miercuri, 15 ianuarie 2014

CHI Infra Treatment

În urmă cu câteva luni am scris aici și despre șamponul CHI Infra, care nu m-a impresionat deloc și la fel a stat treaba și cu acest tratament, deși la început am fost încântată și credeam că o să-mi placă.

Creat cu ajutorul tehnologiei CHI 44, este un tratament deosebit pentru hidratarea si repararea parului. Echilibreaza nivelul de hidratare al firului de par, lasandu-l matasos, usor de aranjat si stralucitor. Recomandat a fi folosit o data pe saptamana, imbunatateste rezistenta si elasticitatea firului de par.

În opinia mea, cam nimic din ce scrie mai sus nu este adevărat. Am început să folosesc acest tratament din luna iulie, o dată pe săptămână, iar acum mai am în sticlă pentru vreo două aplicări. La fiecare utilizare am aplicat o cantitate generoasă și cred că cele 6 luni de folosință mi-au ajuns pentru a-mi forma o părere.
Nu am observat niciun efect benefic pe termen lung, despre repararea părului nu poate fi vorba și nici la hidratare nu se descurcă prea bine. Îi observam efectele doar după aplicare: părul rămânea mătăsos și fin, dar în același timp uscat, era foarte ciudat. Se descurca ușor, mirosul rămânea în păr, dar nici măcar nu-mi disciplina vârfurile, doar stătea mai pleoștit și mai drept. Sunt dezamăgită de acest tratament și categoric nu îl mai cumpăr, nu am observat nicio îmbunătățire și nici nu mai am ce discuta, sunt supărată pe el :-)) Mă consolez cu gândul că oferă protecție termică și o fi fost mai bine decât nimic...

Ingrediente(click pe poză ca să devină mare):

5 comentarii:

  1. Ce tare ai fost cu "sunt suparata pe el"! :)

    RăspundețiȘtergere
  2. L-am avut si eu si mi-a placut, nu mi-a mai cazut parul de la el si nu mai era incurcat, era moale. Am avut si samponul si mi-a placut ca spala foarte bine. Si intr-adevar se mentinea mirosul in par. Acum depinde de la persoana la alta si e ceva normal sa fim diferiti.

    RăspundețiȘtergere
  3. Da, eu tocmai de aceea l-am luat, pt ca am vazut ca sunt multe persoane multumite. Dar mie nu mi-a mers bine cu el :-(

    RăspundețiȘtergere
  4. Este cel mai bun tratament de par pe care l-am incercat. Probabil tie ti se potriveste alta gama :)

    RăspundețiȘtergere

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...