joi, 20 februarie 2014

Două săptămâni cu Șamponul regenerant Gerovital

Deja de mulți ani prezent în magazine, cu siguranță multe fete au încercat acest șampon. Și eu l-am mai avut acum vreo 5 ani, dar nu mai țineam minte mare lucru de atunci.

Extractele naturale (de Brusture, Coada Calului, Mesteacan, Rosmarin si Salvie) si keratina fac samponul potrivit intretinerii tuturor tipurilor de par ce s-au degradat in urma vopsirilor si tratamentelor zilnice de styling.

L-am folosit doar două săptămâni, pentru că s-a terminat :-( Are o cantitate prea mică (125 ml), nu înțeleg de ce nu-l fac mai mare...  Dar chiar și așa, eu spun că merită recumpărat.
În cele două săptămâni (m-am spălat pe cap o dată la două zile, cu două șamponări) am observat în primul rând că îmi cade mai puțin păr decât înainte. Părul e mai plin de viață și mai strălucitor, nu-l lasă pleoștit, nu mi se îngrașă mai repede (arată cât de cât ok și în a doua zi). E mai greu să găsești un șampon care să îți placă, atunci când ai părul gras la rădăcini și uscat-degradat pe lungime. Acest șampon e unul dintre ele. Indiscutabil, eu folosesc si balsam întotdeauna, cu siguranță și asta contează. Dar mi-a plăcut foarte mult, cred că e în topul șampoanelor românești testate de mine.
L-am luat la un preț foarte bun (7,5 lei) din Kaufland (cred că era la ofertă), dar în general prețul său e între 8 - 10 lei. Merită banii, pe mine în două săptămâni m-a convins și tare mă tentează să mai cumpăr un flacon.

Ingredientele(click pe poză pt a o vedea mare):

6 comentarii:

  1. Multumim pentru review si feedback, il vom lua in considerare! :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Si mie mi-a placut foarte mult, am folosit 3 flacoane,dar da...se termina f repede... acum am trecut pe tratamentul cu petroleum tot de la ei (imi cade mult parul de la un vopsit exagerat la salon) si sampon antimatreata cu galbenele tot de la ei. Minunate!

    RăspundețiȘtergere
  3. Buna, va urmaresc de ceva vreme blogul si ma regasesc de multe ori in articolele publicate. Multumesc pentru ideile bune, si pentru raspunsurile pe care le-am gasit aici si pe alte siteuri nu. Acum, as avea nevoie de un sfat. Tot incerc sa gasesc un produs care sa tina buclele obtinute cu bigudiuri, dar sa nu incalceasca parul. Uras senzatia aia de imbaxit pe care o da fixativul. Parul meu arata f frumos dupa ce il pun pe bigudiuri, insa, indiferent cu ce ma dau dupa, in 2-3 ore e pleostit. Mi-as dori sa fie matasos, sa pot trece usor cu mana prin el si sa aibe si acelasi volum :). Am vrut sa incerc pudra pentru volum dar am renuntat cand am citit ce ati scris despre ea. Ce ziceti de o asa provocare? Visez la prea mult? Multumesc inca o data! O zi cat mai placuta

    RăspundețiȘtergere
  4. Multumesc mult pentru comentariu, m-am bucurat sa-l citesc :) Acum, despre dorinta... cred ca toate ne dorim asa ceva :)) Dar produsul minune e mai greu de gasit... pt mine cel mai aproape de asa ceva este fixativul Elnett pentru volum de la LOreal, dar nu se prea gaseste in Romania, doar pe siteul aoro.ro. Este fixativul care se simte cel mai putin in par, dureaza mult si da volum. Nici eu nu suport senzatia de imbacsit. Sau mai sunt fixativele din retaua magazinelor Melkior, despre care am auzit ca sunt foarte bune. Pt volum mai sunt diverse sprayuri de aplicat la radacina, dar eu nu am increde in ele(de la Avon, de la Balea din DM etc). Din pacate parul lipsit de volum si pleostit imi da mari batai de cap si mie. Dar pana la urma tot un fixativ bun e cam singura solutie, chiar daca e scump, e o investitie care merita...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Wow, pe langa faptul ca postati lucruri super utile mai raspundeti si f repede! ma declar un mare fan :). Multumesc pentru raspuns, pana la urma tot fixativul e solutia, ma gandeam ca poate exista vreun produs minune, ca vad la TV vedete care par sa nu aiba problema noastra. de exepmplu, am vazut-o zilele trecute pe Nicoleta Luciu, care are un volum de aproape ca ii sta in sus parul, si isi trece cu lejeritate mana prin el, nu pare deloc imbacsit, sau ma rog, nu stiu daca asta e termenul dar sigur stiti la ce ma refer. eu orice fixativ am folosit, si oricat de putin am dat pe par tot nu am mai putut sa trec mana prin el. Multumesc de recomandare, o sa incerc cu siguranta produsul de la L`oreal. O zi buna, si continuati sa scrieti, sigur mai sunt fete ca mine care abia asteapta sa ma vada cate un post, chiar daca nu scriu commenturi :)

      Ștergere
    2. Multumesc pentru aprecieri :). Nicoleta Luciu mai mult ca sigur are un alt tip de par, des si cu firul mai gros. La parul moale e aiurea situatia :(

      Ștergere

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...