joi, 25 aprilie 2013

Scurtă vizită în DM

Am intrat cu gândul să-mi iau noul BB cream L'Oreal, care e acum la ofertă - 36 lei (față de 47, cât era până ieri). Însă nu puteam să ies doar cu un produs de acolo, așa că am mai luat și o apă de gură, care era tot la ofertă.
De BB cream sunt încântată. Am ales a doua nuanță (medium), deși eu am un ten atât de palid, încât uneori lumea mă întreabă dacă mi-e rău :)). Anul trecut am avut BB cream-ul de la Garnier, tot în a doua nuanță și se armoniza foarte bine cu nuanța pielii, păream ușor bronzată și cum era și vară, mi s-a potrivit de minune. Acesta e puțin mai închis, se îmbină frumos cu pielea, dar arată puțin artificial la început(cred că prima nuanța mi-ar fi venit perfect, dar pentru vară am vrut mai închis). Însă îl fixez cu pudra anti-blemish de la Miss Sporty(care cică e transparentă, dar dă puțin spre alb și mai deschide nuanța - pudra e foarte, ușoară, nu încarcă tenul), iar rezultatul îmi place mult de tot, mai ales după ce trece un timp și se așează mai bine pe ten. Asta e combinația pe care o voi purta de acum. :D
Am încercat în DM pe mână și BB cream de Miss Sporty, iar când am ieșit afară am văzut că are mult sclipici, nu l-aș lua, e prea sclipicios.

Am luat și apa de gură Pell amar, made in Romania, după rețeta doctorului Ionescu Călinești, o firmă relativ nouă, apa are extracte BIO, nu e genul care să-ți dea foc la gură(cum e Listerine), are o aromă discretă de mentă și nu e foarte puternică, dar simt că își face treaba și îmi place după prima încercare. Este prima dată când văd un produs românesc care are un ambalaj mai profi, ca să zic așa, ca cele din străinatate. A fost 16-17 lei, la ofertă.
Interesant este capacul... nu se toarnă în capac, ci se agită până se umple acel recipient pe care îl vedeți în poză și se ia direct de acolo. Eu nu agit sticla, doar o strâng și recipientul se umple. Însă trebuie să fiu atentă când deșurubez capacul, ca să nu mă stropesc cu apă de gură, practic mereu se află puțină apă în căpăcelul acela.
Am tot cheltuit în ultimul timp și acum mă gândesc cu groază ce puțini bani mi-au mai rămas pentru cosmobeauty :( (târgul care va fi în weekendul acesta la Sala Palatului), dar nu mă las, tot dau o fugă până acolo. :)
În DM mai erau multe promoții tentante și produse noi (inclusiv pentru păr, ceva șampon și balsam nou am văzut, dar mă grăbeam și nu prea am avut timp să mă uit. De asemenea, găsiți și noul BB cream de la Astor).

7 comentarii:

  1. Off, din pacate eu nu am DM aproape de mine si tot timpul vad o groaza de chesti dragute la ei :(

    RăspundețiȘtergere
  2. BB cream-ul de la L'oreal imi face si mie cu ochiul, mai ales la pretul asta;) Si am incercat si eu in magazin BB-ul de la Miss Sporty,dar mie mi-a placut tocmai ca are sclipiri:D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. eh, fiecare cu piticii ei ;)) Ăsta de la L'Oreal e chiar bun, dar nici eu n-aș fi dat prețul întreg pe el. oricum abia au băgat oferta, o să mai fie vreo două-trei săptămâni, ai timp să te hotărăști :D

      Ștergere

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...