miercuri, 8 ianuarie 2014

DM & LIDL goodies

Sunt cam dezamagita de ultimul catalog DM, abia astept sa vină data de 21, să apară cel nou. :-( Tocmai de aceea nici nu m-am mai aruncat la cine știe ce achiziții.
Mica mea pradă:
În poză sunt trei intruși, de fapt: noua pastă de dinți Max White Luminous(care e la ofertă în Carrefour - 14 lei, redusă de la 20), gelul spumant Gerovital, pe care nu l-am luat din DM, unde e vreo 16 lei, ci din Carrefour unde e vreo 12 și ceaiul negru cumpărat din Dragonul Roșu :-P. 10 lei am plătit pe el, e bun, dar nu e ceva wow, însă nu mă pot abține când vine vorba de ceaiuri negre.
Din DM, bineînțeles, am luat demachiantul de ochi bifazic Balea(7 lei), crema demachiantă Vivanatura (preferata mea, păcat că are doar 75 ml - costă 9 lei). Apropo, sunt complet dezamăgită de demachiantul Balea Med Ultra Sensitive: mă ustura tenul după ce mă demachiam cu el, iar dacă din greșeală ajungea în ochi era jale.
Și am luat și șamponul uscat, într-un ambalaj nou. După miros, cred că i-au schimbat și formula, dar tot nu e ceva spectaculos, e doar bun în lipsă de altceva (părerea mea).

Apoi, din LIDL.... :-D
M-am tot gândit dacă să vă arăt sau nu dulciurile din LIDL, și până la urmă am hotărât că da :P
Și în această poză se află un intrus: ceaiul roiboos cranberry vanilla de la Kaffa Tea(divin, e plin de bucăți mari de cranberry).
Biscuiții aceia care se pun deasupra cănii îmi plac la nebunie, îmi iau mereu. Iar napolitanele acela mici care se văd sunt preferatele mele, costă 7 lei 12 bucăți, dar din păcate provoacă dependență, eu mănânc 12 în 2 zile și asta doar pt că mă abțin :-)) Prăjiturelele cu vișine le-am cumpărat pentru prima dată. Sunt moi, au gem de vișine înăuntru, sunt și bune, dar nu m-au dat pe spate. 12 prăjiturele ambalate individual au costat 5 lei.
Cariocile-marker au costat 4 lei, dischetele demachiante nu cred că mai au nevoie de prezentare, iar crema de mâini am luat-o dintr-un impuls de moment, m-a atras ursul polar de pe ambalaj :P 7 lei a costat, nu-mi displace, miroase "a cremă" și hidratează bine.
Urmează să mă duc în weekend în Dragonul Roșu,din nou, de data asta cu mai mult timp la dispoziție. Sunt curioasă cu ce tâmpenii mă întorc. :-)) Aveți vreun pont pentru Dragonul Roșu? :-D

14 comentarii:

  1. interesanta prada ta. Tare curioasa sunt de ceaiul roiboos, maine dau iama in lidl. pupici

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. :-D ceaiul nu e din LIDL! :-) e de aici http://www.kaffa-tea.ro/ceai-rooibos :-)

      Ștergere
  2. Sper sa fiu si eu dezamagita cat de curand de vreun catalog sau produs din DM, deocamdata le admir doar in poze! :)) Sa te delectezi cu noile bunatati!

    RăspundețiȘtergere
  3. Eu nu sunt fan Dragonul Rosu din simplul motiv ca de fiecare data cand am mers acolo, am plecat fara nimic! Tot ce-mi placea nu se vindea la bucata si asa nu-mi mai cumparam nimic! Biscuitii aceia cu caramel din Lidl sunt si preferatii mei! :D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mda,am mai auzit asta,eu am fost doar o data si nu am apucat sa ma uit pe la haine... In cel mai rau caz o sa ma consolez cu niste ceaiuri :P

      Ștergere
  4. sa stii ca si eu nu prea reuseam sa rezist unui ceai negru, dar acum am facut o mare pasiune pentru rooibos, au ceva in Kaufland, cu portocala si scortisoara, care mi-a incalzit zilele reci din iarna aceasta. demachiantul bifazic mi-a placut mult, a fost dragoste mare intre noi. Acum urmaresc sa cumpar si eu crema demachianta de la Viva Natura, dupa ce termin Balea ala cu castraveti :)
    Sa le folosesti cu drag!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. si la mine ceaiul rooibos e noua slabiciune, dar nu pot lasa nici ceaiul negru:-)
      E bun si Balea cu castraveti, dar Vivanatura e the best. Mare pacat ca se termina asa de repede...

      Ștergere
  5. Si eu sunt dezamagita de noul catalog DM...ma asteptam la mai multe oferte... :(
    Sa folosesti cu placere produsele cumparate. :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sa speram ca se vor revansa in urmatorul catalog :P
      Ms :*

      Ștergere
  6. Demachiantul bifazic observ ca este iubit de foarte multa lume :)). Si eu il ador, l-am si inclus in produsele preferate ale anului :D.
    Siiii eu am biscuitei dinaia din Lidl cu caramel, sunt geniali :X.
    Am fost si eu o data in Dragonul Rosu :D. Mi-am luat o pereche de balerini (care m-au tinut cam o vara) si cateva oje Gabrini cu 2 lei fiecare :D. As mai merge totusi pe acolo cand as avea timp sa casc ochii la haine si accesorii :D.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Dada, si demachiantul si biscuitii sunt geniali :-D In dragon stiu ca sunt de super-proasta calitate, dar la banii aia...:-j

      Ștergere

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...