joi, 10 octombrie 2013

Părerea mea: Syoss Repair&Fullness

Acum o luna am profitat de oferta din DM și mi-am cumpărat toata gama Syoss Repair&Fullness(fără silicon). Azi vă scriu doar despre șampon și balsam, pentru că despre tratament nu am incă o părere clară.
În poza de mai jos se vede cât s-a consumat din fiecare într-o lună de folosire la 1-2 zile. E limpede că balsamul e mai mult decât econom și că mă mai ține încă vreo două luni.
Produsele miros a plante, nu a ceva yummy, așa cum m-am așteptat. Șamponul e foaarte lichid, face multă spumă și nu trebuie să torni mult.
Încă de la prima folosire mi-au plăcut nespus. Mi-au lăsat părul mătăsos, drept și ceea ce mi-a plăcut cel mai mult era că se așeza foarte bine, așa cum numai după ce folosesc produse profesionale se întâmplă. Perfect descurcat și disciplinat.
Repair&Fullness suna mai mult ca perfect pentru mine, cea cu păr fin și degradat. Iar dacă în privința părului degradat și-a făcut treaba, lăsându-l moale și mătăsos, din păcate n-am prea văzut vreun  'fullness' pe nicăieri :P Asta e, dar le iert păcatul, pentru că la prețul lor, pe mine chiar m-au impresionat plăcut.
A trecut o lună de când le folosesc și încă au același efect, îmi place mult cât de frumos mi se așează părul după fiecare utilizare. Din păcate, eterna mare problemă a șampoanelor pentru păr degradat, care lasă părul mătăsos: îngrașă părul într-un ritm de speriat! Vara e ok, pentru că mă spăl zilnic pe cap, dar toamna-iarna mai vreau să mai fentez și să mă spăl o dată la două zile, însă Syoss Repair&Fullness nu permite asta, nici măcar șamponul uscat nu face față a doua zi.
Nu le mai recumpăr, dar în mod cert nu regret achiziția. Dacă vă știți speriate ca de bombe de păr gras, merită să încercați măcar balsamul, o să vă ajungă mult și bine și are un preț mic (12-16 lei, depinde de magazin).

Ingrediente șampon(click pe poză, ca să o vedeți mai mare):




Ingrediente balsam(click pe poză, ca să o vedeți mai mare):

6 comentarii:

  1. Eu mi-am cumparat acum o luna samponul Repair de la Syoss(ambalaj negru si scris cu portocaliu) si la fel, imi lasa parul foarte usor de pieptanat si se aseaza frumos, insa mi-ar placea mai mult volum, dar cum spuneai si tu, si acest sortiment imi pare ca imi ingrasa parul la radacina.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. da, dar vazand ca e atat de bun pt pretul sau, sunt curioasa de cel pentru volum acum :-D Poate acela chiar da volum

      Ștergere
    2. Da da, exact, si eu spre cel pentru volum vreau sa ma indrept acum.:D

      Ștergere
  2. si eu ma uit cam lung la gama syoss pe rafturile magazinelor, dar inca nu le-am achizitionat.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. si eu m-am uitat mult timp, stateam departe din cauza cantitatilor uriase, dar acum ma bucur ca le-am incercat,m-am mai linistit :-D

      Ștergere
  3. eu mi-am cumparat si nu mi-a placut deloc. am insistat vreo luna dar degeaba. imi lasa parul imbacsit, desi insist cu clatitul. ce mai, pentru tipul meu de par (n.t gras) nu e deloc potrivit.

    RăspundețiȘtergere

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...