joi, 6 iunie 2013

Balea Repair cură intensivă pentru păr

Părul meu este distrus. În ultimul hal de distrus. Decolorat, uscat, degradat, fin, subțire și, în principiu, în afară de mătreață are cam toate defectele la care vă puteți gândi... Da, mie mi se datorează o mare parte dintre ele, pentru că am făcut pe părul meu experimente după experimente, din dorința de a obține cine știe ce nuanță de care mă plictiseam oricum după două luni.
Așa că mai nou am început un fel de vănătoare de tratamente pentru păr și încerc cam orice îmi cade la mână și pare vag atractiv.
Cum e și acest Tratament-cură Balea Repair pentru părul degradat:
Tubulețul mic are 20 ml și mie mi-a ajuns pentru două aplicări (dacă mă zgârceam, mi-ar fi ajuns de 3). Căpăcelul ăla mic se rupe și apoi se șurubează înapoi, deci nu e vreo problemă cu depozitarea.
L-am folosit o dată pe săptămănă, după ce m-am spălat pe cap,  pe părul ținut cam 10 minute în prosop și l-am lăsat să acționeze vreo 10 minute sau mai mult și apoi l-am clătit bine (deși pe ambalaj scrie că sunt de ajuns 2-3 minute).
Prin comparație cu alte măști și tratamente pe care le-am încercat, acesta intră foarte repede în păr, pur și simplu părul îl absoarbe și nu rămâne o peliculă la fel de densă ca la restul măștilor și tratamentelor.

Dar rezultatele au fost mediocre. Da, mi s-a părut că părul este mai hidratat, se descurca perfect, dar în ce privește aspectul, n-am observat vreo mare îmbunătățire, nici măcar la vârfuri. O să spuneți că nici nu avea cum să se vadă după 2 aplicări, dar la puțin timp după mi-am luat un alt tratament care m-a dat pe spate chiar de la prima aplicare, o să scriu curând despre el, deci se poate. Eu una am pretenția de la o "cură intensivă" pentru păr, ca măcar în urma aplicării să-mi lase părul mai moale și să-mi netezească vârfurile.
Având în vedere că are prețul de 4,5 lei și ajunge pentru două aplicări, clar nu-l recomand. Cu puțini bani în plus, găsim tratamente mai bune în cantitate mai mare.
Atenție, subliniez încă odată că părul meu e foarte, foarte distrus, deci vorbesc despre cum s-a comportat pe acest tip de păr.
Ingredientele:

6 comentarii:

  1. Ha! Si mie mi s-a parut exact la fel cum ai descris tu :))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. :)) deci inseamna ca atat poate el, nu parul meu e de vina, ca m-am gandit si la asta

      Ștergere
  2. Astept sa ne povestesti atunci despre celalat produs;)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. curand. E tratamentul miracle instantane de la l'oreal :)

      Ștergere
  3. daca tot ai fost in DM , mai mergi odata si cumpara un borcan de unt de cocos de la alimentare , fa - ti masti inainte de fiecare spalare jumatate de ora , o sa-mi multumesti !

    RăspundețiȘtergere

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...