sâmbătă, 19 octombrie 2013

ce-am cumpărat săptămâna asta...

Am avut o săptămână teribil de plină, atât ca activități, cât și ca prostioare cumpărate:P
Așadar:
Luni mi-am luat din DM bețișoare de urechi de la Ebelin(vreo 3 lei și ceva), noua pastă de dinți Sensodyne și un gel de duș pentru copii (era la ofertă, cu 7 lei și nu m-am putut abține :-)) )
Marți am ajuns iar în DM și mi-am luat spuma pentru curățarea feței de la Balea Med(vreo 16 lei) , apa de gură Sensodyne, crema de mâini cu ulei de argan(la ofertă cu 5 lei și ceva), plasturii pentru puncte negre, iar de la metrou un blush cu 6 lei. :-D
Miercuri am primit mostrele Apidermaliv din campania de testare, apoi am intrat iar în DM să-mi iau o floricică pentru baie(4 lei și puțin), după care de la Kallos mi-am luat șamponul uscat(10,50 lei și în pofida mirosului urât, îmi place mai mult decât Balea)
Joi mi-am luat peria rotunda Ebelin, pe care o pândeam de mult(33 lei, din păr de mistreț), un alt fard de obraz de la metrou(6 lei), demachiantul Balea Nature(8,49lei), crema de față Balea Nature (sunt super curioasă - a costat 13 lei) și șamponul Balea pentru volum (7,99 lei)
Vineri am ajuns la depozitul de carte Elefant (am plasat o comandă, la care am avut mega reducere, datorită unei oferte speciale) și mi-am luat cărțile care se văd. Pot deja să vă recomand Șoseaua Cățelu 42 de Alina Nedelea, pe care am citit-o, practic, dintr-o suflare. E o carte minunată.
Și acum mă duc să stau cuminte în săptămâna care urmează, deși știu că va fi foarte greu.

Voi ce v-ați luat weekendul ăsta ?:-)

12 comentarii:

  1. Se pare ca ai avut o saptamana foarte buna! Sa te bucuri de ele!

    RăspundețiȘtergere
  2. dar ai facut ceva cumparaturi din dm :)) sa le folosesti cu placere

    http://frombeautywithlove.blogspot.ro/

    RăspundețiȘtergere
  3. si eu care credeam ca eu sunt cea mai mare obsedata de DM, recunosc ca ma intreci cu mult :D, n-am cumparat niciodata zilnic timp de o saptamana cate ceva de acolo :P

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. :-)) nici eu nu am intentionat, pur si simplu asa s-a intamplat :))

      Ștergere
  4. pacat ca din cauza programului nu mai pot trece pe acolo in fiecare seara in drum spre casa...sigur iti bateam recordul :))

    RăspundețiȘtergere
  5. E marfa crema Nature, am avut-o si eu si mi-a placut maxim. Peria aceea am vrut-o si eu cand era la oferta impreuna cu o mini perie tot din peri naturali la numai 30 de lei! O sa traiesc cu acest regret ani intregi :)))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. si mie imi place crema pana acum si pare ca se consuma greu. Iar despre perie mai bine nu-mi spuneai, ca si mie mi-e ciuda acum :-)) Oricum a meritat banii, imi place si peria mult

      Ștergere
  6. sa le folosesti cu drag! au avut o saptamana plina, din cate se poate observa. si eu bag in teste demachiantul de la Balea, sper sa fie ok.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. :-) E minunat demachiantul, deja la mine nici nu mai stiu a cata sticluta e...

      Ștergere

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...