luni, 17 iunie 2013

Cumpărături

Săptămâna trecută nu am fost deloc cuminte, dar îmi place să cred că am cumpărat lucruri de care chiar am avut nevoie:
Din DM mi-am luat Șamponul nutritiv Alverde, cu migdale și argan, pentru părul deteriorat. Pt că iubesc șampoanele Alverde și sunt blânde cu părul.
Am luat și deo-stick-ul din piatră de alaun, pentru că e la ofertă în DM acum, costă 13,99 lei, redus de la vreo 22.  Eu am auzit foarte multe despre piatra de alaun și eficiența sa, abia aștept să-l încerc.
Tot din DM mi-am luat un spray de gură Dontodent, cu vreo 6 lei, care îmi place mult.
Din IDM mi-am luat fondul de ten Seventeen Time Plus, pe care l-am văzut deja la mai multe bloggerițe printre achizițiile recente. Îmi place mult, a costat 30 lei. (în IDM am văzut două standuri cu produse Seventeen).
Din DM mi-am mai luat loțiunea asta intimă, care e favorita mea și șervețelele intime
Gel de duș cu portocale, demachiantul meu preferat Balea nature și un gel de ras pentru piele sensibilă, cu piersici (l-am avut și pe cel cu lămâie și mi-a plăcut mult, a costat vreo 8 lei). Mi-am luat și niște lame de ras, erau la ofertă în DM(vreo 6-7 lei).
Din categoria: produse românești, mi-am luat  serul-tratament împotriva căderii părului de la Gerocossen (ofertă în DM, doar 20 lei). Sunt tare, tare curioasă de el!
Apoi din Carrefour mi-am luat gelul spumant antimicrobian și o emulsie pt plajă cu spf 30, care era redusă de la 29 lei, am plătit pe ea 22 lei. Ambele Gerovital

Mi-a rămas gândul la loțiunea de corp care se aplică sub duș, de la Nivea, dar am văzut-o doar în DM cu vreo 17 lei și sunt sigură că e umflat prețul, așa că aștept să o găsesc la vreun hypermarket. Și-a luat vreuna dintre voi loțiunea asta ?:)

3 comentarii:

  1. Sa le folosesti cu placere! Asa ma mint si eu cand dau iama-n magazine, ca am nevoie neaparata de ele :D
    Am trecut si eu pe lista de wishies deodorantul , sprayul si cu lotiunea intima. Pupici.

    RăspundețiȘtergere
  2. gelul spumant antimicrobian trebuie sa il iau sau ceva in sensul asta :)

    RăspundețiȘtergere
  3. Buna.Eu ador laptele de corp ptr dus de la Nivea.Am ales laptele(ambalaj albastru inchis) si nu lotiunea,fiindca am pielea foarte uscata.Cum sunt o fire comoda,m a ajutat foarte mult iarna asta.Nu a trebuit sa tremur prea mult de frig in timp ce o aplicam.In plus nu trebuie sa freci prea mult sa intre in piele.Te speli cu gelul de dus preferat,te dai cu laptele de corp,astepti un pic,te clatesti si poti sa te imbraci imediat.Nu pateaza hainele,nu ti lasa pielea grasa.Miroase la fel ca toate produsele Nivea.Insa am auzit si pareri negative.cum ca se consuma repede(la mine nu)cum ca nu se ridica la nivelul reclamelor afisate peste tot...Dar eu zic ca merita.Pret in jur de 22ron 400ml...am vazut si mai scump.27ron.dar numai ieftin de 22

    RăspundețiȘtergere

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...