luni, 10 iunie 2013

Mini Haul

Mai jos se vede ce am cules eu azi din DM și dintr-un Plafar:
Loțiunea de mâini Balea cu unt de shea și ulei de argan -m-a dezamăgit. Intră greu în piele și nu hidratează prea bine. A costat doar 8 lei, însă eu deja mă uit cu groază la cei 300 ml pe care îi are
Peeling-ul cuticular de la farmec, despre care am citit numai laude și loțiunea cu vitamina B5 , pe care am tot avut-o cu vechiul ambalaj și mi-a plăcut foarte mult
Masca de față cu argilă Vivanatura (8 lei) - am și uitat al câtelea tub e ăsta. Și pentru prima oară am cumpărat și crema antiacneică de la Vivanatura (8 lei) voi vedea ce poate și revin cu păreri.
Și nu în ultimul rând, vestitul autobronzant Alverde, în care îmi pun toate speranțele. Mai am unul de la Gerovital, dar acela mă bronzează foarte portocaliu și nu îmi place.
Ați avut ceva de aici, aveți vreo recomandare?

Să știți că mă bucură toate comentariile voastre și le citesc pe absolut toate zâmbind, chiar dacă nu am mereu timp să răspund la toate.
Hugs

11 comentarii:

  1. Eu sunt curioasa de peelingul cuticular, chiar e eficient? Eu nu am folosit niciodata asa ceva.
    Sa le folosesti cu placere! :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. simona, l-am folosit deja o data si pot sa spun ca s-a comportat ca un ulei pt cuticule... adica le-a inmuiat, dar nu m-a dat pe spate cu ceva. Dar mai jos spune claudia ca dupa cateva utilizari s-ar vedea rezultate :)

      Ștergere
  2. Eu mi-am cumparat peelingul cuticular in urma cu ceva timp. Nu face minuni de la prima utilizare, dar la 2-3 utilizari se vad efecte remarcabile. O sa ii fac si un review zilele astea.
    Sa le folosesti cu placere!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. ce veste buna, sper sa-mi placa si mie , am mari probleme cu cuticulele :(

      Ștergere
  3. Aura, s ate speli f bine pe maine dupa ce folosesti crema de la alverde..si sa intinzi bine bine si peste tot sa te asiguri ca ai dat cu crema...evita sa pui multa crema in zpna genunchilor si a coatelor pt ca aici arata aiurea indiferent ce ai face...eu folosesc frecvent crema...ai grija ca in ziua in care te dai cu crema sa nu transpiri sau sa porti ceva deschis pt ca pateaza..in rest e super ok..se duce treptat si fara urme aiurea. "anonim"-R

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. multumesc de indicatii :* am aplicat-o deja, astept rezultatul. Pana acum pot sa spun ca detest mirosul :( acum ma voi gandi mereu daca cei din jur simt mirosul , eu una il simt tare :(

      Ștergere
  4. Am avut şi eu peelingul cuticular de la Farmec şi chiar face o treabă grozavă! Prima oară când l-am folosit m-am speriat puţin de cât de mult a putut să înmoaie cuticulele :))
    Să le foloseşti cu plăcere!

    RăspundețiȘtergere
  5. sunt chiar curioasa cum o sa fie autobronzantul si cat de mult pigmenteaza
    sper sa faci review ♡

    te pup Aura~

    RăspundețiȘtergere
  6. De unde ai cumparat autobronzantul Alverde? cat a costat?

    RăspundețiȘtergere
  7. Autobronzantul este super ok
    Isi face treaba, nu lasa urme la incheieturi si rezista destul de mult la mine, iar bronzul nu este unul portocaliu, ci unul auriu foarte natural.
    Ce nu imi prea place este mirosul, dar oricum este mult mai bine decat altele :)

    RăspundețiȘtergere

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...