vineri, 8 noiembrie 2013

Alte cumpărături

Știu că scriu rar pe blog și postări destul de proaste, dar realmente nu mai am timp. În același timp nu vreau să renunț la blog, așa că vă mai stresez cu câte una-alta pe aici :P

Azi vă arăt ce mi-am luat săptămâna asta:
Din DM mi-am luat alaltăieri pasta de dinți Vivanatura Herbal (6 sau 7 lei, nu mai știu). Mă tot gândeam să renunț la pasta de dinți obișnuită și să mă spăl doar cu acestea naturale, însă nu știu de ce am senzația că nu prea curăță bine dinții și mi-e teamă că după o utilizare îndelungată o să mă trezesc cu niște dinți mega-galbeni sau alte complicații. Dacă una dintre voi a folosit doar paste de la Vivanatura pe o perioadă îndelungată, m-ar bucura mult să citesc o părere.
Și mai vedeți acolo încă un deodorant pe care l-am mai avut și îl ador.
Azi mi-am luat din LIDL dischetele mele demachiante preferate (3 lei) și un gel de duș Cien (in jur de 5 lei). Miroase cam boring pentru gusturile mele, dar asta e, m-am grăbit. Voi avea niște săptămâni plictisitoare dpdv al dușului. :-))
Din Carrefour mi-am luat cu 16 lei pasta de dinți Parodontax fluoride, iar apa de gură am primit-o gratuit. M-am bucurat, căci Parodontax este pasta mea de dinți preferată, iar deși aș alege-o pe cea Extra fresh, oferta asta era prea bună ca să nu profit.
Apoi din DM Șamponul Balea cu cofeină și biotină, împotriva căderii părului. Nu puteam să nu profit de oferta pe care o au acum la șampoanele Balea (doar 5 lei!). Sigur o să-mi mai iau și alte variante, cea pentru păr vopsit neapărat.

Așadar, dacă vreți să testați șampoanele Balea, acum e momentul! :-D

10 comentarii:

  1. Am si eu spray-ul asta si miroase tare bine!:) E intradevar dulce si fresh in acelasi timp:)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Daa :-D Eu folosesc piatra de alaun si merge perfect deasupra deodorantul asta (pt siguranta, ca piata nu are miros)

      Ștergere
  2. Pasta de dinti Vivanatura inca n-am folosit, insa altele de genul, din plin. Am ajuns la concluzia ca-mi trebuie fluor daca ingerez chestii care slabesc tare smaltul, in rest sunt minunate daca reusesti sa ai o dieta cat mai naturala, echilibrata. Daca nu-ti place, ti-as sugera sa nu abandonezi ideea, sa incerci mai multe, formulele si efectele variaza enorm de la o firma la alta.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ufff.....mai greu cu dieta naturala si echilibrata la mine :-( Momentan le folosesc alternativ. Multumesc pt comentariu :*

      Ștergere
  3. sunt curioasa cum e samponul cu cofeina de la Balea , aveau cumva si balsam din aceeasi gama ???

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. doar o data l-am folosit, inca nu am o parere. Da, aveau si balsam :-D Dar balsamul nu avea reducere, era 8 lei, parca

      Ștergere
  4. Heh, am luat si eu samponul pt volum din postarea ta precedenta si ma gandesc sa mai achizitionez unul. Oricum, ne-a nenorocit DM-ul cu ofertele de luna asta, am I right?

    Mai, dar mie mi se pare ca ai un ritm fantastic de consumare a sampoanelor. Ce faci cu ele, le mananci? :)))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. :-)) Ma spal cel mult tot a doua zi, cu doua samponari GENEROASE(sau trei, daca imi pun si uleiuri inainte) si ma tine cel mult o luna un sampon. ;-))

      Si eu o sa mai iau sampoane din astea, cu pretul asta :-D Macar doua. Si ala pt volum e super-duper, o sa-mi iau si balsam.
      DM intotdeauna ne nenoroceste, stai sa vezi acum in decembrie cu sarbatorile, nu vreau sa ma gandesc cu ce o sa vina nemernicii :p

      Ștergere
  5. trebuie sa recunosc, n-am incercat niciun gel de dus de a Cien! Situatia trebuie remediata! :D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. mie imi plac de vara trecuta de cand am luat unul intamplator si tin minte cand am facut dus si dup-aia am plecat cu autobusul undeva si in autobus simteam mirosul gelului de dus. Alea de la Balea nu dureaza atat, cien il simt pe piele multa vreme dupa dus :-D Eu cumparam doar Balea, dar acum cred ca ma mut la cien :-D

      Ștergere

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...