joi, 8 august 2013

Nu vă vopsiți cu Loncolor!

Da, stiu, nicio fată sănătoasă la cap și interesată de părul ei, nu și-ar pune pe cap o vopsea de 8,5 lei :-)) Eu am luat-o pentru că în nemărginita mea înțelepciune, m-am gândit că o să am în cap blondul ăla cenușiu închis de pe cutie. Nuanță pe care, sincer vă zic, n-am găsit-o la alte firme, că altfel nu apelam chiar la cea mai ieftină vopsea de pe raftul unui hypermarket. Pur și simplu era nuanța mult visată și dorită de mine...

M-am vopsit pe grabă, n-am avut timp de poze, dar vă rog să mă credeți pe cuvânt: Aceasta este:
A ieșit un blond aproape platinat :-)) Mda. voiam să mă închid puțin și am ieșit aproape blond platinat pe anumite porțiuni. 
Mult mai deschis decât pe cutie, cu ceva reflexii cenușii, ce-i drept. Dar in rest nicio legătură, absolut niciuna cu ce se vede pe cutie.
Vestea bună e că vopseaua se duce repede (a trecut o săptămână și deja se spălăcește,rămân cu un păr tern, care nu are nicio nuanță, practic :-)) ).
Vestea proastă e că mi-a distrus părul (iar) după ce am reușit cât de cât să-l readuc la viață cu L'Oreal Total Repair Extreme (șampon superb pentru mine, pe care regret că l-am abandonat).

Da, am citit bine instrucțiunile vopselei... Pur și simplu... vopsea + mănuși + pelerină(!) + mască pentru păr = 8,5 lei, adică really :-)) Numai eu puteam spera că o să iasă ceva.

Deci celor care sunt tentate de vreo nuanță de la Loncolor: nu, nu și nu! Prea riscant. :-)

13 comentarii:

  1. Aoloeu, eu sunt innebunita dupa nuantatorul lor la pliculet, tot in jur de 9 lei e si ala :)) cand ma mai apuca vreo toana ca vreau sa ma vopesc pac bag ala si-mi trece..inca nu am curaj sa bag vopsea in el..il iubesc prea mult :) incerca mastile din uleiuri naturale acum sa-ti "dregi" parul...rezultatele apar mai greu dar merita !!! te pup! R.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. nu stiu cum e nuantatorul,am auzit mai multe fete multumite, dar vopseaua e groaznica :-( foarte bine faci ca nu te vopsesti, nici eu nu m-as mai vopsi daca as putea da timpul inapoi
      da, o sa aplic masti intensiv si sper sa-si revina
      :*

      Ștergere
  2. Imi pare rau pentru parul tau :*
    Merci de sfat!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. eh... saracul de el prin cate a trecut, e o minune ca nu sunt cheala ;))
      nu ai de ce , te pup :*

      Ștergere
  3. Eh, nu te gandi ca e cine stie ce minunatie..culoarea se duce f repede la spalat si eu cum ma spal destul de des iti dai seama ca nu ramane colorat parul pt mult timp. Dar e bine ca ma potolesc si nu-mi mai arde de vopsit! :))

    RăspundețiȘtergere
  4. Off, Aura... am patit-o si eu, dar cu anumite nuantatoare, sa ies tarcata sau culoarea morcovului turbat :)) Bine macar ca se duce repede :D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. :-)) cred ca toata lumea a patit chestia asta macar o data

      Ștergere
  5. E ciudat... probabil a reactionat parul tau aiurea la vopseaua asta. Loncolor e vopsea buna, m-am vopsit si eu cu el o data, acum mai multi ani (acum nu ma mai vopsesc deloc, deci nu am cum sa povestesc prea multe experiente personale) iar mama se vopsea numai cu Loncolor 4.8 cand nu isi gasea nuanta la Kallos. E adevarat ca arde putin parul (al mamei, eu nu am avut probleme) dar in rest nu am nimic sa ii reprosez, nuantele ies ca pe cutie si rezista destul de bine. Asta vad si la clientele mele. :-?? Depinde foarte, foarte mult si pe ce nuanta il pui.

    RăspundețiȘtergere
  6. Eu ma vopsesc cu Loncolor de peste 10 ani. Singura diferenta intre aceasta si L'Oreal este pretul! :))) Tine la fel de mult, vopseste la fel dar NU pateaza pielea! Vopsitul acasa nu e profi, de aceea la decolorare poate iesi patat, intrucat nu puteti aplica uniform! Vopsirea in nuante mai deschise presupune obligatoriu decolorare prealabila. Nu va asteptati la minuni din partea niciunei mârci! Esentiala este si calitatea parului: daca e natural sau vopsit si in ce culoare, precum si cate straturi anterioare au fost aplicate. Sunt foarte multi factori

    RăspundețiȘtergere
  7. Eu ma vopsesc cu Loncolor de peste 10 ani. Singura diferenta intre aceasta si L'Oreal este pretul! :))) Tine la fel de mult, vopseste la fel dar NU pateaza pielea! Vopsitul acasa nu e profi, de aceea la decolorare poate iesi patat, intrucat nu puteti aplica uniform! Vopsirea in nuante mai deschise presupune obligatoriu decolorare prealabila. Nu va asteptati la minuni din partea niciunei mârci! Esentiala este si calitatea parului: daca e natural sau vopsit si in ce culoare, precum si cate straturi anterioare au fost aplicate. Sunt foarte multi factori

    RăspundețiȘtergere
  8. Ciudat , mie nici o alta vopsea nu- mi iese in nuanță dorita ,doar aceasta banala Loncolor Ultra ,folosesc nuanța violet intens ,culoare care doar la coafor o mai obțineam, iar acum sunt incantata ca ma pot vopsi acasa.Adevărat ca iese cam in 3 săptămâni, singurul minus din partea mea.

    RăspundețiȘtergere
  9. Draguta mea, corpul uman este unic la fiecare, deci nu poti judeca un produs dupa al tau. Nu fac reclama acestui brand, ca nu ma plateste nimeni, insa il folosesc de multa vreme si rezista in draci, in conditiile in care ma vopsesc de 2 ori pe an. E posibil ca parul tau sa fie mai pretentios sau mai incapatanat :), sa nu lase orice sa se lipeaca de el ;).

    RăspundețiȘtergere
  10. Astazi mi.am cumparat vopsea semipermanenta de la Loncolor,rosu aprins si ma sperie foarte mult reactiile adverse citite pe pliculete cat si pe internet! Nu mai m.am vopsit pana acum niciodata.. Este neaparat nevoie de testul acela de 48 de ore de care se spune ca e obligatoriu? Nu mai am rabdare si as vrea sa ma vopsesc din aceasta seara... Pot pati ceva grav? Vopseaua nu contine amoniac si oxidant. Culoarea este foarte deschisa pe plic.. deci in realitate cred ca va fi la fel.. ceea ce inseamna ca nu contine mult PPD.. acea substanta care am auzit ca e periculoasa si care o contin in cantitate mare vopselele de culoare foarte inchisa..

    RăspundețiȘtergere

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...