duminică, 25 august 2013

Avon Naturals: tratament leave-in si spray pentru descurcarea părului cu caisă și unt de shea, pentru păr uscat și deteriorat

Am câștigat produsele, alături de gelul de duș și loțiunea de corp din aceeași gamă, la un giveaway de pe blogul Claudiei. Toate produsele au fost pentru mine o supriză mai mult decât plăcută, chiar nu mă așteptam să îmi placă atât.
Astăzi vă vorbesc despre tratamentul leave-in și despre spray-ul pentru descurcarea părului.

Tratamentul leave-in
Tare circusmpectă am privit la început acest tratament, dar foarte curioasă totodată. Nu știam nimic despre produsele Avon Naturals, mai ales despre cele pentru păr. Tratamentul are un miros delicat și plăcut de caise și consistența unei loțiuni de corp foarte ușoare. La început aplicam doar câte puțin (cam aceeași cantitate pe care o aplicam din tratamentul cu ulei de argan, tot de la Avon, adică vreo 3 picături sau ceva de genul) și nu prea eram mulțumită, dar nu voiam să-mi încarc părul, mi-era puțin teamă. Până când mi-am făcut curaj și am început să aplic o cantitate ceva mai generoasă, cam ca în poza de mai jos.
Și rezultatele s-au văzut imediat. :-) Îmi place mult cum se așează părul după ce aplic tratamentul, îi îmbunătățește condiția, îl hidratează, îl lasă mai moale, ce să mai, îl aplic după fiecare spălare :-)
Imediat după aplicarea pe părul ușor umed, uscat în prosop, simt că nu se absoarbe total în păr, rămânând o peliculă, lucru care m-a alarmat prima dată, m-am gândit că mă trezesc cu el unsuros după ce se usucă. Dar nu a fost așa, odată uscat, părul era doar moale și se așeza frumos. Mare atenție, părul meu e super uscat și degradat(absoarbe produsele hidratante ca o sugativă), dar pe un păr moale sau gras, cred că poate face dezastre și vă puteți trezi cu o claie unsuroasă. A, și în mod cert îl aplic doar pe lungime (insistând pe vârfuri), nu la rădăcini.
Deci produsul nu repară părul, nu e miraculos. Dar îl hidratează, îl lasă parcă mai plin și mai frumos, așa că îi dau un mare +.

Ingrediente: aqua, cyclopentasiloxane, polyguaternium-37, propylene glycol dicaprylate, dimethiconol, phenoxyethanol, parfum, imidazolidinyl urea, ppg-1 trideceth-6, butyrospermum parcii (shea) butter, alcohol denat., prunus armeniaca (apricot) fruit extract, ci 15510, ci 1914, linalool, hexyl cinnamal limonene





Spray-ul pentru descurcarea părului



Despre el nu am mare lucru de spus. Este foarte eficient, descurcă foarte bine părul și nu îl încarcă (cel puțin dacă îl aplici cu moderație). Cel mai bine acționează pe părul umed (îl descurcă perfect), dar l-am aplicat de multe ori și pe părul uscat când era prea încurcat și a funcționat nesperat de bine.
Trăgând o linie, mă bucur că am avut șansa de a testa produsele, m-au surprins, iar dacă loțiunea de corp și gelul de duș le-aș fi cumpărat, poate, și singură, nu cred că aș fi avut curajul să-mi iau și spray-ul + tratamentul.

Mulțumesc, Claudia, pentru acest premiu frumos! :-)

7 comentarii:

  1. Răspunsuri
    1. daa, chiar persista, sa stii :-) la ambele, dar mai ales la spray. E tare delicat si finut :-D

      Ștergere
  2. Cu placere, draga mea. Ma bucur ca s-au potrivit nevoilor parului tau :D

    RăspundețiȘtergere
  3. draga mea, de cand asteptam un review al acestor produse! De cand au aparut " le dau tarcoale" dar in final ma razgandeam ...
    Acum sunt absolut convinsa! mi le cumpar!
    te mai astept pe blogul meu:http://ladytruemiss.blogspot.ro/

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. ma bucur ca ti-a folosit postarea, asta a fost si scopul meu
      O sa trec pe la tine!

      Ștergere
  4. intyeresant, poate le cumpar si eu :)

    http://frombeautywithlove.blogspot.ro/

    RăspundețiȘtergere

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...