duminică, 12 mai 2013

Alertă: Elnett pe Aoro! :-D


Eu am deja această minunăciune a fixativelor, varianta pentru volum, cumpărat din Mercadona(din Spania), la prețul de aproximativ 7-8 euro (400 ml).

Mare mi-a fost mirarea azi, când am văzut că l-au băgat și pe aoro, variantele de 150 ml și 300 ml, la un preț foarte bun. Dacă nu-l aveam deja, eu sigur puneam o comandă, la cât de disperată am fost să am acest fixativ. În calitate de mândră posesoare, vă spun că merită achiziția. Nu știu, însă, care-i treaba cu aoro, știu că circulau acum ceva timp niște zvonuri cam urâte, dar am citit în ultima vreme la multe bloggerițe că au comandat de pe aoro și e totul ok.

So, pentru cele care și-l doresc... http://www.aoro.ro/search.asp?EXPS=elnett

11 comentarii:

  1. Mie imi place fixativul de la taft, mi se pare foarte ok :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. mie niciunul nu mi-a placut pana la Elnett, eram contra.
      cel mai mult imi place ca nu se simte in par, e ca si cum n-ai avea nimic si dureaza mult :-)

      Ștergere
  2. Merci pentru sugestie, nu stiam ca e asa de fain fixativul acesta, chiar mi-ar placea sa il incerc si eu, poate il adaug la urmatoarea comanda aoro. Merci, pupici! :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. e mortal, crede-ma :D rezista la umezeala, nu imbacseste, nu i-am gasit defecte
      chiar de la tine de pe blog am ajuns azi pe aoro :)

      Ștergere
  3. Mulțumim pentru informație! Prima oară am auzit de el pe blogul Cleopatrei Coman și de-atunci îl am în wishlist. Cu Aoro am avut experiențe bune. Am verificat codurile parfumurilor primite de la ei și toate erau valide, dar se prea poate să existe și fake-uri, așa cum zic unii. Nu pot să bag mâna în foc, dar eu n-am avut probleme cu replicile decât de okazii (dar și-atunci am rezolvat cu un retur).

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si eu mi l-am dorit mult de tot, tot de pe bloguri am aflat de el. Despre aoro acum doi-trei ani citeam lucruri urate, recent n-am mai vazut pe nimeni sa se planga, intr-adevar. Si eu am ceva dubii, ca unele parca sunt dubios de ieftine:) Dar o sa comand eu ceva de la ei si vad ce si cum.

      Ștergere
  4. Trebuie sa il am. Isi face treaba si pe un fir de par subtire? Am Mercadona la 2 pasi de mine, am sa ma uit dupa o varianta mai mica pentru inceput, 400 ml este mult prea mult pentru mine. Alte sugestii de produse faine din Mercadona? Repede pana nu plec de aici. :(

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. da, eu am un par subtire, fin, vai de el :) in mercadona mai sunt gelurile de dus Monogotas(parca) cu arome de ciocolata, cocos etc. Anian se mai gaseste in anumite magazine Mercadona. Si produsele marca proprie Deliplus(vopseaua de par e buna si cam toate de la Deliplus sunt ieftine si bune). Dar nu chiar in toate magazinele Mercadona se gaseste Elnett, Anian etc. Nu stiu langa ce Mercadona stai tu, dar eu in Mercadona am vazut si produse Tresemme :)

      Ștergere
  5. Am vazut TREsemme, Anian, Triodelux si Deliplus. Nu m-am uitat prea mult la Deliplus pentru ca mi s-au parut mult prea ieftine si credeam ca implicit sunt si mai putin bune. Nu ca as fi snoaba, dar 2.5 euro un autobronzant. :)) Anian am vazut si in alte supermarketuri, nu doar in Mercadona.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. oh, eu abia am gasit Anian intr-un Mercadona cand am fost :( Si doar doua-trei produse aveau. Deliplus am avut vopsea de par si sampon, iar verisoara mea locuieste in Barcelona si foloseste multe produse deliplus, de mult timp. Sunt marca proprie, parca. Sunt probabil ceva gen Balea din DM, unele sunt bune, dar altele nu prea.

      Ștergere
  6. Eu imi cumpar parfumurile si cosmeticile doar de pe aoro.ro. Au niste preturi imbatabile. De citit si asta: http://www.zoso.ro/despre-aoro-corecturi-necesare/

    RăspundețiȘtergere

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...