duminică, 28 iulie 2013

Loțiune tonifiantă contra căderii părului Cosmetic Plant

Un alt produs românesc foarte bun și eficient!
Din punctul meu de vedere, această loțiune se aseamănă sub multe aspecte cu tinctura de ardei iute, despre care am scris aici. Însă are mai multe avantaje majore: se aplică mai ușor (datorită pulverizatorului), vine într-o cantitate mai mare (150 ml), are un preț similar și ține mult, mult mai mult. :-)
Loțiunea se aplică la rădăcină, pe scalp, de două ori pe zi și se masează. La fel ca tinctura de ardei iute, și loțiunea încălzește pielea capului. Și tot la fel ca și tinctura de ardei iute, te poate face să tușești dacă pui prea multă. :-)
La început eu o aplicam dimineața când mă spălam pe cap, pe părul ținut puțin în prosop și apoi seara, pe părul uscat. După care tot uitam să o aplic și o aplicam doar o dată pe zi sau de două ori când îmi aminteam.
Rezultatele au început să se vadă după 3 zile! Deja pe peria mea era mult mai puțin păr, după ce mă pieptănam. Și am observat că rezultatele sunt mai bune în perioadele în care o aplic de două ori pe zi.
O am cam de o lună și nu am folosit-o constant(am folosit-o cam 10 zile, apoi am făcut o pauză de 2 zile și tot așa) iar atunci când nu o foloseam, îmi cădea ceva mai mult păr... deci nu știu dacă are chiar rol de tratament, mai degrabă se folosește ca soluție de urgență, timp de o lună, până îți reglezi căderea părului cu pastile sau cu altceva. Sau cel puțin așa o văd eu.
Un lucru care nu mi-a plăcut a fost faptul că mi s-a părut că îngrașă puțin rădăcinile... părul meu arată mai repede unsuros, decât de obicei.
În rest e un produs bun, care merită banii și are efect! Eu am luat-o din DM la ofertă cu 8 lei și ceva, prețul său cred că e între 8 și 10 lei, în general.
După estimările mele, ajunge cam o lună și jumătate(sticla având 150 ml)

Ingredientele:

12 comentarii:

  1. Review-ul tau a picat la tanc!Trebuie sa ma uit si eu dupa produsul asta!:D

    RăspundețiȘtergere
  2. Si eu folosesc de mult timp produsul asta, m-a ajutat in caderea parului, e eficient, dar ca si celelalte produse tratament, dupa ce nu le mai folosesti, parul cade imediat,din nou. Eu am zis ca totusi sa o folosesc, ce daca depind de ea, macar am parul lung :). dar dupa cateva luni, parca nu mai face fata, parul a inceput sa cada mai tare si am decis sa ma tund destul de mult.am oprit si tratamentul tot atunci.si culmea ca parul tot cade..cred ca am devenit dependenta, ca nici nu stiu ce sa mai fac.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. mda, te inteleg, nici pe mine nu ma incanta ideea de a da mereu la radacina cu ardei iute si alcool (ca asta are in compozitie) dar.... deocamdata mie imi merge bine cu ea, o sa vad si eu cu ce o schimb :-(

      Ștergere
  3. Hey there! Iti recomand o masca de par, nu stiu exact cum se numeste, e ruseasca, eu am achizitionat-o de la Plafar, e pt intarirea si cresterea parului si pt mine, una, a fost extrem de eficienta! O sa-i fac o poza si o sa ti-o trimit printr-un mail, daca vrei. Eu am luat-o cu vreo 18 lei de la Un platul din zona Tineretului, Bucuresti. Mai mult de 18-20 lei nu ar trebui sa fie. E f buna!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. * de la un plafar ( scuze, scriu cu picioarele la ora asta). Ah, uitasem sa mentionez, masca respectiva e pe baza de germeni de grau si drojdie de bere. Pupici!

      Ștergere
    2. hey, suna interesant , multumesc de sugestie! Daca poti, spune-mi cum se numeste masca :-)

      Ștergere
    3. Sa ajung maine si eu acasa si o sa iti dau fiecare detaliu in parte! Ii fac si pozita si iti trimit link la poza , etc. Eu , de regula, nu prea le am cu produsele pt par, nu sunt practica deloooc, caci sunt o fire lenesa, sedentara si totaaal pe langa cotidian :-)))), dar cand ridic eu o spranceana si zic "buey, asta e ceva de capul sau!" , nu mananc rahat degeaba :-)))). Daca reusesti s-o gasesti, sper sa iti fie si tie la fel de folos asa cum mi-a fost si mie. Nu stiu daca depinde de scalp, de tipl de par, etc, masca se gaseste pt toate tipurile de par (deci, e cam universala, ca sa zic asa), doar ca dupa ce o aplici si tralala, iti lasa un miros usor de paine/bere in par :-)))), dar nu e un miros chiar nasol,adica e doar un iz usor sesizabil. Oricum, mai arunc si eu cate-un ochisor p-aici, caci si al meu par e degradat rau :-))), dupa ce ca mi-am facut decapaj, decolorare si vopsit blond de doua ori ca sa scap de un roscat, acu' ghici...vreau roscat iar!!! Saumacad blond aramiu spre roscovan asa :-)))) vai de capu' meu :-))))) pupici!

      Ștergere
  4. am tot vazut-o si eu,chiar ma gandeam daca o fi buna de ceva

    http://ladytruemiss.blogspot.ro/

    RăspundețiȘtergere
  5. Am luat-o si eu...Dar nimic si ma dau de 2 ori pe saptamana cu ea. In continuare imi cade parul de mi-e si frica sa ma mai pieptan.
    Nu stiu ce sa ma mai fac :(

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. pai trebuie de doua ori pe zi, nu de doua ori pe saptamana...

      Ștergere
  6. Cel mai bun produs care previne si combate caderea parului, ajuta efectiv la regenerarea parului pierdut. Acest produs este testat de foarte multe persoane cu rezultate 100% pozitive.
    Produsul se numeste Provillus si este sub forma de pastile care ajuta remediaza problemele legate de caderea parului.
    Sunt multe de spus, dar pentru asta va invit pe blogul personal de mai jos pentru a va informa in legatura cu calitatea produsului:

    http://regenerareaparului.blogspot.ro/

    RăspundețiȘtergere

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...