marți, 21 mai 2013

Cumpărături din ultima perioadă

Dragelor, sunt în continuare la fel de ocupata ca ultima dată când am scris despre asta, dar am zis că măcar să vă mai arăt cu ce m-am mai pricopsit în ultima vreme, fiindcă am descoperit niște lucruri tare drăguțe:
Mai sus se vede un gel de duș Balea pe care multe îl știți deja(mie nu-mi place, e prea zaharisit). Mai vedeți și o cremă pentru călcâie de la Avon, pe care am luat-o cu doar 7 lei și care îmi place mult. Dar o descoperire care pe mine m-a bucurat mult constă în benzile pentru epilat, cumpărate de la magazinul Axelle, despre care v-am mai zis(au magazin la Unirii, cam la 20 m de stația din care se iau tramvaiele spre Rahova). 100 de benzi au costat doar 11,5 lei! Presupun că știți cât costă 20 benzi de la Sesu, de exemplu. Chiar dup-aia am fost în DM și am văzut 25 benzi cu 10 lei. Au și cartușe de ceară la Axelle și tot felul de lucrușoare utile și ieftine, dacă sunteți din București, merită să dați o tură pe acolo. Le-am încercat deja și sunt foarte bune.
În altă zi am intrat din nou în DM și mi-am luat dischetele demachiante care sunt acum la ofertă(120 cu 3,20 lei - de proastă calitate, să nu le luați. Mult mai bune sunt cele din LIDL, care au același preț) dar mare mi-a fost bucuria când am văzut că au adus și loțiunea de corp cu aromă de ciocolată din seria Sweet Wonderland! Îmi place tare mult mirosul ei de budincă de ciocolată. A fost extrem de ieftină, 400 ml - 7,99 lei. E ușoară, se absoarbe repede, iar mirosul chiar rămâne vreo 1-2 ore pe piele(8 lei, totuși :)) )
Am luat din Carrefour și scrubul cu cacao Thai Spa, care e mortal, după părerea mea. Pe lângă miros și textura groasă (îți vine să-l mănânci), lasă pielea foarte fină. Eu l-am luat pentru a-mi exfolia pielea înainte de aplicarea autobronzantului și și-a făcut treaba foarte bine, autobronzantul a prins perfect, fără urme. A costat vreo 11 lei.
Apoi am mai primit niște haine din străinătate (am o rudă plecată, care îmi trimite periodic). Niște rochițe no name, care îmi plac mult:
Niște tricouri:
Și mi-am cumpărat în sfârșit un parfum la care visam de mult. Acqua di Gioia. Mi l-am luat la 100 ml, ca să-mi ajungă. Eu sunt genul care se dă cu mult parfum odată, știu că e țărănie, dar mereu mi se pare că nu se simte, așa că pulverizez cu nemiluita :))
Cam atât! :)

12 comentarii:

  1. o sa incerc si eu exfoliantul :)

    RăspundețiȘtergere
  2. ooo~imi plac la nebumie toate hainutele...si o sa caut si eu gelul de dus cu aroma de ciocolata cand mai intru in DM (^__^)/

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. ms :) E lotiune de corp aia din poza. Miroase ca gelul de dus, oricum

      Ștergere
  3. Ce fain!:)Bucura-te de ele,iar pe hainute sa le porti cu placere:)

    RăspundețiȘtergere
  4. Sa le folosesti cu placere!
    Sper sa gasesc si eu benzile acestea pentru epilat la mine-n oras, sunt o reala afacere ;)).

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. multumesc!
      Daca nu, le poti comanda de pe axelle.ro :) Sigur, se mai adauga si transportul, dar daca mai vrei cate ceva de la ei, chiar e afacere :D

      Ștergere
  5. Sa le folosesti cu placere ! Sunt super frumoase tricourile :-) :-*

    RăspundețiȘtergere
  6. Ce frumoase sunt hainutele,sa le porti cu drag! Si eu am aceeasi "problema" cu parfumul,il pulverizez din belsug si mereu am impresia ca mirosul nu e suficient de puternic. :D

    RăspundețiȘtergere

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...