da. Intra repede in piele, e usoara. Imi place si ca e in tub(deci nu trebuie sa bagi mereu degetele)Mi se pare doar ca se termina cam repede, dar tot o s-o mai iau:)

    RăspundețiȘtergere

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...