sâmbătă, 11 mai 2013

Ce am mai cumpărat și ce am mai consumat

Hello! Sunt foarte ocupata în perioada asta (termin facultatea, am licența) și nu prea am timp să mai scriu, știu că unele mi-ați tot dat tag-uri, vă mulțumesc mult, dar chiar nu am timp acum. :(
Însă prima dată hai să vă arăt repede ce mi-am cumpărat astăzi:
Pastilele cu Omega 3 - deja a treia cutie pe care o iau din DM, mi-au devenit indispensabile. Tot din DM mi-am luat și un deo-stick Nivea Stress Protect - e la ofertă, doar 8,79 lei și un balsam pentru părul degradat de la Balea. Balsamul are un miros foarte frumos, care îmi aduce aminte de un alt produs, dar nu-mi dau seama care. Nu-mi pun speranțe în balsamul ăsta, mai ales după ce m-am uitat la ingrediente, dar am vrut neapărat să testez ceva pt păr de la Balea. A fost 8 lei.
Apoi m-am dus în Carrefour Unirii, unde am găsit șamponul meu uscat preferat: SYOSS. M-am bucurat, că deja din februarie îl căutam ca o nebună prin toate hypermarketurile și nimic. La Carrefour văd că stă deja pe raft de vreo 3 zile, probabil au mai multe în stoc. Nu se găsește în zona cu șampoane, ci se găsește pe acolo pe unde sunt cremele de față, la un loc cu alte produse la promoție, am dat de el întâmplător. 14 lei
Și untul de corp cu castraveți și pepene, pe care multe cred că deja îl știți. Miroase a gumă de mestecat. :D Am oscilat între ăsta și cel cu cacao, ăsta mi se pare mai potrivit pt vară, dar dacă îmi place, iau și varianta cu cacao. 12 lei.

Și ce am consumat:
Masca de păr Midollo - NU am consumat-o, mai am cam un sfert, dar o arunc, pentru că am senzația că masca asta durează mai mult ca viața mea :))) Dacă mi-ar plăcea, n-ar fi problemă, dar nu face decât să-mi lase părul fin și (prea) pisicos, altceva n-am observat în 9 luni.
Balsamul de păr Matrix Repair este cel mai bun pe care l-am avut, iar folosit împreună cu șamponul este nemaipomenit.
Loțiunea de corp pt fermitate Elmiplant - miroase prea mentolat-amărui, de aceea nu o mai iau, nu-mi place mirosul. Altfel e ok, ca orice loțiune de la Elmiplant.
Demachiantul Cosmetic Plant - ieftin, bun, ține mult timp, am citit pe un blog o analiză cum că ar fi bine formulat, are doar parafină. Oricum eu am descoperit Balea Nature și de atunci ăsta mi se pare prea "greu", mă bucur că s-a terminat.
Cam atâât! N-o să postez prea des nici în perioada următoare, dar ne vedem curând cu forțe noi :D

EDIT: Tot în categoria cumpărături intră și acest balsam de buze cu aromă de cola(!) pe care l-am luat de la Axelle(au magazin la Unirii, pe Regina Maria, pe acolo de unde se iau tramvaiele spre Rahova). A costat 6 lei și da, miroase a cola, e un miros discret și balsamul e foarte hidratant. Vă recomand magazinul, au multe, multe chestii drăguțe, profesionale, mi-am luat și vopsea de acolo, o să scriu curând.

10 comentarii:

  1. Mult succes cu licenta,Aura!:D
    Untul de corp cu castraveti mi se pare foarte intrigant:) Nu am mai vazut ambalajul.E de la DM?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ms :D
      Nu e de la DM, l-am vazut prin majoritatea hypermarketurilor, sunt multe arome(cu cocos, cu unt de shea, cu mango, cu zmeura, cu masline si avocado, cacao etc :D). Au si testere, poti sa le mirosi in magazin, dar dup-aia o sa vrei sa le iei pe toate ;))

      Ștergere
  2. Pastilele cu Omega 3 ce pret au?
    Bafta la licenta!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 12 lei si ceva, sunt 60 intr-o cutie si se iau 2 pe zi, deci ajung o luna.

      Ștergere
  3. Cum ti se pare deodorantul Nivea?
    Noroc la licenta!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. inca nu stiu, abia l-am cumparat :) in general nu ma inteleg cu Nivea, dar cine stie.

      Ștergere
  4. balsamul cu aroma de cola suna foarte interesant
    bafta la licenta ~

    RăspundețiȘtergere

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...