duminică, 9 februarie 2014

Tratament Syoss Repair&Fullness

Tratamentul ăsta a ajuns la mine după ce folosisem Instant Miracle de la L'Oreal, deci clar am avut la început tendința să le compar. Bineînțeles că L'Oreal e mai bun.
Repair&Fullness sună foarte bine pentru părul fin și degradat. Nu are siliconi, parabeni și nici parafine.
La fel ca șamponul și balsamul Syoss, și tratamentul mi s-a părut că nu e suficient de concentrat, parcă puneam mai mult apă chioară pe păr. L-am folosit o dată pe săptămână. Pe etichetă scrie că se lasă 2 minute și se clătește, dar eu îl lăsam și câte 10 minute. Într-adevăr descurcă foarte bine părul și se clătește ușor (asta mi-a plăcut mult).
După vreo 6 luni de folosire, niciodată nu pot să spun că am văzut ceva wow odată ce părul era uscat, nici măcar atunci când foloseam întreaga gamă Repair&Fullness. Nu oferă cine știe ce hidratare a vârfurilor, dar am observat că părul pare mai des, parcă îl umple cumva. Deci pot să spun că dă ceva volum. Nu durează prea mult, însă.
Mai departe nu m-a impresionat sub niciun aspect. Nu-mi cumințește vârfurile rebele mai mult decât un balsam hidratant obișnuit și nici la hidratare nu e cel mai strălucit pentru un păr degradat (tratamentul se adreseaza și părului normal, pentru care cred că e mai potrivit). Sunt sigură că nu îl mai cumpăr și mă bucur că l-am cumpărat când era la ofertă, cu 11,99 lei, mai mult nu aș da pe el. În ce privește raportul calitate-preț poate e ok, dar la o distanță mică de preț avem alternative mai bune.

Ingrediente(click pe poză pt a deveni mare):

Un comentariu:

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...