sâmbătă, 10 august 2013

DM haul

Vă prezint mai jos prada din ultimele zile :-D
Săpun lichid - la reducere acum, cu 3,99 lei :-) erau mai multe arome, dar am vrut-o pe asta, mi s-a părut așa, de vară.
Balsamul de buze cu aroma mea favorită de la Balea. Am și gelul de duș și deodorantul, dacă ar apărea și loțiune de corp ar fi perfect. Balsamul a costat 4,39 lei
Plasturii Balea pentru puncte negre. Am văzut că acum prin blogosferă sunt celebri cei cu arbore de ceai, dar eu de câțiva ani mă înțeleg foarte bine cu aceștia. Sunt și cei mai ieftini - 12,49 lei
Demachiantul meu preferat - a treia sticlă deja. Nu cred că o să-l schimb prea curând. 8,49 lei
Gelul de duș "Pisicuță",  care în opinia mea miroase a compot de vișine! E delicios, îl consider unul dintre cele mai reușite geluri de duș Balea. 5,49 lei
Un spray cu apă.... doar apă :-)) Scrie pe el că ar conține minerale marine, dar nu știu de unde, ce , cum, dar știu că sunt la a doua sticlă și îmi place nespus, îl folosesc într-una pe căldurile astea și nu-mi pare rău să-l risipesc, are 75 ml și costă vreo 6 lei.
Balsamul Garnier Goodbye Damage - pe ăsta l-am luat deja de ceva timp, dar n-am apucat să-l pozez. Miroase mult prea fructat pentru gusturile mele, nu-mi place deloc mirosul. Încă n-am o părere clară, revin cu un review. A costat în jur de 10 lei.

Atât! Eu m-am super-săturat de vară și deja visez la toamnă, la cizme de piele întoarsă, la parfumuri tari, la eșarfe.... :-<

18 comentarii:

  1. Ai adunat ceva! sa le folosesti cu placere!

    RăspundețiȘtergere
  2. Ce de bunatati! M-ai facut super curioasa de gelul de dus care miroase a visine, eu momentan folosesc unul cu miros de ciocolata-yummy pacat ca parfumul nu persista :(. O sa ma uit si eu dupa acesta,doar ca DM-ul meu e cam in urma cu astea am observat...ce sa mai vb despre edtitiile limitate, aici de abia ajung :(. Pare interesant spray-ul cu apa-eu cand am citit automat m-am gandit la aplicarea lui pe pensula de fond de ten si asa ma gandeam ca ar fi risipa de bani sa cumpar o apa termala gen avene sau uriage. Lotiunea demachianta pare interesanta, o sa ma interesez despre ingredientele ei, eu momentan o folosesc pe cea de la Balea Med care este un pic mai scumpa dar foarte ok din toate punctele de vedere-imi place ca nu lasa fata slinoasa dupa ce o folosesc! In legatura cu balsamul Garnier chiar astept review-ul tau, am mai citit despre el prin blogosfera si era laudat, sunt curioasa ce parere ai tu despre el si cum ti se pare fata de cel Ultra Doux cu avocado si unt de shea! Of, scuze pt postul kilometric, te pup si iti doresc toate cele bune! R.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. dada, e buna apa si pentru pensula, ii gasesc si eu mai multe intrebuintari.
      Ingredientele lotiunii sunt super,super ok, si eu am inceput s-o cumpar pt ca am tot citit pe bloguri ca are ingrediente super bune. E usor demachiantul, apos, eu il iubesc :-)

      Mersi de comment, te mai astept cu drag :*

      Ștergere
  3. Ce tare, foloseste si lotiunea "Pisicute". E foarte ok. Acum m-ai fauct curioasa de gelul de dus. Clar il incerc si eu. Poate am timp sa dau o raita prin DM saptamana viitoare. Pupici.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. o sa iau si lotiunea, cu toate ca am o mica colectie de lotiuni.... :-<
      :*

      Ștergere
  4. Sa le folosesti cu placere !

    RăspundețiȘtergere
  5. Ce de bunatati!Sa le folosesti cu placere :)

    RăspundețiȘtergere
  6. demachiantul ala e pe lista mea de mult timp. ma tenteaza si sapunul lichid :).

    sa le folosesti cu placere.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. demachiantul chiar merita, cred ca e descoperirea anului pt mine!
      La sapun lichid sunt o gramada de variante, e greu sa te decizi :-d

      Ștergere
  7. Eu nu m-am saturat de vara! Nu, nu, nu!! Vai, cand ma gandesc la zapezi, frig si mai ales la faptul ca nu va mai fi verde natura si nu voi mai putea sa ma plimb ore in sir, sa alerg in aer liber, sa ies cu paturica in parc sau sa citesc pe o banca, imi vine sa ma mut undeva unde e tot timpul primavara (recunosc, nici canicula nu imi place, dar prefer 35 de grade decat -10).

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. not cool, dude :-p
      La -10 iti iei caciula, cizme si topai tra-la-la prin zapada. :-D Dar pe canicula... :-((
      De gustibus :-))

      Ștergere
  8. Sa le consumi cu placere. :)
    Nici mie nu-mi lipseste din geanta spray-ul cu apa Balea. Trebuie sa dau o raita prin DM pentru a-mi reface stocul. ;))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. :-) ma bucur si eu ca l-am descoperit, mi se pare ca face ce face si o apa termala...

      Ștergere
  9. Se gasesc plasturii si in Ploiesti?Tot timpul la dm dau multi bani,dar incerc sa ma abtin...si macar la inceputul scolii sa mai dau o raita.

    RăspundețiȘtergere
  10. ar trebui sa se gaseasca la orice DM, eu sunt sigura ca sunt

    RăspundețiȘtergere

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...