luni, 22 aprilie 2013

New addiction: Lee Stafford Beach Babe Sea Salt Spray


Iată produsul meu favorit pentru păr, al tuturor timpurilor! (cel puțin până în prezent) :D Nu-mi dau seama cum am putut în toți anii ăștia să testez atâtea șampoane, uleiuri și măști și niciodată n-am avut un Salt Spray, adică exact produsul care m-a cucerit total.
Prima dată l-am văzut pe blog la A beauty tale, într-un articol  în care ne arăta ce și-a cumpărat dintr-o vacanță în Anglia. M-am gândit că cel mai probabil produsul nu se găsește și la noi. Despre Lee Stafford știam puține, văzusem ceva șampoane de-ale lor prin DM , dar niciodată nu m-au atras, nu știu de ce, nici ambalajele lor girlie, nici scrisul ăla, nimic. Mi se păreau așa, un fel de Toni&Guy.
Apoi am căutat pe blogurile din străinătate informații despre acest spray și nu găseam decât review-uri pline de încântare. De vreun an tot aveam în plan să-mi iau un Salt Spray, inițial pusesem ochii pe cel de la label.m. Însă după atâtea review-uri despre Lee Stafford, când am văzut acest spray în Marionnaud, am pus mâna pe el instant și gata, a fost al meu.

Dar poate unele dintre voi se întreabă ce este un Salt Spray? Un Salt Spray este un spray cu sare de mare, care lasă părul ondulat, cu densitate și mai ales îi dă acea textură de beachy waves, de păr atins de valurile mării și uscat în soare. Adică așa cum ne stă părul după o zi de plajă și baie în mare(doar că mult mai bine, după mine). Evident, oferă un aspect foarte lejer și văratic, e un spray care nu se prea potrivește pentru iarnă, ba chiar am senzația că forțez puțin lucrurile folosindu-l în perioada asta, dar îmi place prea mult, asta e :P
Prima dată m-a uimit faptul că pe eticheta ni se recomandă ca la o aplicare să folosim aproximativ 50 de pufuri(!!!), in funcție de lungimea părului (eu îl am până sub sâni). Obișnuită cu sprayuri la care trebuia să aplic 3-4 pufuri, am avut un mic șoc, m-am gândit că o să mi se termine în câteva zile. Dar după calculele mele, ajunge cam pentru 20-30 aplicări. Da, într-adevăr trebuie aplicat de vreo 50 ori pentru a avea efectul acela care îmi place mie, aplicat în cantităte mai mică, nu face decât să lase părul ca și cum ar fi puțin nespălat și ciufulit.
Se aplică pe părul încă umed, uscat în prosop (îl aplic după ce stau cam 20-30 minute cu prosopul) și apoi se usucă cu phoenul sau pentru un efect și mai bun, se lasă să se usuce natural(așa îmi place cel mai mult, dar nu am mereu timp. La vară nu va fi o problemă). Sprayul are efect și aplicat pe părul uscat(nu chiar același, dar îmi place și pe părul uscat, deși rezultatul parcă nu ține la fel de mult). Pentru o eventuală reîmprospătare, eu îmi ud puțin părul, îl reaplic și apoi mă usuc cu phoenul.

În legătură cu rezistența sa.... eu mă spăl des pe cap, dar efectul sprayului ține categoric mai mult de o zi... l-am aplicat într-o dimineață și a doua zi la amiază când m-am spălat din nou pe cap, încă aveam aceeași formă și încă mirosea intens! Pentru că pe lângă efect, mai are și un miros frumos(dar cam puternic pentru cele mai sensibile, și pe mine m-a deranjat puțin la început). Oricum, mirosul lui creează practic o barieră, astfel încât după o zi de umblat prin oraș prin praf, n-aveam în păr mirosul acela urât de praf, ci mirosul sprayului. Pe care eu îl mai simt uneori discret inclusiv după ce mă spăl pe cap cu două șamponări și îmi țin părul în prosop, atât de tare se imprimă în păr.
Iar de felul în care mi se așează părul sunt total îndrăgostită. Și când îl pipăi simt că am sare în păr, dar nu vă imaginați că părul are un aspect murdar sau ceva... Nu, pur și simplu se formează niște onduleuri lejere, foarte naturale și un păr ușor ciufulit, cu mai mult volum, ținută și pare mai des. Nu am îndeajuns de multe cuvinte ca să descriu ce minunat e acest spray, credeți-mă! :D. În plus, aproape nu contează ce șampon folosesc înainte, sprayul este cel care controlează aproape total aspectul părului. Îl am doar de două săptămâni și deși l-aș folosi non-stop, îi mai dau din când în când câte o pauză, să-mi las părul să mai respire. Îl ador + iubesc, un produs ideal pentru păr fin, perfect pentru vară! Acum trebuie neapărat să mai încerc Salt Spray și de la alte firme, sunt foarte, foarte curioasă, momentan e produsul meu favorit pentru păr (i-aș schimba doar mirosul, care e plăcut, dar nu neapărat genul meu).

A costat 55 lei - 150 ml

Ingredientele (are mulți parabeni. Dar din ce am citit la alte fete, se pare că nu are siliconi, poate mă înșel și ne spune cineva care se pricepe):

Water, Sea Salt, Polysorbate 20, PEG-40, Hydrogenated castor Oil, Magnesium Sulfate, Phenoxyethanol, VP VA copolymer, Polyimide-1, Parfum, Sodium chloride, Butylene Glycol, Methylparaben, Hexyl cinnamal, Helianthus Annuus(Sunflower) seed extract, Tetrasodium EDTA, Ethylparaben, Butylparaben, Butylphenyl, Methylpropional, Linalool, Benzyl Benzoate, Limonene, Propylparaben, Isobutylparaben, coumarin, Sodium Hidroxide.

4 comentarii:

  1. Am apucat sa-l folosesc si eu o data. Nu m-a dat pe spate, dar nici nu e rau :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. cred ca depinde si de par ( eu il am cel mai fin, turtit, subtire si gras din lume ) :) A, si apropo, asta e doar unul dintre produsele pe care mi le-am cumparat din cauza ta. Esti curata paguba la casa omului :P

      Ștergere
  2. Ah,de ce n-ai pus si o poza cu parul tau dat cu minunea asta? Eram asa de curioasa....doar stii ca o poza face cat o mie de cuvinte:-)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. oh, stiu, dar am o mica paranoia si nu (mai) pun poze cu mine pe net. Si daca va aratam doar o portiune, nu se intelegea mai nimic.

      Ștergere

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...