duminică, 5 mai 2013

Pe ce mi s-a mai pus pata: Ondulator Lee Stafford Wonderball Waver Tousle Wand

Of, ar trebui să nu mă mai plimb deloc pe net, mereu găsesc câte ceva care nu face decât să-mi aducă frustrări. Am gasit pe pagina de facebook Lee Stafford, un ondulator lansat oarecum recent de aceasta firmă: Wonderball Waver Tousle Wand. Din ce se vede, pe lângă forma interesantă pe care o are, acest ondulator face exact buclele acelea dezordonat-demențiale, la care visez eu mult de tot. Din pacate se găsește doar în Anglia pentru moment. Durere mare, mai ales că nici nu e așa scump cum m-aș fi așteptat, are un preț relativ uman, costă £36 :( Asta e.

Pare cam greu de utilizat, dar oricum l-aș vrea:

Un alt ondulator pe care mi-l doresc și care se găsește și la noi, este ondulatorul triplu, ca acesta de la Babyliss(și care costă în jur de 240 lei, însă nu știu cât e de bun, așa că parcă nu m-aș încumeta să dau atâția bani):

So, ce părere aveți? :-)
Mai e vreo iubitoare de bucle pe aici? Eu am de vreo 5 ani un ondulator Philips, e bun, dar cred ca l-am folosit de cel mult 10 ori. Nu m-a cucerit, l-am luat așa, să am și eu ondulator. :))

15 comentarii:

  1. Ce onduleuri faine ies :-( vreau si eu :-(
    Pacat ca eu nu prea am rabdare sa stau sa ma ondulez :-(

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. nici eu nu prea am rabdare, pun mult par deodata ca sa termin repede si evident ca nu iese cum trebuie ;))

      Ștergere
  2. Buna Aura!! te-am descoperit recent si efectiv ti-am devorat blogul pt ca si eu sunt o mare obsedata cand vine vb de par...ca sa-ti dau un pont in ceea ce priveste buclele facute cu primul ondulator..ai incercat vreodata sa-ti impletesti spic? iti spun, buclele ies la fel..eu de exemplu il impletesc imediat dupa baie cand parul este aproape uscat..il las noaptea..si a doua zi am pe langa volum si niste bucle de toata frumusetea..astept sa mai vb...am o gramada de lucruri sa-ti spun legate de par si de ingrijirea acestuia :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Bună!!! Am fost încântată de comentariul tău! :)
      Nu mi l-am împletit spic, pentru că am un păr super-dificil și de obicei îl spăl dimineața, nu am timp să-l țin spic, dar voi încerca odată când stau acasă. :-)
      Vezi că am o adresă de mail trecuta la profil, îmi poți scrie oricând sau îmi poți lăsa comentarii. Te puuup!

      Ștergere
  3. Ah, ce ma bucur!!! sincer, am atatea sa-ti povestesc (bineinteles daca te si intereseaza) incat nu stiu de unde sa incep si mi-e teama sa nu uit ceva!!! insa te am la blogurile favorite si promit ca usor usor sa reusim sa schimbam experiente si sfaturi legate de ingrijirea parului! o zi minunata iti doresc :)

    RăspundețiȘtergere
  4. Tentant mai e primul, pacat ca nu putem sa-l procurăm și noi!
    Visez și eu la un ondulator perfect. Am avut unul bun, no name, dar mi s-a rupt clapa ce tinea parul strans si nici nu se mai aprindea becul de functionare. Acum am unul de la Rowenta Elite, nu-i rău dar nici nu-i varianta pe care o doresc, care să creeze bucle pe lungime, nu doar să facă părul creț și să-l scurteze optic.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. da, asta e si impresia mea: ca cele mai multe ondulatoare(inclusiv al meu) doar lasa parul cret si il scurteaza, dar nu arata nicicum :(

      Ștergere
  5. Hai mai! Nu e corect! De ce nu se gaseste si la noi minunea aia de ondulator?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. :)) nu stiu, partea proasta e ca nici nu se poate comanda de pe net, l-am gasit doar pe un site care livreaza numai in Anglia. Si am vazut pe pagina de fb ca cineva de la Lee Stafford a confirmat ca momentan nu se gaseste decat in Anglia. E destul de recent lansat, eu astept macar sa il bage pe vreun site care livreaza si in Ro.

      Ștergere
  6. Buna! Te-am nominalizat aici-http://rustik-shop.blogspot.ro/2013/05/o-leapsa-mai-altfel-x.html. pupici.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. multumesc, stau prost cu timpul, dar sper sa ma ocup curand :*

      Ștergere
  7. Aura,am vrut sa-ti zic ca am incercat atat samponul,cat si balsamul,si imi plac tare mult!:) Iti multumesc:*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. yaay, ma bucur :D ai vazut ca e mai dens samponul, ca un gel, o sa te tina destul timp :*

      Ștergere
    2. Da,chiar trebuie sa folosesc o cantitate destul de mica:D

      Ștergere

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...