joi, 16 ianuarie 2014

Noutăți L'Oreal și Gliss

Cum intru zilnic in Carrefour, mi-am luat angajamentul de a nu mai căsca ochii pe la standurile de cosmetice, ca să nu mai fac prostii pe-acolo :p
Și vreo 4 zile nici n-am mai aruncat un ochi. Ieri seară zic: hai să văd eu ce s-a mai întâmplat în astea 4 zile... ( vă dați seama, am lipsit mult :P )

Și .. întâi observ noua gamă L'Oreal Fibralogy  :P (asta e o poză din străinătate, unde se numesc Elvive, altă poză n-am găsit. La noi am văzut deocamdată doar șamponul, balsamul și masca.)
Iau șamponul în mână, apoi iau balsamul, le admir, le citesc etichetele, par perfecte pentru părul meu (gama e adresată părului fin și rar, promite că face părul să pară mai des și cam tot ce mi-ar plăcea mie)... dar, sfârșitul fericirii: îmi aduc aminte că nu am voie să-mi cumpăr alte șampoane și balsamuri până nu termin stocul de acasă... ceea ce va mai dura. :-(( Nu știu cât mai rezist. Șamponul costa 14,99 lei (ceva mai scump decât celelalte șampoane L'Oreal, care sunt vreo 12-13 lei).

Mă mai duc câțiva pași și...o nouă gamă Gliss! :-D Million Gloss, strălucire și reparare pentru părul tern (șampon, balsam și tratament leave-in). Masca n-am văzut-o. Și aici, am găsit doar poză din străinătate:

Șamponul și tratamentul am văzut că erau pliiine de sclipici, parcă strigau take me home, take me home! :-D Și mai aveau și prețul promoțional de 9,99 fiecare.
Ei bine, de data asta mi-am băgat picioarele în interdicția mea de a cumpăra, păi ce tot atât?! :P
Am luat balsamul, miroase frumos (dar puternic) și voi reveni cu un review. Dar tare mi-aș lua și tratamentul leave-in, mai ales acum când costă doar 9,99 lei.  Ce să fac, ce sa fac?!

4 comentarii:

  1. Răspunsuri
    1. daaa, si sa vezi sticlele transparente prin care se vede sclipiciul :-D

      Ștergere
  2. :)) Cunosc sentimentul.
    Eu am interdictie la produsele care testeaza pe animale, mi-am propus sa nu mai cumpar astfel de produse. N-o sa ma pot tine de cuvant 100%, dar cel putin incerc.
    Astazi mi-am luat samponul Himalaya impotriva matretii. Sunt tare curioasa cum este...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si eu m-am gandit de multe ori sa nu mai cumpar testate pe animale, dar tot uit... Parca si L'Oreal testeaza pe animale, nu mai stiam sigur :-S
      De la Himalaya am avut doar balsam de buze, dar mi-au atras atentia sampoanele de multe ori, si eu sunt curioasa cum sunt :-D

      Ștergere

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...