sâmbătă, 17 august 2013

Șamponul Alix Avien Moroccan Argan Oil

Aproape că am uitat de firma asta: Alix Avien. Nu țin minte să o mai fi văzut prin magazine de foarte mult timp. În DM, însă, am observat de câteva luni produsele lor pentru păr cu ulei de argan și de câteva săptămâni am văzut că le-au adus și în Carrefour, semn că popularitatea lor este în creștere.
Eu am ales șamponul pentru că am fost, bineînțeles, atrasă de uleiul de argan din compoziție care mă gândeam că o să meargă de minune cu părul meu distrus.
Șamponul mai conține și ulei de in și de rogoz (care ajută la hrănirea părului tern, tocit sau agresat de factorii externi, spun ei).
La primele utilizări am strâmbat puțin din nas. Oricât de practic pare aplicatorul, iese puțin șampon odată, așa că trebuie să apeși de mai multe ori. Nu miroase a nimic dulce sau frumos, iar rezultatele nu mă dădeau pe spate. Am zis: "asta e, un alt șampon de duzină, măcar l-am testat".
Abia după două săptămâni de utilizare aproape zilnică am început să-i simt efectele(repet: pe un păr degradat, uscat, fragil). Descurcă foarte, foarte bine părul, aproape n-ar mai fi nevoie de balsam (eu folosesc oricum). E gros(dens), face multă spumă, iar din ce am observat până acum, sunt sigură că dacă l-aș folosi și mai departe, efectele sale ar începe să fie din ce în ce mai vizibile.
Important: părul nu rămâne lipit de cap, așa cum mi s-a întâmplat până acum cu toate, dar toate șampoanele hrănitoare pentru păr uscat și degradat. Părul se așează frumos, natural, parcă pare chiar și mai des și e mai mătăsos. Combinat cu un balsam pentru păr degradat, nu îi găsesc mari defecte.
Din păcate mi se pare că îngrașă puțin rădăcinile, dar fiind vară și spălându-mă zilnic pe cap, nu m-a deranjat așa de tare.
Deși șamponul per total mi-a plăcut, totuși, nu are acel je ne sais quoi care te face să vrei să-l recumperi. :-)) Deci eu cu el ne despărțim aici.

Dar la o ofertă cu 11-12 lei cât am văzut că e acum, clar merită testat pe un păr uscat (dacă vreți ceva super-hidratant sau cu rezultate rapide, orientați-vă spre altceva).

Ingredientele:


5 comentarii:

  1. Si eu l-am vazut, dar nu l-am pus in cos! si bine am facut, daca zici ca ingrasa parul

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. da, dar cred ca masca din gama e buna, am un feeling, cred ca o iau :-D

      Ștergere
  2. Buna,draga mea!
    Am tinut minte ca ai intrebat odata daca exista si sampon cu placenta de la Kallos.
    Acum cateva zile am fost sa-mi refac si eu stocul si se pare ca exista.
    pupici:*

    te mai astept pe blogul meu:http://ladytruemiss.blogspot.ro/

    RăspundețiȘtergere
  3. http://ecosmetix.ro/?product=kallos-placenta Chiar???Sampon cu placenta????Mai citeste eticheta !!!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. calmeaza-te,ca faci riduri. Stie toata lumea ca samponul nu are placenta in el, dar el se numeste "Placenta" si noi ii spunem "cu placenta" ,doar asa ca sa-l identificam. :-)

      Ștergere

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...