marți, 4 februarie 2014

cumpărături rapide și reduceri

Mai nou am devenit fană Kaufland, nu știu ce m-a apucat :P. La cosmeticele românești, cel puțin, am observat cele mai bune prețuri și doar de acolo o să-mi iau de acum înainte.
Crema matifiantă Farmec, preferata mea, a nu știu câta cutie, mai nou parcă am început să o mănânc, am observat că mi se termină foarte repede. 9,99 lei în Kaufland.
Șamponul regenerant Gerovital - era doar 7,49 lei în Kaufland, n-am putut să nu-l iau. Nu l-am mai folosit, sunt curioasă cum e.
Pasta de dinți Himalaya Sparkle White am luat-o din Carrefour, cu 11,50 lei.  Are un f. ușor gust de Orbit pentru copii, dar în rest mi se pare dezamăgitoare în raport cu Max White One. Însă are ingrediente mai ok, bineînțeles.
Și cartea Magazinul de sinucideri, tot din Carrefour, cu 4 lei :-D Aveau un coș plin cu cărți de la editura All, toate la 4 lei :-D (vorbesc despre Carrefour Unirii, coșul e la etaj, undeva înainte de rafturile cu prosoape de hartie).
Am mai luat multe chipsuri și porcării din Kaufland, dar nu le-am mai pozat, pentru că sunt în niște pungi uriașe. Dacă mergeți frecvent, nu e mare lucru Kaufland, dar dacă n-ați mai fost de mult, merită să dați o raită, puteți avea surprize plăcute.

Și acum să ne mutăm la lucruri mai serioase. :P La ProfiHairShop sunt muulte reduceri, cel mai tare mi-a atras atentia tratamentul Joico K-Pak Revitaluxe, care costă doar 53 lei acum. Îl găsiți aici. Bine că atunci când aveam părul super-distrus n-a avut reducere :)). Eu n-aș prea comanda de pe net, pentru că știu că aveau magazin și în Afi și în Cora Lujerului, însă nu știu dacă au și în magazin aceeași promoție. O să mă duc curând și vă spun. :-D

9 comentarii:

  1. Vreau sa-mi cumpar si eu crema matifianta de la Farmec, am auzit multe lucruri bune despre ea.

    Sunt curioasa ce parere o sa ai despre samponul regenerant. Eu am folosit samponul anticadere si nu prea sunt multumita de rezultat.
    Review aici http://produsetestate.blogspot.ro/2014/01/tratament-sampon-anticadere-parului-de.html#.UvHpp_v_2qI

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si eu am avut samponul anti-sebum de la Gerovital si nu mi-a placut, dar poate asta o sa-mi placa:P

      Ștergere
  2. Am observat si eu ca in Kaufland preturile sunt mai mici decat in alte hypermarketuri. Nu am incercat niciunul din produsele cumparate de tine, pot sa zic ca am mai profitat de ofertele la carti si din alte magazine, unde erau tot asa la 4-5 lei/buc.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, am mai vazut si eu oferte din astea, dar in general erau la cartile alea din colectia Adevarul, parca.
      Kaufland rules :P

      Ștergere
  3. Dupa ce am vazut postarea ta astazi, am tras o fuga in Carrefour sa imi iau si eu carti si aproape ca ti-am "umplut frigiderul" pentru ca ma tot invarteam pe acolo si nu le gaseam, dar si cand le-am gasit am fost mega happy. Magazinul de sinucideri il tot urmaream si eu de ceva vreme si in total mi-am luat 5 din cele 6 titluri disponibile. Nu-i rau deloc pentru 20 lei/ 5 carti!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. :-))))) ce bine ca le-ai gasit. Si eu urmaream de mult Magazinul de sinucideri si cred ca o sa cumpar si Insomnia. E o super afacere, da :-D

      Ștergere
    2. Si eu am cochetat cu Insomnia, dar faptul ca ma lupt cu aceasta problema in viata reala m-a impiedicat sa o iau :(((

      Ștergere
  4. Multumim tare frumos! Ne bucuram mult ca iti place! :)

    RăspundețiȘtergere
  5. De la Himalaya n-am incercat inca pastele noi, dar pe cea veche, verde, Dental Cream, am cumparat-o de mai multe ori. O am pe lista de dorinte iherb si pe cea cu rodie, are formula mai curata, dar nu stiu cand i-o veni randul.

    RăspundețiȘtergere

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...